Saty site za super cenu :)

Profilova fotka
zdravim jeste slecny :) tady davam odkaz na pani ktera sije saty :) umi opravdu krasne jsem nadsena a tak se chci podelit, treba se bude hodit i vam :) https://www.facebook.com/tvujsvatebni... ty posledni jsou ty moje :)
Odpovědět
Profilova fotka
jeste fotecka tech mych aby jste se mohli pokochat cena byla 4500,- a jsou moje :)
Odpovědět
Tyto šaty šije nějaká čínská paní, bez zkoušky a na dálku!
Odpovědět
Profilova fotka
zadna cinska pani....ano sije je sice na dalku dala jsem ji sve miry a ty saty padnou jak ulite :) ten kdo ji ma bliz ma vyhrano :)
Odpovědět
Profilova fotka
aspon je cena realna :) ja jsem naprosto spokojena :) na tech hornich fotkach je ta pani ktera je sije :)
Odpovědět
Upřímně, a to nechci kazit radost, ale taky mi přijdou ušité z Číny a prostě jen někým přeprodané..za 4500 Kč bych nic jiného nečekala..mám o dost jednodušší šaty a u české švadleny jsem platila 6000 Kč, a to mi přijde ještě velmi slušná cena..
Odpovědět
Profilova fotka
nevim ikdyby byli z ciny coz vim ze nejsou...tak je mi to jedno moje ocekavani a radost splnuji a to me staci, co dnes skoro neni z ciny :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych tedy také řekla, že cena za takovéhle šaty, kdyby měly být šité tady a z kvalitní látky, je více než podivná....já měla šaty mnohem jednodušší a jen za materiál jsem dala přes 5 000 Kč...z toho jen za krajku okolo 3 000 Kč.
Odpovědět
No nevím, vzhledem k cenám materiálus e mi ta cena fakt nezdá. i s přimhouřenýma očima bych viděla těch 4500 jen za materiál, takže paní by vlastně šila zadarmo... jako ano, chápu, že je slečna spokojená (což je nejdůležitější), ale netvrdila bych tak přesvědčeně, že je šije někdo přímo v čr, to by dělal charitu..... Jinak zaslání mír bych neříkala šití na míru, to vyžaduje několik zkoušek. Ano, pokud jste konfekční, tak záslání mír možná stačí, pokud jste ale malinko nekonfekční, tak je rozdíl mezi posláním mír a šitím na míru totálně propastný....
Odpovědět
Profilova fotka
nikomu nic nenutim tak neni nutno spatnych komentaru :) chapu vas, jen jsem chtela nabidnout moji zkusenost treba to nekomu staci jako me :)
Odpovědět
Profilova fotka
http://tvujsvatebniden.cz/ tady je jeji stranka :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak toto jsou určitě šaty šité v Číně. Podle IČ, které má paní na stránkách ani nemůže takovéto šaty šít. Nemá na to živnost. Kromě toho na většině fotek buď číňanky, korejky. Vlastně jsem nenašla ani jedinou fotku, která by nebyla stažená odněkud z intenetu. Krejčová, opravdu šikovná, mi šila v zimě plesové šaty na míru. Ručně mi tam vyrobila a přišila kytičky a perličky. Celé šaty jsou její návrh. I se spodničkou jsem se vlezla do 4.700 Kč. A to si vzala jen minimální částku za šití a návrh šatů, jsme kamarádky. Nejdražší z účtu byly právě látky...
Odpovědět
Profilova fotka
@prihterka Nezlobte se, ale kde berete tu jistotu, ze jsou site v CR? Vzdyt vy jste u pani nebyla, nevidela jste ji, ze to sije doma, proste nic...Muze mi to byt sumafuk, ale kdyz uz se otevrela diskuze.... Od prvniho pohledu mi to prijde opravdu jak z Ciny, ale samozrejme fotka muze klamat.
Odpovědět
Článek se načítá
@prihterka Já to opravdu nemyslím špatně, už vůbec ne na tebe, ale pokud se někdo prezentuje, že šije šaty na míru (nebo ještě lépe, má to tak zakamuflované, že z toho vlastně není jasné, co přesně dělá), tak je to klamání lidí, a to mi na tom vadí...
Odpovědět
@prihterka Na její stránky jsem se dívala a jen si potvrdila, že přeprodává čínské /asijské/ šaty. K vlastnímu měření přidám dnešní zkušenost: Přes Fler jsem šila hedvábné šaty podle měření, které mi poslala nevěsta. Trvala jsem na tom, aby přijela do Prahy na zkoušku - naštěstí! Paní měřil manžel bůhvíjak, i když jsem měla na šatech rezervu, byly v těle těsné a několik hodin jsem párala a přešívala, aby byly šaty zítra hotové.
Odpovědět
Když jsem si nechávala šít šaty, byla jsem se nechat změřit a pak přišla ještě na tři další zkoušky. Posílání mír přes internet bych "šití na míru" neříkala.
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty udělaly radost, což je nejdůležitější, ale bohužel ta cena a jistota, že jsou z Číny, je víc než jasná už jen z fotky... Každá máme ale jiné nároky a spokojenost je nejvíc. Tvářit se ale, že jde o český trh a přitom je to jen přeprodej z Asie, je jen klamání lidí a hlavně je to nefér vůči poctivým českým švadlenám.
Odpovědět
@prihterka Hlavně, že jste spokojená. A, doufám, že si v nich svůj den D užijete.:)to je to nejdůležitější.:) Víme všichni jak to chodí s prodejci, kteří prodávají výrobky z Číny. Tím myslím, mazané prodejce z České republiky. Nejméně 20% si nahodí, takže si troufám říct, že pokud by jste si šaty objednala z originálního čínského obchodu(je jich opravdu hodně, alespoň co jsem se dočetla tady na beremku), tak Vás šaty stojí mnohem méně. Příklad: Kamarád nakupuje kryty a různé příslušenství pro mobily přes internetové obchody z Číny a nakoupí kryt za 25Kč a prodá ho za 180-200Kč+doprava. Lidi to kupujou, protože nechtějí vidět jiné věci, ale kdyby si zašli na aliexpress, tak stejný kryt koupí za 1 dolar+doprava zdarma.:( Prosím, neberte to osobně, spíš je to ponaučení pro ostatní holky. Já osobně se těším až budou všichni kolem mě skákat, když si budu šaty vybírat.:P(doufám ,že to tak funguje:D:D:D) Pěkný den:))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?