Princeznovské šaty

Profilova fotka
Ahoj, zajímaly by mě vaše názory na šaty alá princezna (upnutý korzet a široká sukně - viz obr.). Ze všech střihů mě sluší asi nejvíc, známá mě ale od nich odrazuje, že prý už vyšly z módy a teď se nosí něco jiného. Co si o tom myslíte? Budu v dubnu 2016 v takových šatech out (ne že bych si tedy na tom nějak zakládala, jen mě zajímá, jak to vidí ostatní ;-) ) Díky a hodně zdaru!
Odpovědět
Profilova fotka
tak za mě jsou krásné pořád a out v nich určitě nebudeš :-) a také je důležité, jak se v nich cítíš, jestli jsi spokojená, tak není co řešit :-) protože pak v nich budeš určitě zářit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já nevim proč pořád někdo řeší, jestli jsou šaty in nebo už jsou demodé. In pro koho? Pokud se v nich cítíš skvěle a líbí se tobě, tak proč ne? Já bych si neoblíkla šaty, který se mi nelíbí jen proto, že jsou zrovna in. A tyhle šaty sou krásný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja budem mať podobné (aj ked nie korzet) a podla mna "princeznovské" budú in vzdy :-) nie kazdý je na "super moderné saty", takze zálezí, ako sa v nich cítis a ci ich chces.
Odpovědět
Neřešila bych co je a do není IN - záleží na tom, co se ti líbí a nelíbí a co ti sedí a nesedí. Nic jiného bych neřešila.
Odpovědět
Profilova fotka
jestli se ti líbí, sedí tvé postavě, sluší ti a cítíš se v nich hezky, není důvod je nemít. Sto lidí , sto chutí. Já osobně než takové, tak žádné, ty bys určitě zase nechtěla takové, jaké bych chtěla já...podle mě se dneska nosí všechno a pokud je něco staršího, vždycky se to dá pojmout jako retro :D :D
Odpovědět
pokud bys chtěla něco moderního, ale líbí se ti tenhle střih, určitě bych šla do nějaké moderní verze. Projdi si pár salonů a uvidíš, dneska to nemusí být jen nudná klasika, i korzet se sukní může vypadat hodně instyle :) navíc princezna automaticky neznamená šlehačkovou sukni a nudný korzet ;) https://www.google.cz/search?hl=cs&si... Ale ze zkušenosti, projdi si pár půjčoven a zkoušej co nejvíc střihů. Mě se třeba nakonec líbil takový, kde jsem byla přesvědčená, že mi nebudou slušet :)
Odpovědět
@annakar No předpokládám, źe se bojíš, aby ses líbila ženichovi a hostům. Ženicha znáš a tak snad víš, co se mu líbí a pokud budeš mít na svatbě nějaké módní guru, tak asi podle nich nebudeš mít šanci být in snad nikdy, no a pokud tam budeš mít normální lidi, tak se jim líbit budeš. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Co je v módě je celkem jedno, hlavně, když ti sluší. A mimochodem ty první jsou fakt kouzelné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Z módy určitě nevyšly, šijí a nosí se pořád. Proč asi? Protože prostě většině nevěst sluší a líbí se jim, na rozdíl od jiných typů, které můžou být sice úžasné a mnohem originálnější, ale zdaleka nejdou každé. A navíc není korzet jako korzet a sukně jako sukně, Takže pokud se ti líbí, sluší ti a cítíš se v takových šatech dobře (a nevybereš si zrovna 10 let starý zapraný model), vůbec nepřemýšlej, jestli se někomu zdají in nebo ne, sto lidí sto chutí. To spíš zvaž, jestli se takové šaty hodí k místu a stylu svatby. Já jsem taky původně chtěla jiné, korzet s holými rameny mi přišel nuda, ale co naplat, korzetové s tylovou sukní mi prostě slušely prostě nejvíc a cítila jsem se v nich tak, jako v žádných jiných.
Odpovědět
Profilova fotka
Princeznovské šaty určitě nevyšly z mody a nevěstám sluší. Co už nefrčí jsou různě podkasané sukně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?