Objednávaly jste přes AliExpress svatební šaty?

Ahojda objednávali jste někdo přes aliexpress svatební šaty?
Odpovědět
zatím ne - hledám informace a rozmýšlím se :-)
Odpovědět
ano, objednávala jsem tam, a nebyl jediný problém :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@moss87 A mohla by jsi sem dát obrázek objednaných šatů a realitu? Moc díky!
Odpovědět
holky tak už objednaný mám nemám přes ali,ale přes mmb ty samý rozdíl 800 a příjdou za 3-4týdny
Odpovědět
Profilova fotka
@sunny222 Ukaž :-)
Odpovědět
@jessinka23 bohužel ty co přišly nemám vyfocené a teď jsou na úpravě u švadleny (výměna zipu za šněrovačku), takže to nemůžu ani napravit... Každopádně jsem si nevšimla žádných větších rozdílů mezi obrázkem a skutečností, jen ta paní na obrázku byla asi hezčí! :-D Kvalitu látky posoudit neumím, ale rozhodně se mi nezdají nějak ošizené, a navíc mi je chválily všechny kamarádky (a snad ne jen z povinnosti ;-) )
Odpovědět
Profilova fotka
@moss87 Nevadí :-) Jestli si na mě vzpomeneš, až je budeš mít, tak mi pošly foto pro představu... Díky
Odpovědět
@jessinka23 určitě :-) Někam si to zapíšu, abych na to s tou mou děravou hlavou nezapomněla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já z tama šaty mám a nemůžu si stěžovat
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem si to tady přečetla a začínám o tom uvažovat... :) jjshouse mají taky moc pěkné fotky :D, kdoví jaká bude realita...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si tam objednávala popůlnoční šaty a šaty na rozlučku a k tomu ještě spodní prádlo a deštníček na focení, takže jsem zvědavá, co dorazí, ale s obyč zbožím, které jsme tam objednávali problém zatím nebyl, jen to chce pečlivě vybírat prodejce a měřit velikosti, někdy to vůbec nesouhlasí... Hodně štěstí při objednávání ;-)
Odpovědět
@jessinka23 http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=6...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@sunny222 Pěkné-ty už jsem tu na někom taky viděla...
Odpovědět
mám zkušenost, ale s objednávkou podnosu na dort. Bohužel špatnou, první objednávku mi zrušili po 10 dnech, peníze vrátili rychle a druhá nedošla pro jistotu vůbec =(
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj nemate skusenosti s tymto predajcom http://www.aliexpress.com/item/Free-s...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
ahoj, chci se zeptat, jak je to s velikostmi u svatebních šatů? Nikde tam není rámeček ani nic, kam by se velikost dala zapsat, jsem z toho zoufalá:( plus nechápu platbu..Chci platit bankovním převodem, to znamená, že počkají, než jim peníze dorazí? Moc děkuji za odpověď:))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Holky a platily jste kartou?? Nebaly jste se ??
Odpovědět
Profilova fotka
Je hezké děvčata, že dáváte vydělat dětem v Číně. Všechny ty šaty si můžete nechat ušít v ČR, ale ani Vy nepracujete za hrst rýže,že? Opravdu mě mrzí, že český zákazník nepodpoří český trh...
Odpovědět
@svsaad proč hned tak rýpavě? Většina oblečení v obchodech se také šije v Bangladeši a Indii a pochybuju o tom, že si necháváte šít trička a tílka a u švadleny, takže asi také dáváte vydělat indickým či bangladešským dětem. Nechte slečny ať si samy vyberou kde si co koupí, jsou dospělé a snad vědí, že tím nepodporují český trh, který je v tuto chvíli díky oslabení koruny v háji...Já si šaty koupila ve výprodeji svatebního salonu.
Odpovědět
Profilova fotka
Je smutný ,že dáváme vydělat čínňanům a ne čechům,ale mám šaty za 3000Kč z aliexpressu a takové pořídím za 14000 u nás.Takže tady máte důvod.Jinak v půjčovnách jsou šaty z číny taky.
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak abych odpověděla na úvodní dotaz,ano mám a nebyl problém,komunikace super,poslala jsem míry a bylo to.Jen je mám teď na zůžení, po zabrání budou vypadat ještě lépe.Obrázek u mě v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to zbytečné se pouštět do těchto debat. Ano, máte pravdu ,všichni ať si dělají co chtějí. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
no kdybych byla bohata tak prosim poridim si saty v brne co mam vyhlidnute kde mi nabidly pujcovne 10.200 nebo koupi za 30.000 ale jelikoz nejsem a chci byt taky krasna princezna tak sem si uplne ty same poridila za 1.500 bohuzel ... material stejny,vzhled stejny ale s rozdilem ze sem usetrila 9.000 je to smutne ale bohuzel.....
Odpovědět
Moje dopadly hrozne, uz jsem to tu psala do podobnych temat - bohužel jsem jedna z těch, co nemely štěstí. Protože to při objednávání potřebujete, holky. Je to jak Ruska ruleta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě dorazily minulý pátek. Komunikace s prodejcem na 1, velikostně odpovídají přesně podle jeho tabulek a dle mého kvalita je taky super. Jsou nádherné a stály mě na naše 1400,- Opravdu je smutné, že nedáme vydělat našim českým ručičkám, ale vydělávám tak akorát tolik, abychom měsíčně vyšli a dceři dopřáli aspoň nějaký kroužek.. Takže když ušetřím nějaký 3 - 4000,- na půjčovým je pro mě ohromný plus. Hlavní je se dívat u prodejců na ali na recence, z mé zkušenosti si na svých 5 hvězdičkách hodně zakládají a také se snaží, aby byl kupující spokojený. Samozřejmě se tam najdou i šméčka... ale to je i na aukru, mimibazaru atp. Já jsem si tam objednala už spoustu věcí (nejen na svatbu) a se vším jsem byla spokojená. Opravdu se koukejte na recenze, pokud ještě žádné nemá, tak si radši najděte jiného, co nabízí to stejné, ale už má pozitivní komentáře.
Odpovědět
Taky nad tím přemýšlím :) myslím, ze je důležité komunikovat s prodejcem a sledovat recenze, ted jsem si objednavala kabat a ještě, ze jsem si s prodejcem napsala a koupila si o 2 vel vetsi, maji asijské vel.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
ahoj, neobjednaval jste někdo tyto saty?
Odpovědět
http://www.aliexpress.com/store/produ... Neobjednával někdo tyto šaty, prosím???
Odpovědět
Koukám, že tu nemají skoro žádné šaty vzadu na stahování...
Odpovědět
Profilova fotka
já mám taky šaty z aliexpressu a spokojenost, mamace došel fialový kostým a klobouk a krásně vypracovaný a kvalitní materiál.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?