Střih svatebních šatů pro nevěsty s malým poprsím

Profilova fotka
Ahojky, chtěla bych se poptat těch z vás, které mají malé poprsí, jaký střih šatů jste měly nebo chcete/budete mít? Já bych nejraději měla bez ramínek, ale bojím se, že by mi ten vršek neměl na čem držet... ;-) Malým poprsím myslím opravdu 0ky - 1ky...
Odpovědět
Ahojky, já mám taky prsa 1 a mám lodičkový výstřih (koukni do alba). Do šatů bez ramínek bych asi taky nešla, stejně tak ne do zavazování za krk. Možná i něco s rukávky nebo širšími ramínky?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, co takhle zkusit typ šatů, které jsou nařasené v oblasti prsou? Udělají Ti je o dost větší, nebo aspoň nějaké, jestli píšeš, že nemáš žádné ;-) Zkus, funguje to!!
Odpovědět
Profilova fotka
rokosice: koukni ke me do alba kdyz sem zkousela ja mam 75A a nektery saty treba ty druhy mi tim ze jsou na prsach zdobeny dost pridaly, a krasne drzely tak se neboj ze by ti sjely dolu...
Odpovědět
Profilova fotka
tulikiss: Tý brďo, super, díky za tipy, koukám, že jsi taky vybírala v Brně, tak aspoň vím, na co se těšit :-) Nejvíc se mi líbí ty čísla 12, 16 a 17... Hlavně je fajn, že v nich prsa opravdu vypadají tak akorát a že ty šaty asi drží... Jaká byla cca cena?
Odpovědět
Prsa opticky zvětší jakékoliv nabírání, drobné volánky, nebo u korzetu mírně nahoru prohnutý horní okraj. Taky pomůže dobrá podprsenka! Kdo má v dekoltu vidět kosti, může mít šaty / krajku/ vytažené nahoru a kolem krku nabrané do pásku.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam sice 75B, ale ke sve postave jsem spis mene obdarena. Bylo mi v salonu doporuceno jit do satu bez raminek tvar srdicko. A skutecne to vypadalo dobre, takze jsem mela takovy strih na svatebnich. Kdyz jsem zkousela saty, co mely vrsek rovny, tak jsem tam mela "fuky". :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já mám podprsenku taky 75B,ale řadím se podle mého názoru k méně obdařeným 8-) chtěla jsem taky šaty bez ramínek-korzetové.Korzet je na pevno a pěkně drží,pro zvětšení objemu si můžeš přeci dát i podprsenku s vycpávkami a hned to bude vypadat líp ;-) ale určitě to chce pár střihů vyzkoušet a pak uvidíš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jsem na tom podobně. Ale vybrala jsem si šaty, které pár centimetrů přidali. Mrkni do alba. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, ty co mela Petissek jsem ti chtela navrhnout, nabrane na hrudniku. Ja jsem to poresila docela sikovnou podprdou (normalne zadnou nenosim), ale kdybych mohla vratit cas, tak si vyberu ty narasene ;-) http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Ahojky, pripojím sa k téme. Mám rovnaký problém a preto sa rozhodujem nad šatami z royengler.com "Juliete" (alebo šaty v podobnom strihu), tak na ne mrkni, sú nazberané na tých správných miestach ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Majdula: A kdepak se dá takové šikovné prádélko sehnat? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
rokosicer: vsechny vychazeli kolem 10.000 ale prislo mi ze pani hazela ceny od oka nejdriv se ptala jakej mame limit a kdyz sme rekli 10.000 tak u vsech rekla 9.900,9.800 a tak.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
holky, kdyz to tak procitam, ty brnenske ceny jsou vazne desny, u nas se saty daji pujcit s prehledem za 3000-5000kč vic za to vetsinou nechteji. Ale ja jsem si je nakonec nechala usit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja teda taky mam usity, uz se sijou a vysli me na 6000(teda vzhledem ke kurzu ted by vyzly na 9000), ale pujcovat si saty tak zkusim neco kousek za brnem treba Zidlochovice nebo tak..tam to vyjde urcite lip
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, taky jsem našla salon v Židlochovicích a ceny jsou od 4000, takže tam určitě zajedu.
Odpovědět
Profilova fotka
mám 75B a zvolila jsem korzet - stáhne se a nemá šanci spadnout - zkoušela jsem i s ramínky apod. a nevypdalo to tak dobře. vybrané šaty viz album ;D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?