Prosím poraďte, jaké šaty zvolit?

Mám problém, že jsem celkem malá a mám široká ramena. Když bych měla závoj, tak ten trochu nedostatky schová. Poraďte mi prosím, které šaty se k mé postavě nejvíce hodí? Díky!!!!
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@janickatomik První ;-)
Odpovědět
za me druhe :-)
Odpovědět
v prvních a třetích vypadáš silně, takže nejlepší se mi zdají druhé. Nicméně je toho tam tak nějak moc - ta "záclona" kolem boků.. Pokud máš možnosti, ještě bych vybírala.
Odpovědět
Mně se ty druhé zdají hrozné, především sukně. Hlasuju pro první, třetí také nejsou špatné :)
Odpovědět
V prvních mi přijdeš silnější, druhé ti pěkně tvarují pas i prsa a ty třetí mi přijde že tím řasením na vršku netvarují vůbec :) jsem pro ty druhý :)
Odpovědět
Profilova fotka
uplne suhlasim s @veru99 , najlepsie ti sedia 2 ale ta sukna... urcite zozenies podobne a krajsie
Odpovědět
Jestli máte širší ramena, tak určitě nebrat šaty co jsou na tenkém ramínku. Ty první Vám sluší :)
Odpovědět
Profilova fotka
První ;)
Odpovědět
z těchle fotek bych sáhla po třetích, ale ještě bych hledala. Taky mám široká ramena a přijde mi, že šaty s ramínky to ještě zdůrazňují. Zkoušela jsi klasický korzet? Měla jsem podobné šaty jako na tvém třetím obrázku, jenom bez ramínek :-)
Odpovědět
Druhé tě rozšířují přes boky.
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně také nedoporučuju tenká ramínka u druhých šatů - rozšiřují ramena. Stejně tak široká ramínka se srdíčkovým výstřihem - ty sice jakž takž schovají ramena, ale pozornost se upře na široký hrudník. Takže nejlepší volba vršku zatím u prvních šatů. Koukla bych i jinam.
Odpovědět
Druhé :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
druhý ti sednou nejvíc a jsi v nich nejštíhlejší...takže pokud se ti líbí i ta sukně, tak druhé
Odpovědět
ani jedny, hledat dále ;-)
Odpovědět
Já bych být tebou zkusila i bez ramínek - jenom ten srdíčkový dekolt jak je třeba u 1.fotky a k tomu závoj...:) odvede to podle mé lépe pozornost od ramen. (Nicméně z fotky široké nevypadají, úplně normální hezká postava)
Odpovědět
Mám stejný problém :) postava je v pohodě, nemám bříško nebo tak, ale široká ramena a boky.. Vybrala jsem si korzetové bez ramínek a přes to dlouhý závoj a myslím,že ok :) Ty druhé si určitě neber, za sebe bych volila ty první, nebo třetí, ale pokud máš stále čas, tak bych se ještě porozhlédla.. :) Klidně napiš do zpráv, ráda ti poradím (dle mých zkušeností) :)
Odpovědět
Profilova fotka
nepasují mi na Vás žádné, hledala bych dál. z mé vlastní zkušenosti právě šaty s ramínky a krajkou a pod... malou postavu ještě více zmenší a zmohutní. Já sem taky malá mám jen 158 cm a 58 kg. A nechtěla sem mít holé ramena a strašně se mi líbily právě takové šaty s krajkovými vršky a rukávkama a pod... Jenže po vyzkoušení pár takových šatů sem byla značně rozčarovaná protože sem se v nich sama sobě nelíbila a nechala sem se přemluvit ke zkoušení šatů s holím vrchem a udělala sem dobře. Šaty s holím vrchem dělají postavu opticky delší a drobnější. A šaty doplnuji větším závojem a je to naprosto perfektní. Opravdu zkuste šaty korzetovky s holími rameny a uvidíte.
Odpovědět
třetí
Odpovědět
Profilova fotka
První:-)
Odpovědět
Profilova fotka
za mě 3, ale asi bych taky ještě hledala
Odpovědět
Za mě třetí ;-)
Odpovědět
Ty první sedi nejlépe, ale ten tyl u krku způsobuje, že Tvá ramena vypadají robustneji. Čili takové ale bez tylu a budou super truper! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Druhé se mi na tobě líbí nejvíc
Odpovědět
První a třetí tě rozšiřují, druhé ti dělají hezkou postavu, takže z těchto druhé, ale taky bych hledala dál...
Odpovědět
Děkuji všem za názory!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ty druhe krasne zdůrazňují dekolt a pas ☺Ale osobne bych si vybrala podle svých pocitů. ...😉
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se tedy na vás líbí nejvíc ty první. Ty druhé na mě působí jak baletní trikot s narychlo nařasenou sukní (pro širší ramena mi přijde naprosto nevhodné mít úzká ramínka a to podivné řasení přidává kila na spodní části břicha a bocích). Třetí nejsou zlé, ale jste v nich taková... zapadlá, nevyniknete. Takže buď první nebo se zkusit mrknout ještě jinde. Jinak já taky nejsem éterická bytost s kostnatými průsvitnými pažemi, měla jsem dlouhý jednoduchý (jednovrstvý) závoj se saténovým lemem a korzetové šaty.
Odpovědět
Za mě ty druhé, hezky zvýrazní a zúží pas, navíc vyniknout i prsa, ale nakonec je to stejně na tobě :)
Odpovědět
Za mně druhé, ale určitě bych šla ještě jinam pro šaty u kterých si sama řekneš.. wau ty beru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hledat dále, určitě najdete lepší...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?