Šaty na objednávku

Profilova fotka
Ahoj holky, máte některá zkušenost se šitím šatů na objednávku, tzn. bez vyzkoušení a osobního kontaktu? Narazila jsem na jednom bazaru na inzerát, kde nabízejí ušití božských šatů na míru za necelé 4.000,- Rozhodně je chci, ale bojim se, že naletim na nějaký podvod, protože chtějí platbu předem. Díky moc za rady a zkušenosti :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Do svatebních šatů za 4 000,- na míru bych nikdy nešla. Kdyby to bylo se zkouškama - možná. Ale tady zaplatíš buď za podvod (proto si myslím že je to bez zkoušky), špatný materiál nebo nepadnoucí šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
Bez vyzkouseni rozhodne nebudou na miru, takze bych pocitala s dalsima vydajema na vic, protoze pravdepodobne nesednou uplne presne.Tp uz bych radsi rovnou sla ke svadlene nebo do salonu.
Odpovědět
Podívej se na nějaké internetov obchody s látkami, tam uvidíš ceny za materiály (satén, tyl na závoj, krajky, záleží, z čeho by tvoje šaty byly). Tam si můžeš spočítat, na kolik by tě asi vyšly látky. K tomu si přičti jednou tolik za práci krejčové. Jsi na čtyřech tisících? Já myslím, že ne. Tolik k ceně, tvoje šaty by nejspíš byly z nějakého plastu šité někde v Číně, takže je dost dobře možné, že budou v realitě vypadat trochu míň božsky než na fotografii. Pak ale ještě souhlasím s holkama, šaty bez zkoušení nejsou šaty na míru, takže je třeba počítat s penězi na úpravy, pokud ti to není schopný udělat někdo z rodiny. Pokud jsi na tohle připravená, můžeš to zkusit, jsou holky, kterým přišly pěkné šaty (a pak ty ostatní, kterých je bohužel víc).
Odpovědět
Ta cena je hodně nízká. Buďto půjde o opravdu velmi jednoduché šaty nebo možná přešívané. A pokud chceš něco jednoduchého z lacinějšího materiálu, zkus radši najít nějakou švadlenku a poradit se s ní ;) Případné opravy by tě pak mohli vyjít draho a tohle zboží se navíc špatně vrací
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty za 4000,- to bude BOMBA... a navíc platba předem...to si koleduješ o ztrátu 4tisíc.
Odpovědět
Profilova fotka
@vendyvy90 Pokud nám na náš email pošlete foto šatů napíšu vám za kolik je reálné šaty ušít. Ale šaty bez zkoušení ušité na míru to mi zavání podvodem a nebo dovoz Čína . My když šaty šijeme děláme 4 zkoušky a platí se jen záloha a doplácí se šaty při dokončení a převzetí. Salon Vanessa
Odpovědět
Profilova fotka
@vendyvy90 Ahoj, řekla bych, že ten člověk co je nabízí je jen objedná z eBaye a naúčtuje si za to slušnou provizi. Jinak šití šatů bez zkoušky u nás v obchodě funguje velmi dobře (hlavně díky šněrování, které umožní velkou "pružnost" velikosti).
Odpovědět
Profilova fotka
http://img.sbazar.cz/big-lq/201511/20... Jsou to tyto šaty. Tedy měly by být :D
Odpovědět
@vendyvy90 tak to ti o to víc doporučuju mrknout na ty obchody s látkama :-)
Odpovědět
@vendyvy90 Milá slečno, za 4000 je možná krajka na podobné šaty, ale rozhodně ne podklad, podšívka a spodnička plus práce. Podobné šaty se šijí minimálně 60 hodin, zkuste si to sama spočítat.
Odpovědět
@vendyvy90 Ty šaty jsou podle toho obrázku velice náročné na materiál, je tam hooodně tylu a drahá krajka. Pokud ti je nabízí za 4000, tak ty šaty musí nějak ošidit, aby se s cenou vešli, takže ve výsledku to budou šaty zcela jistě ne tak úžasné jak na obrázku.
Odpovědět
Profilova fotka
Tenhle model za 4000 je určitě nesmysl... Tedy pokud to není charita...
Odpovědět
Článek se načítá
A lze po ní chtít, aby poslala reálnou fotku? vyfotit a poslat by mohlo být to nejmenší. Myslím teď ze zvědavosti, ta cena je nesmysl
Odpovědět
Profilova fotka
Takže milé nevěsty, riskla jsem to. Šaty jsem objednala. Přišly mi za necelé dva týdny, jsou nádherně bílé, krajka je kvalitní - netřepí se, je heboučká.. celkově jsou šaty velice kvalitně a pevně ušité... a navíc, sedí mi, jako šité na míru i se zkouškami. Takže vřele doporučuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
A reálná fotka by nebyla? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak když jsou úžasné tak prosím foto. V reálu...
