Svatební šaty pro zakrytí větších prsou, máte tip?

Milé dámy, omlouvám se, že jsem přeskočila z otázky do formy diskuse. Když jsem otázku zakládala, netušila jsem, že bude třeba ještě něco dodat, případně upřesnit, a to v otázce bohužel nelze. Kopíruji tedy původní text otázky: "Zdravím. Není mi už patnáct, mám dvě děti a mám se znova vdávat. Nejradši bych jen v kalhotách a bez ničeho, ale můj muž se žení poprvé a jeho rodina je hodně tradiční, takže chce "krásnou" nevěstu v šatičkách V čem je problém. Nechala jsem si ušít šaty princesového střihu, jenže i v nich (ač je výstřih malý) pořád do světa křičí větší prsa. Nejsem úplně XXL, ale nevypadá to dobře, působí to vulgárně. Mám přes prsa 112 cm, v pase 85 cm, takže žádné konfekční velikosti neodpovídám. Kdybyste některá měla tipa s fotkou na "maskovací" šaty, tak sem s nimi a děkuju předem." Dostala jsem některé dobré tipy, takže upřesňuji: Pro nikinova: K šatům, které už mám ušité, se krajkové bolerko nehodí. Nejsou bílé a mají tištěný vzor. Navíc mám široká ramena a bolerka mě rozšiřují a jsou velmi nepohodlná. Uvažuji o volném přehozu. Tebou nabízená bolerka na fotkách jsou překrásná, ale pro jiné šaty a jiná ramena. Mám postavu přesýpacích hodin a rozdíl ramena - prsa - pas je výrazný. Pro ivetaza: velmi pěkné, ale ne pro dámu, která nemůže mít čistě bílou (chci champagne nebo capuccino nebo tak něco) - nabírané také nemůžu mít. Pro hannnahs: korzet doma mám, šitý korsetiérkou, sedí mi krásně, ale není svatební. Investice do nového korzetu je v řádu tisícovek a to teď není pro mě aktuální. Jinak co se ostatních týče, asi bylo špatně pochopeno to, že jsem napsala, že má velká prsa jsou v šatech vulgární. Nemám povislá prsa a nemám šaty, ve kterých by něco vykukovalo :-D Jen prostě při štíhlém pasu a ňadrech dmoucích bych ráda šaty, které prsa opticky zmenší, aby nepřitahovala pozornost :-D Pro zaruchu: měla jste překrásnou stylovou svatbu, ale já si nemohu vzít podpatky, protože můj muž by pak byl menší než já :-D A kratší šatky bez podpatků nevypadají na mně dobře. Je to celé komplikejšn, když se má vdávat někdo podruhé, ale druhá strana se žení poprvé :-D Chce nevěstu v šatech. Já se snažím vyhovět, ale aby to bylo akceptovatelné i pro mě. Asi navštívím půjčovnu, co mi zde odepsala... jenže zas bych nerada šla někam zkoušet, když nevím, jestli si vůbec něco vyberu - třeba se mi bude líbit střih, ale ne barva... a majitelé by se jistě zlobili... achjo.
Odpovědět
@tralatitia docela se diskuze rozjela, že? :-) já jen tedy doplním - určitě pravý korzet je hodně vysoká investice, sama teda žádný nevlastním, ale očkem jsem pokukovala :-) ale troufám si říct, že stačí i kvalitně šité šaty, v kterých jsou pevnější kostice, ne jen takové ty pružné lamelky, které nic nevydrží. Na mně (taky přesýpací hodiny) veškerý tyhle volnější korzety (nebo bych to spíš měla nazvat "korzetové uvazování", protože korzet to fakt nebyl :-) ) udělaly to, že se zlomily kostice a pokrčila látka hned na 3!! místech - nad zadkem, v pase a pod prsama.. Jinak salony, kde jsem byla spokojená s korzetama, tak to byla Maggie Sottero a Nuance (z Nuance nakonec byly i moje svatební šaty). Oboje jsou sice dražší salony, ale musím říct, že se mi ta investice vyplatila a ani teď bych nebrala jinak.. Tak jestli budeš mít cestu kolem, tak třeba jen juknout, něco zkusit, jen zjistit, jaký pocit z těch šatů máš :-)
Odpovědět
@tralatitia Mam hodne podobny problem...a presne jak rikas, stihly pas a velka prsa budou hold vzdy vypadat tak nejak vulgarne :-| No ale co clovek nadela....mne svatba ceka v zari 2014 a musim rict, ze zacit resit saty se mi vubec nechce, protoze uz ted se tesim jak to bude vypadat hrozne.....prvni jdou prsa, pak dlouho nic a pak ja :-D :-D :-D Ja se bojim i saty nechat usit, ze to stejne nebude nakonec dost pevne...muzu se ale zeptat, jak to mas s tou korsetierkou??? kde a co sis nechala sit?
Odpovědět
Profilova fotka
Na plnější prsa jsme šily tyhle modely tak se koukněte
Odpovědět
Profilova fotka
@tralatitia Koukni ke mne do alba jake jsem mela saty, mam sice jen trojky prsa ale i to v nekterych satech pusobilo vulgarne, mam taky postavu presypacich hodin a myslim ze jsem nasla saty, ktere zakryly a zduraznily presne to co mely.. jedna znama mela ted svatbu, ma prsa petky a mela v bile barve saty s uplne stejne resenym vrskem jako ja, zdobeni pres prsa a nakrabatena latka pod prsy a pres pas a i jeji mohutnejsi poprsi v tom vypadalo vkusne a elegantne, ona mela navic takove bolerko jen pres ramena a i to hodne zjemnilo ramena a dekolt
Odpovědět
@kapacita posílám ti do pošty svou fotku s korzetem a odkaz na korzetiérku. Je bohužel v Praze. Ten korzet se tehdy šil na výstavu, takže mě přišel levněji, neb celý návrh byl podle koncepce výstavy a taky jsem souhlasila, že objel republiku na výstavách. Z těchto důvodů stál méně, než obvykle. @martaveg Moc ti to sluší, ale takové šaty jsem tady u nás nenašla... A včera zrovna jsem byla zkoušet šaty... docela jsem se nasmála, když mi paní tvrdila, že samozřejmě větší šaty mají... v pase mi všecky byly, ale přes prsa jsme nezapnuly ani jedny... no nasmála - svatba se blíží a já nemám šaty... bleh. @salonvanessa Děkuji za nabídku, ale do tohohle modelu svoje prsa určitě nenarvu (112 cm obvod).
Odpovědět
Profilova fotka
tento model jsem poslala na ukázku pro vás by se šaty šily dle vašich mír. Jen jsem foto poslala jako informaci jelikož máme zkušenost že model je slušivý na věší poprsí. Přeji hezký den a štastný výběr.salon Vanessa
Odpovědět
@salonvanessa A můžu se zeptat, na kolik ty šaty přijdou, když se šijí přímo na míry nevěsty?
Odpovědět
Profilova fotka
@tralatitia Tyto šaty vyšly na 8000kč
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?