Svatební salon Karin v Ostrava Svinov

Zdravím holky chtěla jsem vědět co říkáte na svatební salon Karina ve Svinově .... mají tam pěkné šaty? a co velikost a barva šatů nejsou zašedlé? a cena? Děkuji za informace holčiny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Cena za jakékoli šaty je 3900,-. Osobně jsem byla se šatama moc spokojená, paní mě hned odhadla na uměleckou duši a první šaty, které přinesla byly ty pravé :-) Jedinou nevýhodou asi je, že tam bývá někdy dost plno.
Odpovědět
Ahoj, letos půjčují za 4900 všechny modely, byla jsem se tam kouknout minulý týden. :-) Paní jsou moc milé a ochotné a šatky bych si tam i vybrala, ale chci si je nechat, takže si nakonec nechávám šít. Ještě se mi líbil přístup i šaty v salonu Paris v centru, ale to už bylo cenově o dost výše, naopak velké NE za mě má Angelika. Sestřenice si loni nechávala šít šaty v Zábřehu v Salonu šatů Jůlie a byla moc spokojená (myslím, že i půjčují). :-)
Odpovědět
Já jsem měla půjčené šaty z Kariny v červnu 2014 a byla jsem velmi spokojená.. A moje šatičky byly úplně nové, ještě s visačkou..
Odpovědět
Profilova fotka
@lenuska2016 Ahojky taky můžu Karinu za sebe určitě doporučit, našla jsem tam moje wow šaty a navíc velmi nízká cena byla jen bonus. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?