Šaty pro metalistku - jižní Morava

Ahoj, jak už je v názvu tématu, tak mám ráda dost specifický druh hudby 8-) když jsem se začala zajímat o bílé šaty s černou krajkou, tak na mě skoro všude koukají prostě divně.. na netu jsem našla nakonec tyto šaty, líbí se i partnerovi. Bohužel na tento e-shop jsou tu dost nevalné recenze :-| takže mám na vás holky několi otázek. Víte o nějaké šikovné švadleně nebo studiu, kde by tohle zvládli? Měla některá z vás podobný střih šatů? Jsou praktické? (hlavně ta vlečka) a poslední ...Jak se v tom chodí? Moc díky za radu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, v pražském studie Šaty Go Home mají i pár zajímavých šatů s černými prvky ;) přišlo mi to zajímavé, tak jsem si toho všimla ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Wow, tak ty jsou fakt pěkný. Tak bohužel přímo takové jsem nikde neviděla, ale různé šaty s černými prvky má eshop jjshouse - např.: http://www.jjshouse.com/A-Line-Prince... Osobní zkušenost s tím nakonec nemám, ale dostala jsem doporučení.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus si zajít do salonu Star v Brně. Je to kousek od hlavasu :-) Nabízeli mi tam ušití šatů tak se poptej tam.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, šaty bych vám mohla ušít, bílo-černou kombinaci jsem už dělala, ale raději vymýšlím něco originálního pro každou nevěstu než kopírovat obrázky ;) Poradila bych vám i se střihem přímo pro vaši postavu. Pokud byste měla zájem, mrkněte na web a klidně se nezávazně ozvěte.
Odpovědět
@hannahb1 Dobrý den, mohla by jste mi poslat nějaké šaty na ukázku? Já měla původně úplně jinou představu o střihu, ale pokud byste mi splnila všechna přání, tak bychom se mohly domluvit 8-) Vaše stránky už mám nastudované, krajky jsou nádherné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivca_z Všechny práce jsou na webu, ty černobílé tam bohužel nemám, protože mi nevěsta nedodala fotky :( A nejde tak z hlavy říct jaké by byly varianty, většinou to zabere dlouhé hodiny diskuzí, zjištování představ, tvoření návrhů a hledání materiálů :) Kdyžtak se mi ozvěte na mail a můžeme to probrat :)
Odpovědět
http://www.sbazar.cz/Viktorova17/deta...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,moje sestra je skvělá módní návrhářka a šíje úžasné svatební saty
Odpovědět
Profilova fotka
kdyby se vám libil i styl retro s krátkou sukní tak šijou s černou krajkou ;-) www.miabella.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v naší nabídce máme tyto šaty, barva ovšem není bílá, ale šampáň. Ramínko a květ jsme ze šatů odstranili.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?