Svatební salony Ostrava a okolí

Ahoj holky, poradíte nějaký svatební salon v Ostravě a širokém okolí, který prodává svatební šaty ze starších kolekcí za rozumnou cenu?
Odpovědět
Profilova fotka
Salon Karin, nejlepší má nejlepší ceny :-). Ale nevím, jestli prodává. A pak taky Paulastyle, ti nepůjčují, ale jen prodávají, je tam možné i ušít šaty na míru, ceny taky super, já jsem si tam vyhlídla šaty asi za 8 tisíc, což je na to, že jde o prodej a ne půjčení, hezká cena. Nakonec jsem se rozhodla pro šaty z Karin za 3900,- viz foto:
Odpovědět
V Top Nevěstě vyprodávají starší modely za cenu 3900 Kč. ;-)
Odpovědět
Nedoporučuji salon Jas v Opavě, nepříjemná stará paní, neochotná, a mimo to výběr šatů chabý...plus si účtují 250,- za zkoušení. Kdyby to za něco stálo, tak nemám problém, ale nestálo to vůbec za nic.
Odpovědět
díky za tipy, holky. Byla jsem se zatím podívat v Angelice a v Rožnově a začínám mít pocit, že půjdu asi v riflích, nikde nemají to, co bych chtěla :-( Měla bych představu cca jako šaty na obrázku, ale z šifonu nebo nějakého podobného "lehkého" materiálu se šněrováním na zádech. Kdybyste věděly, kde takové mají, budu vám vděčná :)
Odpovědět
V breznu na veletrhu budou prodavat ze salonu Paris. Ale jak tak koukam na Tvuj termin, bude to asi pozde...
Odpovědět
Profilova fotka
@agtari tento model máme v salonu a podobné šifonkové máme taky vel 38/40 ale jsou na zip :-)
Odpovědět
@salonvanessa Dobrý den, určitě se k vám stavím podívat :-) Slyšela jsem, že je možné si u Vás nechat šaty i ušít - byla byste, prosím, tak hodná a napsala mi do zpráv, zda by se to ještě dalo stihnout do konce května a na kolik by takové šaty přibližně vyšly? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@agtariurčitě stihneme zbytek máte napsáno v IP :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?