Svatební šaty s černou mašlí v pase, co vy na to?

Ráda bych váas poprosila o názor, co říkáte na svatební šaty s černou mašlí v pase..Viděla jsem je jak jednoduché krajkove s mašlí nebo i více "princeznovské"..Co vy na to, kamarádka mě od toho odrazuje..
Odpovědět
Já bych svatební šaty s černou mašlí nevolila, ale je pravda, že když jsem si půjčovala šaty v salonu, tak měli vystavené i krásné šaty s mašlí (viz fotografie) a paní mi ukazovala že k těm šatům mají i různé barvy mašlí kromé té červené na obrázku a vyndala s různými barvami (modrá, zelená, žlutá, fialová) i mašli černou.
Odpovědět
Podle me hodne zalezi na typu te masle. Ja budu mit pravdepodobne takovou hodne tmave hnedou, ktera stejnak vypada jako cerna, ale vim, ze to nebude vypadat spatne. Je z konskych zini a takova hodne vzdusna. Tu co sem dala mija412 bych ale v cerne nevolila.
Odpovědět
Profilova fotka
Klidně bych do toho šla.. Černá, je velmi elegantní barva.. :-)
Odpovědět
Šla bych do toho. Známá byla teď na svatbě a ukazovala mě fotky. Nevěsta měla jednoduché šaty a k tomu černá mašle. Bylo to moc elegantní.
Odpovědět
Proč ne? Známá měla půjčené tylové šaty s černou mašlí a bylo to super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
šily jsme tenhle model a vypadalo to super
Odpovědět
Profilova fotka
Bílo černá a i krémovo černá kombinace je moc hezká a můžete tak rovnou ladit celou svatbu do black and white
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem takové chtěla od začátku, ale vzhledem k tomu, že jsem chtěla celou svatbu v jedné barvě, tak jsem od toho odstoupila, protože vyzdobit slavnostně tabuly, tak aby to nepůsobilo ponuře, dá asi pěkný um. byla jsem jsem dívat na nějakém svatebním show, tak měli komplet svatbu v bílo-černé. Mno netroufla jsem si :) Ale jinak za mě super :)
Odpovědět
Sice mám už po svatbě, ale do těhle jsem se zamilovala, tak snad na tu zlatou :-D http://www.salonparis.cz/svatebni-sat...
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych černou mašli určitě nevolila. Šaty od salonvanesa jsou s tou černou výšivkou moc hezké, je to jemnější, než černý pruh kolem pasu... To bych tu stuhu volila radši jinou barvu. :-)
Odpovědět
Dekuji moc za nazory :) ty druhe saty od "vrastilovapetra" me uplne nadchly, uplne jste se mi trefila do vkusu...parada, bomba, uzasne... barevnou kombinaci k tomu si syte ruzovou, jarni zelenou a zlutou..tak snad.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nabízíme tyto, každá nevěsta má jiný vkus, mně se osobně líbí černobílé šaty k černovlasé nevěstě
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Cerno bile svatebni saty opravdu muzou byt krasne pokud jsou spravne resene. V nasich salonech taky cernou najdete:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?