Prosím o názor na šaty ...

ahoj holky, prosím o názor na zkoušené šaty. Jen doplním-foto berte s rezervou- místo lesklé organzy na spodku sukně by byl tyl a pásek by byl světlounce růžový a jinak zpracovaný (toto je z dětských šatů :-) ). A asi bych si nechala nahoře ten korzet udělat bez těch vlnek, jen rovný okraj. A samozřejmě by mi nebyl korzet malý. Díky za každou reakci :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, za mna nie :-| nepaci sa mi ako je ta sukna rozdelena, ani sposob toho viazania vzadu, prepac.. Myslim ze mas peknu postavu, zasluzis si nieco smrncovnejsie :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že je to fakt super!!!! klidně bych nechala i ty vlnky u dekoltu. Pohádkové :-)
Odpovědět
No mi se teda nelibi... omlouvam se ale jsou divne. Pripada mi to jako by nekdo ty saty znicil a tak je strihl v pulce vepredu ale jinak mely byt az dolu... jsou zvlastni
Odpovědět
já bych si vybrala něco jiného, ta sukně je vážně pekelná
Odpovědět
Profilova fotka
Vybírejte dále, toto není úplně ono...
Odpovědět
Neee, to fakt ne!
Odpovědět
Za mě taky ne, to už se nenosí! S Vaší postavou můžete vybírat :-)
Odpovědět
mě se taky nelíbí..ani po úpravách o kterých píšete. Máte super postavu - bude plno jiných šatů, které budou lepší
Odpovědět
Porozhlídněte se ještě jinde :)
Odpovědět
Mně se ta sukně také vůbec nelíbí :(
Odpovědět
Ano, jak bylo uvedeno výše - je to pohádkové. To ovšem neznamená ani elegantní, ani šmrncovní, ani slušivé, ani trendy. Radím vybírat dál.
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty ti sednou, pasujou ti....pokud se ti líbí tak si je klidně vezmi....každá máme jinej vkus :)
Odpovědět
Článek se načítá
Nelíbí se mi :-( ... jsem si jistá, že najdeš lepší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych ty vlnka nahoře nechala, ale sukni bych nechala hladkou až dolů - ne ten předěl, co tam je :)
Odpovědět
Ne. nelíbí se mě a saten už je hodně mimo.. Střih s tou dělenou sukní není vůbec hezký.Hledej dál.
Odpovědět
Padnou ti. Tu krajku na korzetu bych naopak nechala, přijde mi zajímavá. Holá záda předpokládám taky dořešíš, takže proč ne...
Odpovědět
Mně se též nelíbí. Ta sukně vpředu je divná.
Odpovědět
Nelibi. Mas hezkou postavu muzes si dovolit mit zajimavejsi saty.
Odpovědět
Profilova fotka
Vůbec, sou tucty hezčích. Šup a jede se dál.
Odpovědět
Profilova fotka
Polsko 1990...
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se bohužel taky nelíbi.Ta sukně je fakt divna.A v dnešní době je tolik nádherných šatu na výběr. ..a to i netradičních, pokud nechcete klasiku....urcite najdete krásnější.
Odpovědět
Můžu se zeptat svatbazari, proč je satén hodně mimo???? Děkuji. Jinak za mě také ne. Vršek je pěkný, ale s Vaší postavou určitě najdete hezčí. Promiňte.
Odpovědět
Profilova fotka
už jsem tento styl šatů dloouho neviděla. Možná je to tím, že všude na každé nevěstě je hromada šifonu a už nevidíme nic jiného. Vlastně nevím zda napsat ano či ne. S Vaší postavou najdete hromadu krásných šatů. Nejsou špatné, ale asi bych taky hledala dál a nemusí být nutně se šifonem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
model je uz dost okoukany a za me i ponekud passé, navic ta vystrizena sukne vepredu dela divny dojem. material vypada dost lacine, takove "hrajeme si na princezny v mamincinych spodnickach". mate peknou postavu, urcite se postesti vybrat lepe
Odpovědět
@meginka2010 Myslím, že lesklé materiály, jak právě satén, jsou záležitostí svatební módy přelomu tisíciletí. V současnosti je na vzestupu šifón, krajka a matné materiály obecně (nejen na svatebních šatech). Matné materiály vypadají lépe na fotkách, lesklá úprava látky totiž zdůrazňuje každé pokrčení, zmačkání, varhánky v místech, kde šaty nesedí dokonale, prostě kladou mnohem větší nároky na perfektní zpracování. @mili856 myslím, že šaty jsou vyšlé z módy, Kdyby byly tzv. láska na první pohled, tak vám poradím, abyste se vykašlala na trendy a nechala si je, ale to byste se asi neptala. Raději hledejte dál.
Odpovědět
Ano, kdybych se vdávala v roce 1993 tak bych z nich asi byla unešená...ale teď jsou na výběr mnohem krásnější šaty:-) určitě hledejte dál:-)
Odpovědět
Profilova fotka
šaty jsou pěkné, ale k vám vůbec nejdou. Rozhodně bych hledala dál. A dala bych si pozor na tvar výstřihu, protože tento vám vůbec nesedí. Podle mě ten vrch je horší jak ta sukně. Vyzoušela bych třeba srdíčkový výstřih :) zdar při hledání :)
Odpovědět
šaty so zásterou... :-( fakt nie, hľadaj ďalej
Odpovědět
Profilova fotka
Oceňuju originalitu, zase něco trošku jiného :-) Padnou a sluší.. Tu vlnku na korzetu bych nechala, dělá je výjimečnými a ladí s okrajem horní sukně.. Takže jestli se v nich cítíš dobře a líbí se Ti, proč ne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A jaké z nich máš pocity ty? to je asi to nejdůležitější myslím ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?