Svadobné šaty na 2. svadbu veľkosti XXL. Poraďte

Prosím o radu - pod stromečkem jsem našla zásnubní prstýnek:-) Svatbu plánujeme na srpen letošního roku. Oba budeme mít sňatek již podruhé, plánujeme jen velmi malou svatbu a navíc mám velikost XXL:-( Potřebovala bych poradit, jaké šaty bych si měla na sebe vzít, jsem bezradná.........
Odpovědět
1
2
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ale klasické dlouhé, bílé svatební už nechci - a jiného? Nějaký kostýmek? Abych v tom nevypadala jako padesátiletá babka nebo pytel brambor:-)
Odpovědět
Ahoj paja.m Ja by som ti odporucila nejake rovne asi poclenky dlhe biele, pripadne svetle saty, a nieco na to, cipkovane, alebo nieco take,pod boky, to pekne formuje postavu a zakryje, co nema byt vidiet. :-)
Odpovědět
Ahoj, nedávno jsem tu na serveru viděla fotku nevěsty, XXL, měla bílé kalhoty a splývavou halenku (myslím, že to byl satén) a je fakt, že jí to seklo, bylo určitě pohodlné,.... Z klas.kostýmku bych měla trochu strach, jak píšeš, aby to nebylo jak na babku. Nemáš tu fotku, pokud jsi fakt boubelka, tak šatky určitě s rukávkama. ;-)
Odpovědět
ak mas troezlivost prejdi si tuto temu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovědět
Ještě jsem našla tuto nevěstu, má takové vláštní oblečení, ale myslím že jí to moc sekne ;-) ;-) http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Pájo, pokud jsi silnější, zkus salon Martina v Brně Řečkovicích, sama majitelka je silnější a také dobře šije, pokud by ti něco nesedělo. salon najdeš i na netu, ale doporučuji osobní návštěvu, paní Martina Koktová má dobrý vkus a určitě ti poradí. Pokud máš zájem pošlu kontakt do IP. Držím palce! Ps: kostýmek ne! Světlý by tě jen rozšířil a v tmavém nejsi nevěsta.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Holky, děkuji za vaše rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
paja.m : Pájo, mohla by si mat saty, rovny strih , podla toho, ako mas tvarovanu postavu, vysku...ja mam tiez miery XXL. Hlavne zostihlujuci strih, kludne mozes mat svetle, tmave sa na svadbu nehodia, mozu byt pastelovej jemnej farby, nemusia byt biele. Mozu byt z jedneho kusa, a dlhe ku kotnickom, alebo tesne pod koleno, tzv. lady dlzka v style kokteilky, ktore vyuzijes i neskor. Mozes mat i z dvoch kusov suknu v tom pripade rovnu, alebo zo 6 dielov, z rovnych pasov, co len dole 20-30 cm sa rozsiriju , ta ti kilecka neprida. na to vrstek cez boky. Dopocujucem kratky rukav a ak chces odhalene ruky, potom pashminu ( prehoz) cez ramena rozhodne, aby boli ramena zahalene, ako sa na spolocensku udalost, akou svadba je patri. To co pise nocturno, ze rukavy pridavaju nie je pravda, naopak, v kratkych rukavocj, trosku dlhsich sa ti skryju silnejsie paze. Rukav samozrejme nesmie byt tesny a naberany ani nahodou! Len hladky a klasicky vsadeny. Daj si zalezat na odsevkoch na prsia, najlepsie ti budu princes. Daj si nieco pekne do dekoltu, aby si tam pritiahla pozornost , pripadne cipku na vystrih, ci nejko ozvlastnit. Kostymcek by si kludne mohla mat, nemusis sa bat, ze budes ako babka, to zalezi od materialu, strihu ...musi mat proste smnc.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, je to uplně jedno, nezáleží po kolikáté se vdáváš, spíš v čem se cítíš a v čem ne..Já bych volila něco jako sem měla já, klidně bílé, třeba s nějakou výšivkou, ona odpoutá pozornost, pokud máš silnější ruce jako třeba já, tak bolerko je super! Jinak překřížený pas ale splývavý styl a určitě ne velkou sukni už od prsou. Popřemejšlej si je objednat na míru na ebay, ono v našich velikostech toho na výběr v salonech moc není na prsty jedné ruky. to byl taky důvod proč sem si je objednala takhle já. Ono já taky přemýšlela o kostýmku, ale se sukní až dolů bych vypadala jak padesátnice a s kalhotama bych se upekla, což v srpnu bude i tvůj případ. Klidně můžeš nechat si ušít šaty v barvě, proč mít jen bílé, já bych to řešila takhle nějak..Zkus se mrknout tady, třeba tam pochytíš nějakou inspiraci, mám tam šaty co právě šijí na míru a myslí i na nás baculatý :-D :-D http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Článek se načítá
Holky, děkuji všem za rady :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Raz som bola na svadbe, kde nevesta mala tak okolo tridsiatky a pár kíl navyše. Mala na sebe biely nohavicový kostím - vypasované sako a trochu širšie nohavice. Vyzeralo to naozaj dobre. Ja by som ti to odporučila.
