Šaty na míru - ELODY.cz - má někdo zkušenost ?

Ahoj budoucí nevěsty ! vzhledem k mé atypické postavě (mám 190 cm, hubená) si chci nechat šaty ušít. Navíc ceny za ušití = půjčení. Narazila jsem na ELODY.CZ. Nemá někdo zkušenost ? Díky moc ! Marcela
Odpovědět
@marselita2 ahoj, zrovna mi šaty šijí. Cca příští měsíc by mi měly dorazit. Změříte se pošlete jim míry a oni vám poradí velikost. Pokud budete mít šaty na šněrování není problém ;) v případě zipu je nutno se precizně změřit a délku upraví přesně podle vaší výšky. Snad jsem trochu poradila, jinak komunikace s elody je úžasná.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem si nechavala sit namiru a jsem nadsena. Mam saty ve svem albu. Oproti nabidce salonu je to nebe a dudy :-) A komunikace na jednicku. Terezka s Filipem maji uzasny pristup k zakaznikum.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem mela saty z Elody a byly super. Mam par fotek ve svatebnim albu. Urcite doporucuju. 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@marselita2 Některé modely s Elody si můžete prohlédnout a vyzkoušet i u nás v salonu a pár modelů je i k zapůjčení.
Odpovědět
Profilova fotka
@marselita2 Dobrý den, Marcelo, je to přesně jak napsala @sik0063, jen ve Vašem případě ještě upravíme horní část šatů, aby Vám nebyl korzet krátký. Až budete vybírat, nebo budete mít jakékoliv otázky, napište mi zde do zpráv nebo na email a pošlu Vám také obrázky, co navíc ještě změřit. T.
Odpovědět
@terezamartinkova Děkuji moc. Mě se u vás líbí moc šatů :-) jen si vybrat !
Odpovědět
@vavrinec Děkuji, já bych potřebovala spíš ty úzké, typ: mořská panna. Máte nějaké k vyzkoušení tohoto typu ?
Odpovědět
Profilova fotka
@marselita2 Třeba tyto. Podívat se můžete ale i na jiné šaty, třeba se splývavou sukní, na jejich provedení a materiál, a pak si u Elody objednat šaty podle Vaší představy. Vše můžete zároveň konzultovat také s @terezamartinkova
Odpovědět
@vavrinec a musím se k vám do salonu objednat ? Je to asi lepší, že ?
Odpovědět
Profilova fotka
@marselita2 Ano, určitě. Můžu se pak věnovat jen Vám a celkově je víc klidu na zkoušení ;-) . Zavolejte, nebo napište a domluvíme se na termínu, který by Vám vyhovoval.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?