Odpovědět
Profilova fotka
Mám teď jen tuhle fotku, jsou to ty šaty na mě. Zatím bez spodnicky, takže působí ta sukně neforemně, jakmile přijde spodnicka, přidám další foto. Stejně tak přidám detailnější fotky šatů, ale mám je u rodičů, takže až o víkendu :) Přísahám, že jsou fakt perfektní :D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, děkuji za fotku. Jste šťastná, to je vidět a přeji Vám, ať svatba dopadne přesně podle Vašich představ. Pokud by Vás zajímal názor na šaty, napište, sdělím Vám ho.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě mě zajímá názor na šaty!
Odpovědět
Profilova fotka
Na šaty za 3.000 jsou nádherné, ale jako na fotce mi tedy nepřijdou.
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky nejsem modelka :D už se těším až mi k ním přijde spodnicka a závoj :)
Odpovědět
@vendyvy90 Ty šaty nejsou vůbec špatné a vypadají na tobě docela dobře. Nicméně opravdu máš pocit, že jsi dostala to, co je na obrázku, který jsi dávala původně?
Odpovědět
Je to přeprodej - šaty jsou "ušité na míru" v Číně a Vám prodané za vyšší cenu :( Nicméně vypadají pěkně, akorát jste za ně zaplatila zbytečně moc :( http://www.aliexpress.com/store/produ...
Odpovědět
Profilova fotka
@vendyvy90 V šatech vypadáte jako děvče, které má radost z toho, že si zkouší maminčiny šaty. Nejsou šité na Vás, ale na někoho mnohem vyššího ( nenarážím na délku sukně, ale na délku krajkového vršku). Krajka kvalitou patří mezi ty nejlacinější. O podobnosti s modelem který jste chtěla, nemají tyto šaty nic společného. Cena, kterou jste zaplatila je adekvátní odvedené práci a druhu použitých materiálů. Pokud jste na fotce opravdu Vy, myslím, že by Vám slušel úplně jiný styl šatů.
Odpovědět
Nechci nevěstě kazit radost ze šatů, ale opravdu by bylo dobré, kdyby šaty někdo upravil na její postavu. Vršek se mi nezdá tvarovaný na tělo - ono to ani moc dobře na dálku nejde. Změřením opravdu nejde postihnout vše.
Odpovědět
Profilova fotka
@vendyvy90 Souhlasím s Magdou a Linií Praha. Šaty opravdu příliš nesedí. Vypadá to opravdu tak, že vám je někdo objednal z Číny a pořádně si na tom namastil kapsy.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se šaty líbí :( mám je kolem těla obeple, takže nechapu jak by mi mohly sedět lip. Nic jsem nepreplatila, jsou objednané z ebaye.. Prostě asi nejsem ten typ, co dá deset tisíc za šaty, které budu mít na sobě pár hodin :/ Jsem s nimi naprosto spokojena, nejsem švadlena, takže se v krajkach nevyznám, ale ta na mých šatech se mi líbí... Každý máme hold jiný vkus a já chapu, že švadleny musí být pořádně naštvané na holky jako jsem ja, které se spokojí se šaty za tři tisíce i když možná nemají nejluxusnější krajku, ale cítí se v nich pohodlně a krásně :) já jsem z nich nadšená, těším se až přijde šestikruhová spodnicka, korunka a závoj :) mám svatbu na zámku, takže budu za princeznu :-N
Odpovědět
@vendyvy90 nezlob se na mě, ale třeba @magda_samlikova se tě dokonce výslovně zeptala, zda chceš znát názor, než ho sdělila, což jsi sama potvrdila, načež teď reaguješ úplně nepochopitelně slovy "švadleny musí být pořádně naštvané na holky jako jsem ja". Takže já nejsem ani švadlena naštvaná, ani nevěsta, co dala deset tisíc za šaty a řeknu ti svůj názor. Nikdo tu na tebe není naštvaný, pokud jsi spokojená, tak je všechno ok. Jen se ti většina z nás snaží slušně říci, že do předlohy to má hodně daleko, materiál je zoufalý (promiň, ta krajka je fakt umělotina ošklivá) a že vršek není ideální (podle mého ti krade pas, ale nevím, třeba ho nemáš, ostatní chyby jako laik nevidím). Rozhodně to není tragédie, mohla jsi dopadnout hůř, takové případy jsou. Mluvíme o tom asi spíš proto, že diskuze jsou plné témat "šatů z Číny", přičemž jsou tam i názory spokojených zákaznic, k nimž se třeba přidáš i ty. Podle mě ale nemáš být proč spokojená (viz argumenty výše, pro mě hlavně to, že i když nejsou tragické, tak nejsou to, co bylo v předloze). Kromě toho jsi mohla tytéž koupit o čtvrtinu levněji v Číně sama, anebo mít za stejnou částku šaty násobně kvalitnější, třeba zde z bazaru.
Odpovědět
Profilova fotka
Nemám důvod se na Vás zlobit. Respektuji Vaše rozhodnutí, svůj názor jsem projevila ve chvíli, kdy jste si o něj řekla. Byla jsem připravena poslat vyjádření IP. Svůj pracovní diář mám naplněný do září, takže se opravdu nemusíte obávat, že kvůli Vám (potažmo stejně smýšlejícím nevěstám) nemám do čeho píchnout:-). Pěkný den.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem za názor ráda a pouze jsem na něj řekla taky svůj názor :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?