Šaty Aukro - zkušenost s prodejcem

Ahoj všem, již své jedny svatební šaty pořízené mám a momentálně jsou ve fázi úprav :-) Zakoupila jsem je v českém salónu s výbornou kvalitou, ale nyní jsem narazila ještě na další šaty, které mě moc zaujali :-) Chci se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s tímto prodejcem (má mnoho kladných hodnocení, ale prodává více druhů zboží) http://aukro.cz/krasne-luxusni-krajko... Samozřejmě s případnou doúpravou počítám. Bohužel jsem si nevyžádala reálnou fotku předem a šaty už jsou na cestě :( Případně, kdybyste někde nalezli reálné fotky, budu ráda za info! Hezký den všem! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Za 4tis. nelze takto objemný model s krajkovým vrškem a krajkou na lemu ušít, aby vypadal dobře a kvalitně. Jedná se o čínskou kopii, a raději bych to neriskovala, budeš litovat, že jste vyhodila 4000 Kč. Navíc mě odradil i tento komentář: Zákazník: U prodejce XY jsem objednala svatební závoj barvy ivory, bohužel mi přišel závoj polárně bílý a ještě zmačkaný. Prodejce mne přesvědčoval, že se jedná o barvu ivory tak jsem závoj hned druhý den zaslala zpět, o přemršténé poštovné jsem přišla Prodejce: Nepoznáte barvu?Juice16 byl odeslaný objednaný závoj v barvě ivory-slonová kost,ta nepozná barvu a stále tvrdí,že barva je polárně bílá,platba jí byla vrácena i s poštovným v základní sazbě dle zákona,poštovné na dobírku je logicky dražší,NESKUTEČNÉ! I kdyby měl prodejce 100x pravdu, tak se to přece dá říct slečně slušně. Z uvedené reakce bych si udělala obrázek, co je to za člověka a jak reaguje v případě problémů. A mluví o zákaznice ve 3. osobě "ta" - iq tykve.
Odpovědět
Ahoj děvčata, nemáte někdo prosím náhodou zkušenost s těmito? http://aukro.cz/luxusni-dlouhe-svateb... Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Tyto šaty na obrázku jsou zaručeně levná čína... Navíc hodně levná, protože musíte počítat, že prodejce má ještě připočtenou marži... Kdyby byly šaty z číny tak identické se značkovými, pak by si určitě objednaly i salony. Ale jen velký laik může říct, že jsou skoro stejné...
Odpovědět
Profilova fotka
@bloesty Tohle je obrázek šatů Mori Lee z roky 2012. Rozhodně nečekejte stejné šaty jako na obrázku. Není vám divné proč tito prodejci nepoužívají vlastní reálné fotky???
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?