Svatební salon Top nevěsta

Profilova fotka
ráda bych se zeptala jestli se dá v tomto salonu fotit a jestli se zde platí poplatek za zkoušku děkuju
Odpovědět
@oleszka Neplatí se, ale s focením neporadím.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud máte namysli svatební salon Top nevěsta v Ostravě, tak za zkoušení se platí 40,- Kč/šaty. No a focení záleží na paní, která Vás bude obsluhovat - byla jsem tam dvakrát a jedna paní mě nechala vyfotit se v každých šatech, druhá ne (resp. až po složení zálohy na šaty).
Odpovědět
@vandus Tak já jsem neplatila, je to cca 14 dní. Ale šaty jsem vybrala, tak asi proto.
Odpovědět
Profilova fotka
plati se, me to rekla az jak jsem odchazela a byla dost znechucena z toho, že jsem si saty nevybrala...za me nikdy víc... když si šaty vyberete tak uz neplatite za zkousku... a kdyz zaplatite a pozdeji si vyberete jejich saty tak se ty poplatky odectou z ceny satu
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlas s lorena89 - uz nikdy k nim!!
Odpovědět
Nabízím zálohu na svatební šaty v tomto saloně. mám 5000 přenechám za 4tis:)
Odpovědět
Profilova fotka
Platí se a fotit mne nechala, ale šaty mám odjinud
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj. Jsem do tohoto salonu objednaná a na stránkách jsem nic o placení za zkoušku šatů nenašla. Dokonce ani při sjednávání termínu se o tom nikdo nezmínil. Mám tedy očekávat, že si přijdu vyzkoušet např. 10 šatů a paní mi pak oznámí, že mám zaplatit 400,- Kč? O tom by snad měli informovat dopředu, ne? Jestliže jsem doposud takovou informaci nedostala a budu si zkoušet šaty, nic platit nehodlám. Nebo je to takto běžné?
Odpovědět
Ahoj, zpětně to na stránkách dohledávat nebudu, ale byla jsem v salonu zkoušet šaty toto úterý. Příjemná obsluha, nosili mi šaty, boty, doplňky, platila jsem za zkoušení a foto bylo zakázané. Šaty mají hezké, nové, dražší, ale zamilovala jsem se do jedněch za 14.500 Kč, takže pokud nenajdu lepší, půjčím si je z tama.
Odpovědět
@kukuvy A můžu se zeptat, kdy ti řekli, že se za to zkoušení platí? Docela mě zaráží, že vybírají poplatek a pak se ani nevěsta nemůže vyfotit. Já si neumím představit, že si vyzkouším několik šatů a pak doma lovím v paměti, v kterých mi to slušelo nejvíc. :-(
Odpovědět
Byla jsem v ten den ještě v Beladone, takže po zkoušení jsem se k pokladne postavila automaticky. .. je pravda, že mi doporučila šaty ze svého výběru, s tim, že mi je účtovat nebude, ale lhala bych, jestli mi to řekla do telefonu, nebo ne. Zákaz focení je hloupý, jedna asistentka na tuhle otázku pokrčila rameny (?), ale bohužel se nachomitla zrejmne vedoucí, koukla na ni a řekla, že ne. .
Odpovědět
@kukuvy Díky za odpověď. Ještě si tam zavolám nebo napíšu a přímo se zeptám. To focení je pro mě celkem problém, takže uvidíme, jestli se domluvíme.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahojky byla jsem tam 2X a šaty jsem si tam vybrala.. Paní příjemna je divné, že vás na platbu neupozornila mě to říkala hned fotecky mám.. Ale pokaždé jsem byla u stejne paní.. Byla jsem tady v Ostravě ve 4 salonech a všude se platilo a hlídali ať se nefoti 😢
Odpovědět
Holky, co to je za obludnost - nedovolit fotku ve svatebních šatech ]-( :-o .....do takového salonu bych už nevkročila..(i ten poplatek za zkoušení šatů mi teda přijde jako nehoráznost). A to je nějaká novinka v Ostravě nebo se to děje i v jiných městech?
Odpovědět
Tak už jsem se poučila a koukám, že v tomto roce už bych si bez poplatku asi nevyzkoušela šaty nikde ;-( Holt, časy se mění.....
