Svatební šaty - NEJISTOTA!

ahoj holky, začínám panikařit, nejsem si jistá jestli jsem udělala s výběrem dobře :-( Minulý týden jsem si v prvním salonu do ktérého jsem přišla vyzkoušela asi 6ks šatů a žádné nebyly uplně wow. Měla jsem na sobě dvoje, o kterých by se to říct mohlo ale teď když na ně koukám na netu, tak si nejsem vůbec jistá. V salonu mi nedovolili se v nich vyfotit, a kvůli dojezdu a časové náročnosti jsem v salonu neměla nikoho kdo by mi mohl s výběrem poradit a trochu mě podržel. Obě paní byly při zkoušení celkem fajn, ale je jasné že by mi kvůli kšeftu odsouhlasili uplně všechno.. Svatbu máme v létě. záloha je již zaplacená a já se ptám je v olomouckém kraji nějaký salon, který by třeba refundoval zálohu, kdybych si šaty vybrala tam?
Odpovědět
Ahoj, co to bylo za salón, když ti nenechaly šaty ani nafotit? Navíc když jsi tam ani neměla žádnou "nápovědu", která by ti s výběrem pomohla.. nemáš aspoň fotku šatů staženou z jejich web stránek, abysme na ně mohly mrknout :-) tak zkus ještě nezávazně nějaký salón navštívit a uvidíš, jestli ti padnou nějaký jiný do oka více.. z olomouckého kraje nejsem, tak to bohužel neporadím..
Odpovědět
Na modelce na netu vypadají šaty úplně jinak než na reálné postavě. Je zvláštní, že když už jsi za šaty zaplatila zálohu, nemohla ses v nich vyfotit - většinou není focení dovoleno, pokud si šaty nevybereš, ale jakmile zaplatíš zálohu, fotit se smí. Co třeba zjistit, jestli ty samé šaty nemá nějaký salon poblíž (pokud víš značku a typ šatů) a zajeď si je zkusit, anebo si je zajeď zkusit rovnou tam, kde je máš rezervlé, s nějakou kámoškou, s mamkou...Fotce nepřikládej až tak význam, stačí když se ti budou líbit v zrcadle. Když se ti líbily, tak to určitě nebude žádná hrůza. Třeba jsou super a máš jen špatný pocit, protože ses rozhodla "rychle"...
Odpovědět
Profilova fotka
Také by mě zajímala fotka :-) ;-) Jinak tě chápu-z toho samého důvodu (mě focení dovolili,ale vybrala jsem v prvním salonu a moc rychle)jsem lítala po ostatních salonech ale v žádném jiném jsem lepší (na mou postavu)nenašla.Teď jdu znova na zkoušku tak jsem zvědavá
Odpovědět
@kamilka76 Tak dobře vyber!:-) Ale někdy ty první stejně jsou nej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kocisko já už mám vybráno jen jdu na přezkoušení 😉 jiný lepší jsem nenašla
Odpovědět
@kamilka76 Aha, tak to máš fajn, že už to máš za sebou, aspoň nepřebereš :-).
Odpovědět
Ahoj, vyprav se tam ještě jednou s kamarádkou a fóťákem/mobilem, když už je máš rezervované, neměli by mít důvod Ti je nenechat vyfotit, na fotce bych trvala, na fotce totiž ty šaty vypadají často jinak, než v zrcadle, mám vlastní zkušenost.... a fotky jsou to, co Ti ze svatby zbyde.... no a uvidíš, buď Tě kamarádka a fotky ujistí, že je to to pravé, nebo budeš mít jistotu, že ne a budeš hledat dál i s tím rizikem, že Ti záloha propadne - radši, ať propadne a z Tebe bude spokojená nevěsta. Navíc možná by se Ti podařilo pak zálohu převést na jinou nevěstu.... Já takhle přes inzerát "koupila" zálohu od nevěsty, která si šaty v salonu, kde já jsem si je vybrala, rozmyslela... Fotkou staženou z netu se nezabývej, nic ti neřekne o tom, jak sluší Tobě... Šťastnou ruku přeji :-)
Odpovědět
Šaty bych vybírala určitě i s doprovodem, sama se asi nepodíváš, jestli ti sedí na zádech apod. V prvním salonu jsem vyzkoušela asi osmery šaty a sami nás vybídli, ať si je nafotíme, což byl výborný nápad, neboť bych si pak ani nepamatovala a potom doma jsem se na základě těch fotek rozhodla, že teda ani jedny nesplňují mé představy. Jinak vybrala jsem šaty až ve třetím salonu, a to hned ty první, co jsem tam zkoušela, především ale podle toho, jak jsem se v nich sama cítila.
Odpovědět
Šla bych zkouset znovu s kamarádkou do stejného salónu - ty šaty jsou určitě krásné a když je zkusis znovu a v klidu, mohla bys mít lepší pocit a klidně zkusit i neco dalšího at se ujistis :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj :-) já se unáhlila a zaplatila zálohu na jedny šaty. Nakonec jsem objevila jiné. Záloha mi bohužel propadla, ale ty druhé byli o půlku levnější takže to šlo.. :-) a s tim focením to teda slyším prvně. Já byla ve 3 salonech a nikde nebyl problém.. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Problém s focením vidím poprvé, u nás s tím není problém. Určitě bych také doporučila vzít s sebou nějakou kamarádku, která může korigovat představy a realitu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?