Odpovědět
Ahojte Volam sa Alzbetka. Na tejto stranke som dnes po prvy krat. 3. maja sa idem vydavat. Som baculka, nosim velkost 50 - 52. Prosim vas, poradte mi, kde v Bratislave, alebo v Trnave a v okoli existuje svadobny salon kde poziciavaju vacsie saty. Alebo mi poradte kde by som si ich mohla dat usit. Dakujem :-)
Odpovědět
..zenicha som si predstavila v peknych modrych (aj tmavomodrych) rifliach, lezerneho stylu, dole nazbierane (musia byt dlhsie), pekne topanky, napriklad biele, kvalitny opasok, bielu koselu s vacsim golierom, bez kravaty, trosku rozopnutu (pokial zenich nema privelmi chlpatu hrud) a samozrejme dobry strih vlasov... - a nevesta by mohla byt tiez v rifilach, rovnakej farby ako zenich, ale mohli by byt do pol lytok, k tomu cizmicky, je to sexy, volne, ale zaroven elegantne, aj baculky maju stihle clenky, a na vrch by mohla mat nevesta tiez cosi svetle, strih uz podla chuti a vlastneho nazoru, s vyraznym doplnkom (brosna - kvet, satka okolo pasa, alebo satka do vlasov)... asi som sa prilis zasnivala, ale chcem tym vyjadrit len svoj osobny nazor. Ak je to uz druha svadba a naozaj nechces robit princeznu, ja by som proti rifliam nic nemala. Alebo: kludne si na rifle zvonoveho strihu zober tuniku, tie sa daju pomerne jadnoducho kupit. Tunika vyzera fajn, je elegantna, zakryje brucho. paja, ak chces, posli mi svoju fotku, nieco ti vymyslim.
Odpovědět
Profilova fotka
no ak sa mozem pridat..vobec nezalezi na veku,ci je to prva,druha,piata svadba a ani ,ci je niekto baculka..viem o com hovorim...svadbu chystam druhu..po skoro 20 rokoch sa idem vydavat..mam 38,par kil navyse a tiez som chcela kostym,alebo nieco nenapadne..no zistila som ,ze v salonoch su krasne saty,ktore seknu viac,vela vedia zakryt a citi sa v nich clovek fajn..Do hladania!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky si myslím,že záleží hlavně na tom v čem se nevěsta bude cítit dobře,jestli jsou to šaty takový nebo makový nebo je to kostým,tak hlavně,že jí to vyhovuje. Ale k těm riflím je můj názor takový: rifle si můžem vzít každý den-do práce,na volný čas prostě kdykoli a svatba ať už je první nebo pátá tak je vyjímečná událost a pochybuju,že by se nevěsta cítila vyjímečně zrovna v džínách,ale to je jen můj názor ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
..presne tak..uz v tom salone,ked vidim,zesa tety usmeju,povedia,v com je clovek pekny..dokonca som na naliehanie pripustila aj biele saty a nie kremove,vraj v bielych viac vyniknem,kemove beru farbu bledulkam..
Odpovědět
woman: je blbost ze v bile vyniknes vic pokud jsi bledule. Jestli vis ze se neopalis, tak vybirej smetanovou, sampan, slonovinovou kost a hlavne ne jednobarevne saty, ale treba vysivany korzet. v bile budes jak zombik. Ver mi, pobehala jsem asi 15 salonu a mela jsem na sobe snad vsechny saty, ve velikosti 42, ktere se v brne nachazi. V albu mam jak ty co jsem popsala, tak bile. Schvalne se podivej, v cem jsem vyraznejsi 8-) Pokud budes potrebovat vic fotek, tak ti muzu poslat adresu na albicko, kde mam tech satu vic. Vsechny jsem teda fakt nefotila, ale je jich dost... Hlavne neposlouchej slecny, co jsou v salonu... vnuti ti cokoli. Ja jsem na sobe mela takovej otres a pani me presvedcovala ze vypadam nadherne. Nejlepsi je jit s kamaradkou, ktera te dobre zna. Sama si nevyberes. A hlavne fotak. Ja jsem na sobe mela uzasne saty, ktere ve finale na fotce vypadaji dost otresne. JInak mam velikost 42 a to jak vypadam v tech prvnich satech, je zazrak... on opravdu staci dobry strih a na velikosti potom nezalezi. Hodne stesti
Odpovědět
artichoke: hlavne ne bolerko, v tom ta holka vzdycky vypada jak Rambo :-( Tak jako co, silnejsi ruce ma, to vsichni vi...a schovavanim na to naopak upozornis.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
novasil: jee dekuju :) a to kdybys vedela kolik vazim, tak bys neverila, ze ta silueta v satech neni udelana pres pc
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
tak to ti mozna zavidim praci :) ale skoda ze nejsi v brne, mela bych pro tebe skveleho zamestnance. Moji kamaradku. Lepsi planovacku jsem nevidela. Ja bych docela rada, abych behem, toho sveho maratonu narazila na vic pani majitelek, jako jsi ty... kdyz jsem videla, do ceho me nektere rvaly ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
terak:nemysim bledulka telom..mam svadbu v septebri a v lete sa urcite opalim,ale som blondina s modrymi ocami...ty si tmavovlaska a tym ide fakt kremova...velmi nerada sa vzdavam kremovej ,ale videla som sa..nedala som na tetusky..a mam aj vlastneho poradcu
Odpovědět
Profilova fotka
terak:krasne saty,tusim sa vyberiem do Brna..vela krasnych siat...problem je,ze vo vela salonoch sa neda fotit..v akom salone u vas si bola a ake maju zhruba pozicovne ??
Odpovědět
ajo, ja pouzivam bleduli, jako pro nekoho kdo je neopaleny... V brne muzes fotit vsude, jen vedet jak na to. Exclusive - fotit nejde, pouze po zaplaceni zalohy Bella - fotit jde, ale tam ani nechod Damborska - fotit jde Pronuptia - fotit jde ale musis prijit dopoledne, kdy tam neni pani majitelka. Takze pokud natrefis na malou oplacanou mladou pani, nebo na vyssi stihlou, taky mladou s delsima cernyma vlasama, tak fotit muzes Tosca, Evanie, Ano, a dalsi salony na masarycce - fotit jde Ja osobne doporucuji Exclusive, pronuptii a Evanii. Zbytek nic moc. Pani damborska ma same male velikosti a zbytek salonu stoji za prd.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?