Odpovědět
@pebbles Také na to koukám jak vrána. Se zákazem focení jsem se v jednom salonu setkala - to by se ještě dalo pochopit. Ale poplatek za zkoušení šatů? To mi přijde spíš jako drzost.
Odpovědět
Holky nebude si některá něco brát v salonu Top nevěsta. Mám tam zálohu 5tis, přenechám za 4tis...
Odpovědět
Holky nebude si některá něco brát v salonu Top nevěsta. Mám tam zálohu 5tis, přenechám za 4tis...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj, tak Vám tady napíšu mou nedávnou zkušenost se salonem Top nevěsta. 1) za zkoušku šatů se platí 40Kč/ kus a dopředu Vám nikdo nic neřekne - není jediná informace na webu, neřeknou nic do telefonu při objednání ani při zkoušce. 2) zákaz focení!!!! Měla jsem na sobě asi šest šatů a nešlo se vyfotit prý kvůli konkurence. Líbily se mi asi 2 modely (které stejně nebyly podle představ), ale druhý den jsme ani já ani kamarádky nepamatovaly, co to byly za šaty a jak jsem v tom vypadala. 3) neměly k dispozici šaty z internetu. prý by mi je dokázali zařídit, ale už by to bylo závazné a musela bych za ně zaplatit zálohu!!!! Úplný vrchol byl, když mi řekla paní na konci zkoušky, že pokud si objednám u nich šaty a zaplatím zálohu, dostanu 3000 Kč slevu a sleva platí jen do dalšího dne. Přitom na internetu mají akci neomezeně!!!! Přístup tohoto salonu byl pro mě neakceptovatelný a velmi jsem se rozmýšlela, zda na nich nepošlu ČOI. Placení za zkoušku šatů se dá vcelku pochopit- pokud by mi o tom řekli předem. Zbytečně bych si nezkoušela některé šaty! Pochopit se absolutně nedá zákaz focení! O den později jsem šla do salonu Paris, kde jsem se mohla bez problému vyfotit ze všech stran, dokonce mě i v salonu fotily a za zkoušku jsem nic neplatila!!! Hned se mi tam zalíbily jedny šaty, vybírala jsem celkem ze 3 modelů. Všechny jsem měla na sobě celkem třikrát, pak jsem si sedla na gauč, prohlídla jsem si všechny fotky v mobilu a v klidu se skvělým pocitem jsem se rozhodla pro šaty. Do TOP nevěsty bych už nikdy nešla a nikomu to nedoporučuji. Akorát tlačí na zákaznice. Co to je za službu, když se ani budoucí nevěsta nemůže podívat do mobilu jak ji to sluší a musí důvěřovat obsluze, která chce za každou cenu prodat prostřednictvím vydíracích prodejních taktik! Z jejich přístupu jsem byla velmi zklamaná.
Odpovědět
Já od nich nakonec šaty měla, ale byly z výprodeje, takže jsem zázraky nečekala. Celkem mě ale překvapilo, že moje kamarádka měla půjčené šaty za 15tis. a ve svatební den zjistila, že jí vůbec neupravili šaty v oblasti hrudníku, takže je měla celkem volné a některé krajkové aplikace se ze šatů částečně odpáraly a divně trčely. Šaty byly z nové kolekce, půjčovné podle mě drahé a v závěru ty šaty vypadaly hrozně. Jestli platila za zkoušku, to nevím, ale fotit se mohla, takže to asi povolují jen podle sympatií zákaznice.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@lala1313 totéž mi řekli před chvílí.
Odpovědět
@deminka20 Ano, focení Top nevěsta povolí, ale teprve když máte podepsanou smlouvu! V Salonu Paris proběhla poslední zkouška šatů ještě pár dní před svatbou. Paní mi to zašila ihned na počkání a ihned jsem si to zkusila, jestli je to v pořádku. Radši ani nekomentuji nesympatický přístup obsluhy v Top nevěstě. Za mě jednoznačně neprofesionální a nesolidní přístup.
Odpovědět
@provancegirl A zkusila jste nějaké šaty? Jak to probíhalo?
Odpovědět
@lala1313 pouze jedny. Jestli mohu doporučit, tak salon Vanessa, kde vám ušijí na míru. pokud vám za stejné peníze stačí půjčit, tak na náměstí belladonna nebo tak nějak
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?