Sháním švadlenu z Prahy, co by ušila tyto svatební šaty

sháním švadelnu co by ušila tyto svatební šaty,, předpokládám, že by na práci nebyli moc složité
Odpovědět
:-(
Odpovědět
Já bych věděla,otázka kolik za ně chceš dát :)
Odpovědět
No..to pravr netusim myslim ze by nemuseli stat zas tolik nejsou slozite..samozrejme cim min tim lip :-D
Odpovědět
kousek od Budyně http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
blbnu...znova - kousek od Prahy je Budyně
Odpovědět
@nuninove no tak dost asi bude stát látka a možná i ta sukně je docela složitá, já si nechala šít šaty zde: Nanay.cz ale nejlevnější na trhu to nebude. I když můžeš si být jistá, že budeš mít krásné šaty
Odpovědět
diky mrknu na to
Odpovědět
Profilova fotka
můžete dát poptávku na fler.... je tam hodně švadlenek, třeba by se toho některá chytla ;)
Odpovědět
@love_and_cupcake Ahoj, chtela jsem se zeptat jaka byla spoluprace s Nanay.cz? A kolik ti saty staly? Koukala jsem na ty stranky a saty jsou krasne.
Odpovědět
@thuthuy ahoj, mě stály šaty 12tis a spolupráce byla skvělá, Naila navrhla šaty podle mých představ, pak jsme šly 2x společně koupit látku, takže jsem si přesně vybrala z jaké látky mé šaty budou a byla jsem na 1 zkoušce a na druhé byly šaty hotové:) Byla jsem absolutně nadšená
Odpovědět
@love_and_cupcake Ja jsem pani psala na kolik by vysly svatebni saty. Odpoved byla 10-18 tisic bez latky. 18tis je uz pro me docela dost a max. bych dala i za latku 15tis. A mas saty jednoduche nebo spise velkou robu? Diky moc za odpoved, protoze jeji saty se mi hrozne lib, ale trochu vaham kvuli cene:)
Odpovědět
@thuthuy já mám šaty krátké, podívej se do alba. Záleží na tobě, co hledáš, je to na tobě, jaké máš priority. Naila se docela specializuje na krajkové šaty, umí s krajkou pracovat a to zabere hromadu času, viděla jsem její výtvory dlouhých šatů na vlastní oči a byly opravdu překrásné. Musíš to brát tak, že je to prostě originál, od návrhu po realizaci, a navíc ti bude 100% sedět. A to má svou cenu, není to masová výroba. A i látka je drahá, když jsme byly na nákupu, viděla jsem nádhernou krajku, ale metr 2500.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?