Svatební šaty na míru - Brno a okolí

Dobrý den, poradíte mi někdo na kolik by asi přišlo ušití takovýchto svatebních šatů? Případně narazily jste někdo na takové v nějakém svatebním salonu? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Uvažovala jsem ušít si šaty v Anteve v Ujezdu u Brna. Zkuzte jejich stránky. www.anteva.cz Já se nakonec rozhodla jinak, ale šaty mají krásné. Třeba vám to pomůže
Odpovědět
Já byla strašně spokojená s ušitím šatů v Madoře v Mikulově, jsou tam velice ochotní, můžete vyzkoušet jejich modely, a pak se třeba s lepší představou, co vám sedí domluvit na ušití svých vysněných šatů. Mohu jen doporučit :-) podobný model jsem u nich našla, a určitě by zvládli i podle předlohy... http://www.madora.cz/portfolio-item/1... Třeba pomůže :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě taky Madora :-)
Odpovědět
@rybaela můžete mě poslat pro představu vaše šaty a kolik tedy stálo ušití? Děkuji
Odpovědět
Mně také š.ily šaty v MADOŘE, vše upravené přesně podle mne, několikrát poupravené, prostě tak, abych byla maximálně spokojená. Všichni mi je chválili a musím říct, že vzhledem k velikosti se takové v salonech neobjevují. Moje stály 19.000,- i se závojem. Jediné s čím jsem měla trochu problém byla otvírací doba. Bylo obtížné se z Brna vymotat, tak abych to na 1 stihla do Mikulova a paní pak dost spěchala. Počítám však, že v sezoně by to mohlo být jinak.
Odpovědět
Profilova fotka
Salon Adeleine v Brně a Židlochovicích. Šijeme dvacet let. Vyberete si konkrétní materál a při 2-3 zkouškách budete vidět, jak šaty na míru vznikají.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?