Svatebni šaty

holky,prosím hodte fotky šatiček ,která jste je měla uplejši a záda aby byla videt jen ta prusvitna latka...děkuji
Odpovědět
holky ja se tady v tom neprebernem mnozstvi temat nemuzu zorientovat :/ nemate nektera zkusenost se svatebnim domem Nuance, ktera je v Praze?
Odpovědět
Profilova fotka
Holky potřebujeme poradit. Kamarádka se bude vdávat a má dilema jestli koupit tyto šaty zn. Pronovias. Myslíte,že by je pak aspoň za 10tis prodala? Vepředu jsou s rovným výstřihem a zdobený pásek.
Odpovědět
@ewee89 těžko řict,někomu se to líbí a cenu by za to dal ,ale zase někomu ne ... mě osobně se tent ostyl šatů moc nelíbí... ale samozdřejmne zaleží v čem se ona cíti dobře..
Odpovědět
@ewee89 Řekla bych, že jí jsou hlavně malé, takže bych je nebrala :-N
Odpovědět
Já jsem si odkoupila od Nuance svatební šaty Pronovias Ocelada. Svatba byla 2.7.2016 a šaty stále nabízím...
Odpovědět
@ewee89 tak to nevím, značka, neznačka, myslím, že tady se dobře prodávají šaty spíš tak kolem 6000 max., protože za těch 10 000, to už si můžou ostatní pak koupit úplně nové třeba na Elody a připlatit si, i když to nebudou Pronovias. Osobně bych je také nekoupila, ale nemám představu, jaká je pořizovací cena.
Odpovědět
Ty saty Pronovias jste koupila v Nuanci? Tez tam zvazuji zakoupeni
Odpovědět
záleží jak komu, třeba bych si radši šaty za 10 koupila než za 16 pujčila v praze... jsou nádherný...
Odpovědět
@karlicka55 Já od nich měla šaty loni na svatbě:) byly naprosto úchvatné, sklidily chválu opravdu u všech...šaty mi našili přesně na míru, vyzvedla jsem dva dny dopředu, vracela dva dny po svatbě. Ačkoliv byly ušmudlané, dole na nich byly malé trhlinky /měli jsme svatbu v přírodě/, tak jsme ani nemuseli nic doplácet, přístup skvělý =) platila jsem 20tis.
Odpovědět
to alassia: super, a muzu se zeptat, zda se plati i za zkoušku v případě, že bych si je jen pujčovala? Tak to ráda slyším, trochu se bojím abych při poničení šatu při zapůjčení neplatila nějaké vysoké částky. Pořad ale nevim zda koupit či půjčit :(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?