Svatební salon Brno?

Ahoj holky, prosím potřebovala bych tip na nějaký dobrý svatební salon v Brně... moc se v módě a takovýhle věcech nevyznám, dokonce si myslím, že moc nevím, co mi sluší a jak se pěkně obléknout, tak bych potřebovala radu, ve kterém salonu mi dobře poradí, ne tak, aby mi půjčili či prodali nejdražší věc i když v ní budu vypadat děsně, prostě kde jsou féroví a mají pěkné a kvalitní šatky? Vůbec nemám přehled a v Brně je těch salonů tolik, tak budu ráda za každý tip, děkuju moc :-)
Odpovědět
@vreska svatební salon Paulina :-)
Odpovědět
Profilova fotka
salon EL ale je to jeden z tech drazsich :-| ja sem koupila z ebaye ale pokud budou hrozne tak pujdu do EL :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Palomu nebo Paulinu, V El jsem tedy spokojená nebyla :-/
Odpovědět
Já doporučuju salon Adeline na Skácelové v Králově Poli. Nejen, že skvěle poradí a mají velký výběr, ale navíc i za velmi přijatelné ceny. Cena půjčovného se u nich pohybuje většinou kolem 5 tis. Kč. Byla jsem u nich moc spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky doporučuji Paulinu - strašně příjemný a ochotný personál, krásné šaty za dobrou cenu. Naopak se salonem EL jsem nebyla spokojená vůbec, personál se choval jakobych ho obtěžovala, že sem tam vůbec přišla - přitom jsem byla normálně objednená a předražené vzhledem ke ,,kvalitě", asi jsou hodně půjčované a bohužel to šlo na nich dost poznat..
Odpovědět
Profilova fotka
Já doporučuji Palomu a Paulinu
Odpovědět
taky mám dobrou zkušenost s Paulinou :-) mají tam šaty nějaké americké značky - annais bridal myslím a zdály se mi dost kvalitní, vypadaly moc hezky, žádné odfláknuté šaty šité "horkou jehlou" :-)
Odpovědět
Já měla šaty z Pauliny a nikdy toho nebudu litovat, nej volba ...
Odpovědět
Dobře, děkuji moc, dámy :-) pomohly jste mi moc, zkusím se tedy nejdříve asi vydat do té Pauliny, když ji tady tak vychvalujete ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?