Sháním šaty s tylovou střapatou sukní

ahoooj, sháním bílé svatební šaty se střapatou tylovou sukní. Půjčovat si je nechci, radši bych je koupila, nebo si nechala za rozumnou cenu ušít:) korzet jednoduchý, bez různých ozdob a s nižším pasem..prosím poraďte... přídávám fotky které se podobají mé představě:)
Odpovědět
@nini89 Co je rozumná cena? Uvažte, že na sukni je spousta práce - nastříhat a přišít jednotlivé tylové čtverce, kterých musí být hodně, aby sukně vypadala dobře a ne tak, že nevěsta prošla roštím.
Odpovědět
Profilova fotka
@nini89 Podobné máme v našem obchodě, posílám fotku pro inspiraci a odkaz. https://elody.cz/obchod/kolekce/2015/... V případě zájmu je možné vynechat zdobení a nechat korzet jen s krajkou
Odpovědět
@linie_praha Je mi jasné, že takové šaty neseženu za 5000Kč, moje představa byla tak do 13 000Kč.
Odpovědět
@terezamartinkova děkuji moc, šaty jsou nádherné:) ubrala bych trochu toho zdobení, ale jinak krásné
Odpovědět
Profilova fotka
@nini89 Myslela jsem si to :). To je to nejmenší.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
děkuji:)
Odpovědět
@terezamartinkova dobrý den, po nějaké době na rozmyšlenou jsem se rozhodla, že bych si nechala u Vás ušít tyto šaty:) bylo by tedy možné našít méně stříbrného zdobení? bude to mít nějaký vliv na konečnou cenu? děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@nini89 Dobrý den, určitě to je možné. Pokud by se zdobení odebralo, případě vyměnilo za nějaké jednodušší/levnější, cena by se snížila. Napíšu Vám do zpráv.
Odpovědět
Profilova fotka
A co tyhle??
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?