Poraďte mi prosim jaké saty:)

Ahojte:) byla jsem zkoušet par saticek a ted se nedokážu rozhodnout. Svatbu máme na zámku a bude ruzovo-zelená. Určitě chci mít závoj, který by k těmto 3 satkum šel dat. Mnohokrát děkuji za jakékoli názory, rady a tipy.:)
Odpovědět
Profilova fotka
Me se nejvic libi c.1....2 mi prijdou takove "orvane" a k 3 by mi nesedel zavoj...ty 1 si dovedu představit s dlouhym zavojem k svatbě na zámku....:)
Odpovědět
Profilova fotka
z těchto určitě ty první .-)
Odpovědět
Profilova fotka
Z techto si nedokazu vybrat, hledala bych dal a kdybych musela rict jedny, tak c.1, ildyz nemusim slehackove sukne....
Odpovědět
Ty prvni vam sedi nejlip ;-)
Odpovědět
Popravdě ty prvni jsou špatně dosnerovane a odstavaly u prsou :-) muselo by se to upravit jeste.. A co říkáte na tyto saty? Bohužel jsem je našla ted takze je nemam vyzkoušené, ale jak myslíte ze by mi sedly?
Odpovědět
@laka_lacenda to mas pravdu, ty druhé mi taky přišli orvane ty cipy a hlavně jsou průsvitný!!! :-D ale to by se prý dalo udelat aby nebyly průsvitný a u těch třetích mam závoj ;-)
Odpovědět
mě se moc líbí ty první
Odpovědět
Uprimne, mne se nelibite v zadnych. Zkuste hledat dal. I v jinych salonech. Urcite najdete krasnejsi. Na zamku budte za princeznu. Ale princezna uz budete jen tim, ze budete nevesta....stridmost je vzdycky vitana. Ty saty, ktere posilate na fotkach s modelkami jsou krasne a urcite byste v takovych bez kanyru a "slehacky" vypadala mnohem lepe. Takze jen podobne najit a vyzkouset. Hodne stesti!
Odpovědět
@hagiela ty prvni mnou zkousene nebo ty prvni z těch přidaných na modelkach?:)
Odpovědět
@sabiiii ty na vás zkoušené,mě právě přijde že k vaší postavě krásně sednou i když mají nařasenou sukni.Moc hezké
Odpovědět
@pebbles no prave podobne těm na modelkach mi připadaly ty druhé mnou zkousene :-D žádné jiné vic podobně tomu neměli :-D me se nejvíc líbí ty prvni na modelce a prvni na me ( ty bych určitě jeste nějak upravovala a ve skutečnosti by nevypadalo to nabirani az tak velké a nějaké strasy nebo kamínky do korzetu bych chtela)
Odpovědět
@hagiela děkuji:) ja si je představuji nějak takto po všech úpravách co bych chtela :-D více méně jsem si je vyhlidla na netu a líbily se mi ale to se mi líbí i treba ty prvni na modelce a v podstatě mezi téma se nejvíc rozhoduju :) slečna v salonu mi rikala ať ze mi nejvíc sluší ty barevné ale ty bych na svatbu na zámku nechtela a hlavně je mělo spousta holek na maturitak takze uz všichni ví ze nejsou "svatební"
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
za mě ani jedny. první vypadají hamatně a ta vlecka je krasna, ale neprakticka, druhe vypadji hodne jetě a třetí...za mě ne, ale chapu ze se kazdemu libi neco jineho. hledala bych dal.
Odpovědět
Profilova fotka
ty první šaty
Odpovědět
Profilova fotka
První :)
Odpovědět
Z tech co jsi zkousela prvni, ale hledej dal, urcite najdes takove, jake sis vysnila :-) Vsude je hromada salonu..Kompromisy delej, az jich vyzkousis tricet, ne tri Vdavas se jednou, bud narocna! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
z těchto, které tu máš se mi nejvíce líbí ty první. Jsou velmi zajímavé a nejvíce se mi na tobě líbí. Na druhých se mi nelíbí živůtek a třetí se mi nelíbí obecně. Šaty jsou hezké na ples, ale jako svatební se mi moc nelíbí, ačkoliv vím, že hodně holek tento styl má rádo... Možná bych ale ještě vyzkoušela někde jinde..
Odpovědět
Nejlepší jsou na Vás ty první, ale ještě bych asi zkusila i jiné..
Odpovědět
Profilova fotka
Je to těžké děvčata. Modelky jsou jak rachitické tyčky a ještě stojí na bedně od piva, takže se nedá absolutně z fotek vybrat. Ty máš pěknou ženskou, velmi lehce plnější figuru, která je super, ale na sebe musíš ty šaty fakt obléknout, protože poměr těla nad pasem a zbytek s jehlami na nohou, teprve vytvoří jasný obraz, zda sednou, nebo ne. Ale je to jen názor chlapa, jak to vidím :-) Takže s rezervou .-)
Odpovědět
Všem děkuji za vaše názory ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
za me ani jedny, typove ti vubec nesedi, zduraznuji buclatejsi paze, zkracuji nohy a rozsiruji postavu (zvlast ty zivutky, prodlouzene kus pod pas). navic u prvnich evidentne nesedi korzet, druhe pusobi otrhane a treti.. to je klasicke pujcovnove peklo. urcite se najde i neco lepsiho, zkus jiny strih, ne korzet a linii X
Odpovědět
@reys ano, je pravda ze prvni nesedí korzet - vršek odstaval a snerovacka nesedela... Našla bys prosim neco co bych podle tebe měla zkusit? Me ve všech sanolech přijde ze maji vse na stejne brdo :-| dekuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sabiiii zalezi, jaky je zbytek postavy, tj. zda mas uzke nebo spis sirsi boky, stihle nebo silnejsi nohy (z fotek nepoznam). ale zkusila bych i tvar satu, o kterych jsi treba puvodne neuvazovala, empirove, rovne, popr. hladke saty s kabatkem (ovsem ne bolerko! mam na mysli delsi). vyhnula bych se minimalne na vrchni casti tela tuhym latkam, prilisnemu raseni a uzkym rukavum, snerovani, to vsechno zbytecne zduraznuje objem a zmohutnuje. a dobry trik je podelne cleneni, pekne prodluzuje - zatimco veskere pricne prvky postavu "zariznou" a zkrati o kus. (coz je treba pripad prvnich a tretich satu, kdyz si sukni predstavis hladkou ciste bilou, tak najednou opticky postava vyroste o pul metru.) no, tolik teorie.. ovsem praxe v pujcovnach je ponekud tristni, to mas pravdu! preju hodne stesti, snad narazis na dobry salon, kde se te nebudou snazit narvat do snerovacky, protoze "se to nosi" (rozumej, nic jineho nemaji) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sabiiii Jestli ti v tom saloně paní říkala, že ti nejvíc sluší ty barevné, tak od tama pryč a ani se neohlížet :-) Z těch tří jedničky, ale pokud máš ještě možnost a čas a chceš, zkus ještě kouknout i jinam.
Odpovědět
Určitě první :)
Odpovědět
Profilova fotka
ty první co jste zkoušela...moc se mi líbí...
Odpovědět
Profilova fotka
Prvni vypadaji nejlip
Odpovědět
první:)
Odpovědět
Dekuji za vaše nazory ;) zitra zajdu jeste zkusit neco jiného a uvidí se
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?