Svatební šaty - Lasposa Sidney

Profilova fotka
Ahoj nevěsty. Měla bych takovou prosbu. Neměla jste nějaká tyto šaty na svatbě? Strašně se mi líbí, ale nevím, jestli nejsou moc "odhalené". Chtěla bych vidět, jak to vypadá pak na svatebních fotečkách... Pořád se nemůžu rozhodnout mezi dvouma :-( Ty jedny jsem v albech našla, ale tyhle se mi ještě nepodařilo shlédnout :-| Děkuji za případné příspěvky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
saty to jsou hezke, na google se da najit fotka jedne nevesty z Polska, ktera je ma na sobe a rozhodne mi odhalene neprijdou. To jsem teda videla mnohem nahatejsi saty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jé, děkuju za příspěvek :-) Já je mám předběžně zamluvené. Mě taky nepřijdou až tak odhalené, ale pár lidí mě tím od nich odrazovalo :-( Ale asi na ně nedám, vdávám se já nebo oni?!? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou nádherné, určitě dej na svůj pocit ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Holky, myslíte, že bych v nich mohla mít nějakou podprsenku? Mají odkrytá celá záda... Myslela jsem, že v nich půjdu bez podprsenky, ale nevím, asi bych se cítila líp s ní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ivasa, tak treba zkus tu silikonovou podprsenku, která jen zpevní a drží, jen se "přicucne" a je to :-D Někde tu o ní také byla řeč, sama s ní zkušenosti nemám..
Odpovědět
Já ty šaty nemůžu nikde najít????
Odpovědět
Profilova fotka
majina, akoze ich nemozes najst? a skusala ci cez google? :-p http://www.poppybridal.com/magico_bui... http://www.polskastrefa.eu/ogloszenia...
Odpovědět
jo týýýhle! Jsou krásný, šla bych do nich! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no jo, úplně jsem na tu silikonku zapomněla. Dík:) Uvidíme, jak to dopadne, přítel mi pořád tvrdí, že nemusím nosit podprsenku vůbec, že mám prsa hezký i bez ní, ale už jen pro takový ten pocit... ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To je jasný ;-) Já jsem při zkoušce šatů úplně zapomněla si sundat podprsenku, abych viděla, jak to bude vypadat bez ní a teď nevím, jestli ji musím mít nebo ne :-N Takže si ji asi pro jistotu pořídím, podprsenku bez ramínek určitě užiju i jindy :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?