Svatební šaty - jakou velikosti mám hledat?

Profilova fotka
Ahoj rozhodla jsem se, že si nejspíše šaty koupím tady v bazaru. Šaty jsou tu moc krásné tak v tom nevidím problém. Jen by mě zajímalo, jak je to s velikostmi. Líbí se mi šaty korzetové a docela mě těší, že jdou upravit přímo na tělo. Sama mám velikost 36 a jedny šaty už jsem si v salonu zkoušela. Mě by ale tedy zajímalo jakou velikost hledat. Tzn. když má někdo v inzerátu napsáno, že jsou šaty šněrovací (36-38) znamená to, že pojmou obě velikosti?
Odpovědět
Každé šaty jsou jiné, jelikož záleží na výrobci, jaké míry má pro které velikosti a též na tvých vlastních mírách. Obecně šněrovačka je výhodou, ale není samospásou. Doporučuji šaty si zajet vyzkoušet a vybrat si skutečně svou velikost. Ne každému sedí a sluší každé šaty. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my máme nyní také spoustu korzetových šatů se šněrovačkami a ve Vaší velikosti ve výprodeji ale torpen má naprostou pravdu, vždy je lepší si zajet a vyzkoušet, protože každý korzet může mít jinou délku ( do pasu nebo prodloužený) a každý výstřih taky výpadá úplně jinak! Příjemné vybírání :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, když jsou šaty šněrovací, tak se daji stáhnout, nebo upravit tak, že pasují na obě velikosti. Jenom bych upozornila, že každý výrobce muže mít trochu jiné značení velikostí. To znamená, že né každá velikost 36 bude stejná.
Odpovědět
Určitě bych bez vyzkoušení nic nebrala. ;-)
Odpovědět
Upřímně bych si bez zkoušení šaty nekupovala. Já přišla do salonu s velikostí 38-40 a velikost svatebních šatů mi nejvíce seděla 32 ... záleží na střihu šatů ... nakonec ti třeba ani nemusi slušet jako jiné střihy ... také jsem původně chtěla úplně jiné šaty než nakonec vyhrály ... raději bych volila zkoušku několika typů ve svatební salonu ... pak už třeba budeš vědět co ti sluší a jaká je tvá přibližná velikost ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?