Široká ramena - jaké šaty??

Profilova fotka
Holky, poraďte.. jaké šaty pro široká, výrazná ramena?? Za krk? Obyč. ramínka nechci.. přála bych si korzetovky, ale to asi nepůjde :-( Hoďte prosím inspiraci... Díky!!
Odpovědět
Monacká kněžna Charlene je bývalá plavkyně , má tedy hodně široká ramena. Podivej se jaké měla śaty. Myslím, že třeba spadlé ramínka v krajce by mohly být pěkné i na korzetovkách.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky sportu mám ramena širší než kdejakej chlap, vlastně i díky tomu jsem si nechala šatky ušít, kdyžtak jukni na moje album, jak si s tím švadlenka poradila ;)
Odpovědět
Sirsi ramena vyrovnaji sirsi boky - myslim tim treba diky nacechrane sukni.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mám tiež široké ramená a svalnaté bicepsy, a šla som vyložene po krajkových vrškoch, ktoré ich aspoň čiastočne zakryli. V Brne v Omege má pani Damborská tento model - a tento mi na ramená sadol asi najviac (nakoniec som si vybrala iné šaty, ale tieto boli hneď druhé v poradí :)). Tak pokiaľ ti to nie je vyložene proti srsti, tak odporúčam poobzerať sa aj týmto smerom
Odpovědět
monny89 Těžko hodnotit, když jsme neviděli Vás v šatech. Ale přikláníme se k odpovědi @mika251. Možná by se Vám taky líbili modely s lehkým jemným rukávem. ... U nás Vám rádi zpracujeme i vizualizaci jak budete v šatech vypadat (vizualizace nezveřejnujeme). Přikladáme pár obrázků pro inspiraci a přejeme krásné svatební plánování...Popelka team
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já mám taky hodně široká ramena, několik let jsem plavala...ale korzetové šaty jsem měla, stačí nechat rozpuštěné vlasy:)
Odpovědět
Profilova fotka
vzala bych si něco s krátkým rukávkem, nebo spadlými ramínky ... tam by ty korzetovky šly
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?