Svatební šaty na Pražských tržnicích, dají se sehnat?

Profilova fotka
Ahoj. Nebyla jste některá mrknout v Praze v Holešovické tržnici nebo v arealu Sapa, jestli se tam daji sehnat svatební šaty?? Vetsina internetovych levnych satu je sita v Cine, tak me tak napadlo, ze by obcas nejake mohli mit i na vetsi trznici.....
Odpovědět
Nevím, jestli mají v tržnici, ale třeba v jednom obchodě naproti Máji mají levné šaty ve výloze. Prodávají tam levné čínské boty. Záleží, jak jste náročná, podle mne jsou vhodné na maškarní. Jestli chcete levné, je lepší zvolit hezké krátké, dají se sehnat i do tisícovky. Nebo na bazaru, příp. v nějakém salonu ve výprodeji.
Odpovědět
Profilova fotka
Mno te to zajimalo spise z duvodu jak pak takove internetove saty vypadaji ve skutecnosti. Jinak schanim neco jednoducheho, bez krajek a uzke bez spodnicky. Videla jsem prave asi pred dvemi mesici u jednech "cizincu" na chodove uplne bombove saty napul plesove, napul jako svatebni ale v barve sampan....vubec by me nenapadlo hledat je na trznici...ale vypadali krasne a i ten material se mi nezdal spatny...tak jsem chtela vyzvedet, jestli je to normalni, nebo to byla hooodne sakra nahoda a tahnout se do Prazskejch trznic nema smysl :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
na tržnici v Sapě se dají sehnat krásné šaty :) v neděli se tam do salonu jedu taky podívat :)
Odpovědět
Profilova fotka
@atmosfera Ahojky, ja to vubec neznam. Poridila jsi tam saty?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?