Poraďte, které šaty si vybrat?

V salónu jsem z těch prvních byla nadšená, ale na fotce, když na to koukám doma, už se mi tak nelíbí :-( Ještě k tomu stojím jako tele. Jsem vždycky v ohledech co na sebe hrozně nerozhodný člověk. Krom toho se mi to doma rozleželo, že bych vlastně chtěla vlečku, kterou ty první nemají :-( Ale zase pokud se rozhodnu do zítřka, budu mít poměrně slušnou slevu... No a právě váhám, jestli to nich jít. Co myslíte?
Odpovědět
První se mi líbí víc - lépe v nich vynikne figura.
Odpovědět
Určitě ty první. Ty druhé Vám zbytečně přidávají kila.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s holkami, ty první vám lépe sedí, druhé přidávají kila
Odpovědět
Profilova fotka
Já, když si zkusím svoje svatební šaty jsem z nich naprosto unešená, ale jakmile se v nich zkusím vyfotit, vypadám jak bílá velryba :-D. Ty první jsou opravdu moc hezké a fakt ti sluší. A vlečka je sice fajn, ale je trochu nepraktická. Já bych jednoznačně vzala ty první a tenhle styl sukně tu vlečku ani nepotřebuje. Já jí také mít nebudu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
První, ty druhé jsou divné přes boky. Ta vlečka se mi tam naopak moc nelíbí, tak si k tomu vezmi dlouhý závoj, ten si pak budeš moct odložit a bude to daleko pohodlnější. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych hledala dál, nějaké s A-čkovou linií a vyšším pasem.
Odpovědět
Profilova fotka
Ani jedny, nesedi v oblasti pasu a boku.
Odpovědět
Profilova fotka
První jsou lepší,ale přijde mi že oboje tě zbytečně rozšiřují v oblasti boků.
Odpovědět
První ti sluší více, ale hledala bych dál, určitě najdeš takové, které ti lépe sednou. A pokud chceš vlečku, tak si na ní trvej, ono těch příležitostí v životě, kdy by ji člověk mohl nosit, moc není :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Hledala bych dal a urcite ne tenhke strih satu, ktery rozsiruje boky.
Odpovědět
Z těchto ty první ale také bych hledala dál. V šatech se musíš dobře cítit, ale současně se Ti musí líbit, jak vypadají na fotce, protože to je to, co Ti po té svatbě zůstane jako památka :-) Bohužel některé šaty krásně padnou, dobře vypadají v zrcadle i v očích lidí, co na Tebe koukají, ale fotoaparát to totálně zabije... to je i důvod, že do salónů, kde se nesmělo fotit, ani zkoušet nechodila.
Odpovědět
přesně jak píšou holky přede mnou - první lepší, ale na prdel sem si z nich určitě nesedla, takže taky bych hledala dál ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, já si vybrala také svatební šaty v prvním salonu, kde se shodli všechny čtyři moje kamarádky a myslela jsem že je to ono,zaplatila jsem zálohu. Doma jsem se pořád dívala na fotky, na sebe, na jiné v těch šatech a byla jsem plná pochností, nejistoty, nebylo tam wau, nelíbila jsem se sobě v nich. Zašla jsem do jiného salonu a vybrala úplně jiný tip šatů, kde mi i jinak poradili a já byla nadšená a zrušila ty první a jsem moc ráda. Doporučuji Vám to také, už pro Váš pocit
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?