Svatební šaty - kdy je vhodná doba ke shánění?

Profilova fotka
Zdravím vás, svatbu máme naplánovanou na začátek září. Myslíte, že mám třeba ještě měsíc čas se sháněním šatů (půjčovna), či raději shánět už teď?
Odpovědět
No já když, jsem vybírala na svatbu - červen na konci prosince, tak už paní říkala, že objednává šaty na září...tak byt tebou už se podívám nebo tvoje vysněné by mohly být třeba taky zadané....můj názor
Odpovědět
Profilova fotka
My máme taky září a začala jsem minulý týden a už mám šaty zamluvené ;-) a v salonu mi řekli, že jdu akorát, že nejvíc svateb je v červnu a v září. Takže doporučuju vyrazit co nejdřív, at máš velký výběr ;-)
Odpovědět
Koukám, že sebou budu muset teda hodit :( termín máme 14.7 a ještě jsem nikde nebyla
Odpovědět
My máme 1.9. a šaty už mám taky zamluvené. Ale žádnou paniku, pozdě ještě není.
Odpovědět
No my máme svatbu 15.6 a ještě jsem nikde nebyla :-p :-p asi počkám do konce příštího měsíce a vlítnu na to.Budu brát hormony,tak mám strach že moc přiberu a šaty by mi nebyli :-| :-|
Odpovědět
Profilova fotka
My máme 16.6. a taky je ještě nemám...ale očumuju to jo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme 4.8. a šaty už mám zamluvený. Taky jsem měla strach,aby to nebylo zbytečně brzo,ale jsou tam už šaty zamluvený i na září.
Odpovědět
ja mam svatbu 21.4 a šaty jsem si vybrala teď a uplne v pohodě - ono taky zálezí jakou máš velikost (já mám 38/40, takze mi padne vetsina) a jakou výšku (jasně že na výšku 180 nebo 150 ten výběr bude těžší a je lepší začít dřív) a jestli jsi z městecka kde je jeden salon nebo z velkého města, kde je jich spousta - paní mi v salonu rikala, ze je zbytecne to zamlouvat pul roku dopredu, ze casto se nejake saty znici - napr. v lednu zamluvis na zari a do te doby je půjci 10x takze uz pak nemusi vypadat jako ty, ktere sis v lednu zkousela....
Odpovědět
Profilova fotka
záleží zda si je chceš kupovat(co nejdříve), zda půjčovat(6-8měsíců před)
Odpovědět
já myslím tak 6 měsíců před svatbou, dřív bych to nehrotila, navíc salonu je všude plno, tak bych se nebála, že žádné nevybereš, kamoška měla svatbu v září, šaty hledala v červenci a narazila už na novou kolekci :-)
Odpovědět
předně je podle mě důležité, co chceš za šaty a jak moc ti na jejich výběru záleží...Pokud chceš něco jiného než rovný korzet a nabíranou sukni (takových šatů je všude mraky), tak ted je podle mě ideální doba začít shánět. Jinak není problém sehnat šaty téměř kdykoliv. Já mám svatbu ke konci července a šaty mám zamluvené od poloviny prosince a už tehdy jsem nebyla s mojí rezervací na léto první:) Ale třeba kamarádka sháněla šaty 3měsíce před svatbou a vybrala taky moooc dobře.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?