Poptávám švadlenu co mi upraví svatební šaty

Profilova fotka
Ahoj... Hledám švadlenu, která mi upraví svatební šaty, bude se zvětšovat, zkracovat, přidávat kamínky, všímat podprsenka,... vše detailně ve zprávě :-) Okolí Praha ale dojedu kamkoliv! :-) Moc děkuji!!!
Odpovědět
Nechci tě urazit, ale nebylo by v takovém případě lepší a jednodušší ušít rovnou celé nové šaty? Z vlastní zkušenosti vím, že tak velké úpravy nevedou k valnému výsledku... A ani švadlena z toho pravděpodobně nebude nadšená.
Odpovědět
Profilova fotka
@magdalenatomkova Děkuji za názor :-) Uvidíme no.. Ještě pořád přemýšlím nad možnostmi
Odpovědět
@kaaaciii Opravdu to zvaž - každý zásah do šatů si ponese svou daň, někde se ubere a může se stát, že to nebude sedět zase jinde... Záleží na konkrétních úpravách, pokud trváš na těchto konkrétních šatech, švadlena ti určitě poradí... Třeba se mýlím :)
Odpovědět
Omlouvám se, že se přidám, ale potřebovala bych taky šikovnou a rychlou švadlenku v Praze (svatba v květnu) na malé zabrání šatů v pase (cca 2-3cm), trochu jsem zhubla, šaty mi leží už rok doma a není to ono.
Odpovědět
Zvětšovat šaty nejde. Kde by se vzala látka na povolení? Záplata? Zmenšit o jednu velikost ano, zkrátit sukni jde také, ale zvětšit nejde! Nehledě na to, že úpravy jsou otravná práce, nikoho to nebaví. Je to hodně práce s nejistým výsledkem.
Odpovědět
Já jsem byla u paní na karlínském náměstí, umí zázraky za supr cenu. Zkracovala jsem, zužovala korzet, podšívala uchycení u krku saténem, přišívala knoflíčky....... vše bylo s šesti zkouškama a cena uplně skvělá. Saty jsem měla z ciziny na zakázku, ale přeci jen mi par kilo přes svatbou spadlo a tato švadlenka mi vythla trh z paty;)
Odpovědět
@sitrony Zužovat a zkracovat jde, ale zvětšovat jde těžko...
Odpovědět
@linie_praha otázka zněla: hledám švadlenu, tak jsem doporučila :)
Odpovědět
@sitrony máš prosím jméno nebo kontakt?
Odpovědět
@sitrony Můžu poprosit o kontakt? Mám podobný problém, potřebovala bych šaty malinko zúžit.
Odpovědět
@nikca92 bohužel jsem ztratila telefon, tak nemám číslo. Ale když člověk vyleze z tramvaje na Karlínském náměstí, tak u zastávky ve směru na Florenc je to po pravé straně. Myslím, že je tam nápis ateliér a vedle prodávají zlato:) Paní je strašně šikovná, mamče ušila šaty a tatkovi upravila čerstvě koupený oblek, a to přímo na míru. Já měla korzetovky a fakt jsem se bála zúžení korzetu, ale když řekla, že to vyrobil člověk, tak to člověk může i upravit, spadl mi kámem ze srdce a šaty jsou jako netknuté. Adresa je Sokolovská asi 51 myslím. ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?