Podobné svatební šaty těmto, viděly jste je na shopu?

Profilova fotka
Ahoj holky, jsem rozhodnutá mít krátké šaty, v posledním výtisku Ženy a život mě doslova uchvátila fotka Kristýny Lišky Bokové v těchto šatech. Píšou, že jsou ze Zary , plus perličkový pásek také odtamtuď. Než si budu shánět švadlenu, dávám sem dotaz, zda jste je někde na shopu/odkazu na prodej neviděly? Děkuji
Odpovědět
Nevidela jsem je, ale jestli je to Zara, proc nezajit tam? :)
Odpovědět
@berusilinka Mě napadl stejný dotaz jako womanku...podle mě bys je v Zaře určitě pořídila levněji než u švadleny na zakázku.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme podobné přímo v salonu na prodej a nyní je máme vystavené na panně. Páseček kytiček je tam přidaný, není součástí šatů. Cenu Vám můžu upřesnit zítra, ale mám pocit, že stojí cca 2800,-. Jsou z krásneho a pevnějšího saténu, v barvě slonové kosti. Fotka trošku zkresluje. @berusilinka
Odpovědět
Profilova fotka
@berusilinka a zapomněla jsem dodat, že je do 20. otevřená objednávka a dají se i objednat v nepřeberném množství odstínů. Dodání v půlce Května. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zde přikládam originál fotku :)
Odpovědět
Profilova fotka
@berusilinka Zdravím Vás. Loni jsem fotil svatbu i mé nastávající švagrové. Měla na sobě tyto šaty (viz foto), které nyní prodává: http://www. votocvohoz. cz /zeny/svatebni-obleceni/ 789573-kratke-svatebni-saty (odkaz je potřeba použít bez mezer, beremese nepovoluje vkládat odkazy. Případně ho rád zašlu do zprávy) - třeba by Vás mohly zaujmout. Velikosti šatů nerozumím, jen mě zaujalo, že sháníte krátké. :) PS: Prodává k tomu i všechny doplňky, včetně paraplíčka. Též mi dnes psala, že by šly i půjčit, kdyby byl zájem (jsem vlastně jen prostředník :) ).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?