''Peříčkové'' svatební šaty, je možné sehnat v Praze?

Ahojky, myslíte si, že je v Praze možné sehnat peříčkové šaty??Něco na tento způsob http://img.alibaba.com/photo/10945277..., data:image/jpeg;base64,https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRnaGYhlMRP8Mk90Kg9ljQ8biYB3hedHjU0IYCzq_eN9ge60mymXg,data:image/jpeg;base64,...Děkuji za odpověď :-)
Odpovědět
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/im...
Odpovědět
Profilova fotka
@sssonaaa http://www.beremese.cz/market/svatebn... :)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.1-svatebni-saty.cz/svatebn...
Odpovědět
http://www.1-svatebni-saty.cz/aberdeen/
Odpovědět
mě to všechno přijde s volánkama..
Odpovědět
Nebojíš se že bys ty i tvůj přítel a ti co se k tobě přiblíží, měli po sobě nachytané peří? Ty minimálně bys ho měla přichycené na rukou a možná i na makeupu a ve vlasech. :-|
Odpovědět
spíše preferuju značkové šaty, takže u nich to nepředpokládám :-) , kdybych si je nechala šít od Číňanů, což v žádnom případě nechci, tak to asi jo...a když máš šaty s flitry, tak jsem taky neslyšela že by se to třeba v létě na někoho lepilo..
Odpovědět
@sssonaaa Myslím, že i u značkových šatů nejsou schopni zaručit , že se z peří v průběhu nošení něco neuvolní, to myslím ani není technicky možné. Přeci jen se budeš dost pohybovat, sedět na něm . Obzvláště při takovém množství nějaké to vytrhnuté chmýří určitě bude. ;-)
Odpovědět
@radkaja i to se může stát, ale z toho se určitě hroutit nebudu :-D a jeden den se to dá určitě vydržet..ale jak tak koukám, tady stejně žádný výběr v ČR není , jenom furt klasika, tak popřemýšlím o švadleně.. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?