Svatební šaty "Out off shoulder" - s dlouhým rukávem

Milé dámy, zamilovala jsem se na první pohled. Ale kromě do snoubence tak i do šatů mé kámošky která se budu vdávat toto léto. Nechala si na míru ušít šaty, asi mimo mou cenovou kategorii, ale jsou doopravdy nááááádherné. Šaty mají stříh linie A a mají dlouhé rukavy, vyšívaně zdobené. Žel jsem tento styl šatů zatím zde mockrát nezahlédla, pořád se nosí 'zavinovačky' ale dle mě to sluší jen menšíně dívek a mě už žel vůbec. Nemáte náhodou někdo typ, kde a za kolik takové podobné šaty sehnat? Šaty si každopadně nechci nechat ušit někde přes ty levné česko-čínské stránky, protože to skončilo u pár mých známých kamarádek jinak než doufali. Zde fotky...Nejsou to přimo šaty kámošky co zde ukážu, protože svatbu má teprve před sebou, ale pár podobných i když s kratším rukávem jsem našla na netu. Děkuji za radu... a pokud máte svatbu ještě před sebou, tak hodně štěstí při výběru šatů :) Renata
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle je přesně typ horního dílu do kterého jsem se taky zamilovala a snad si ho jednou udělám i pro sebe :) Určitě se vám tu nahrnou salony s nabídkou podobných šatů, já můžu nabídnout ušití. Záleží jakou máte cenovou představu, tento typ krajek bývá drahý, ale pokud by byl krajkový jenom horní díl s rukávy, tak moc by to do rozpočtu nezasáhlo jako při verzi celokrajkových šatů.
Odpovědět
Taky chci podobné! :) A pokud neseženu, chci hladké šaty a přes ně si nechat ušít krajkové bolerko se zapínáním vzadu :)
Odpovědět
Podívej se tady na diskuzi "Asapbay a ostatní čínští obchodníci..." Holkám tam šije už osvědčený číňan Zimo. On narozdíl od ostatních číňanů šije velice kvalitně z pěkných materiálů. Cena by byla kolem 7-8 tis.
Odpovědět
Tyto jsem si objednala, míra seděla, akorát délka se musela nechat upravit: www.satyshop.cz/?p=productsMore&iProd...
Odpovědět
podívej se na stránky salonu Madora, já si myslím, že by ti je dle návrhu ušít mohli... zkus si tam zavolat a domluvit se ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nabízíme na prodej podobné, nové šaty za 5500Kč
Odpovědět
Podobné budu mít (mám je v albu) šité podle modelu Estera od Emmi Mariage. Jinak podobné šaty jsou i v letošní kolekci od Agnes a ještě jedny jsem viděla v Studiu Avalon v Českých Budějovicích (v záložce Svatební šaty půjčovna, na druhé stránce).
Odpovědět
Profilova fotka
Ano u nás najdete v tomto střihu bolérka, která si v případě velkého vedra můžete během dne svléknout.
Odpovědět
Prodávám podobné, http://www.beremese.cz/market/svatebn..., vyzkoušení Praha/MB
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?