Nevite, kde maji tyto saty?

Planujeme svatbu v Recku a na FB strance svatby v Recku jsem nasla tuhle nevestu s temito saty! Nikdy by me nenapadlo, mit na svatbe jine saty nez ciste bile, ovsem tyhle jsem si okamzite zamilovala a CHCI je. Nevidela jste je treba nektera v nejakym salonu? Dekuju ;)
Odpovědět
Dobrý den, myslím, že každá švadlena by Vám takové šaty ušila tak do 2000,-Kč. ;) Je pravda, že barvené hedvábí by byla už nákladnější záleźitost, ale šaty by se pak určitě daly prodat. :)
Odpovědět
@lafarfalla Přesně tyhle šaty jsem taky hledala. V salonu je nemají. Je to značka La Femme a na netu stojí okolo 400 dolarů bez poštovnýho. Pak jsem také sháněla švadlenu - nejprv jsem hledala ombré šifon v této barvě, ale ten by stál kolem 1000-1500/bm bez poštovnýho (také z USA, u nás se nic takového nevede), takže to taky padlo. Nakonec jsem našla jednu šikovnou švadlenku, která by koupila pravý hedvábný šifon (na polyesterový se bohužel nedá malovat) a to ombré by udělala ručně, cena by byla do 10 000. Nakonec jsem si teda vybrala jiné, ale také byly tyhle moje první volba ;-)...Tak snad jsem ti aspoň trochu pomohla ;-)
Odpovědět
Šaty mi připomínají tyto: http://www.pinterest.com/pin/57498307... Pochybuji, že by je někdo ušil za pouhé 2000, ještě v hedvábí....
Odpovědět
Co tyhle? Daly by se pak i upravit... http://www.jpfashion.sk/kategoria/sat...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?