Nevěsty, kde jste kupovaly šaty (Praha, Plzeň)

Ahojky, chtěla bych se optat, kde jste kupovaly svatební šaty v Praze (vy co jste si je kupovaly). Chtěla bych sehnat šaty co nejlevněji max. za 15 000,- napadá mě jedině Elody, ale jejich šaty k vyzkoušení mají pouze v menších velikostech a já mám široký hrudník a k tomu ještě větší prsa a tudíž ty na vyzkoušení by mi přes vršek nepadly, jinak bych se do nich vlezla. A zase nechat si něco ušít a nevědět se mi moc nezamlouvá. Raději bych nějaký kamenný obchod, nevíte o nějakém?
Odpovědět
Nevím, jakou máš přesně představu, ale já jsem byla moc spokojená se svatebním salonem Bereniké na Praze 5 :-)
Odpovědět
@veronikazem A ty jsi´s kupovala šaty za kolik? já nějakou úplně konkrétní představu nemám líbí se mi i jednoduché i princeznovské :-)
Odpovědět
@niccollee Kamenný obchod specializovaný na svatební šaty v Čechách nenajdete. Ale většina salonů šaty prodává, nejen půjčuje. Do Vaší ceny se dají šaty i ušít na míru. Nebojte se toho, během zkoušek vidíte, jak práce pokračuje. Také vidíte práci krejčové a můžete si vybrat látky, střih i zdobení šatů.
Odpovědět
máme výbornou zkušenost s obchodem šatyšatičky.cz, krásný výběr i ceny. šaty se zkouší v Praze. Majitelka milá, ochotná. foto v galerii obchodu. Měla jsem šaty já i maminka.
Odpovědět
ještě jsem zapomněla napsat, že majitelka má švadlenu, která šaty upraví zdarma na míru,ale není ani potřeba ta fotogalerie: Moje maminka šaty modré, já bílé.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, taky mám větší prsa a koupila jsem šaty Jesus Peiro, za 13.000,- Kč :)
Odpovědět
@arzi koukala jsem se a jsou hezké, určitě je zvážím, děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@niccollee ahoj, v salone Nevesta predavaju. ja som si tam kupila saty :) a je tam uplne uzasna a ochotna pani. myslim ze ani s velkostami by nemal byt problem, ja som tam bola pred rekonstrukciou ked mali vypredaj a stale tam mali aj vacsie cisla.
Odpovědět
Profilova fotka
@niccollee Dobrý den , otevřeli jsme v Praze první prodejnu svatebních šatů . Ceny 9 900 - 15 500 Kč. Svatební šaty si můžete u nás prohlédnout a vyzkoušet , nemáme - li vaši velikost , rádi je objednáme . Skladem máme cca 100 modelů .
Odpovědět
@niccollee Já měla za 3000 :-D Přeprodávané, ale vyčištěné, vůbec to nebylo znát. Mají ale i nové a myslím, že do tvého limitu úplně v pohodě :-)
Odpovědět
@veronikazem tak to stoprocentne zajdu :D
Odpovědět
Profilova fotka
Na pul cesty mezi Plzni a Prahou je v beroune peerless salon (sije na miru- můžete je zakoupit nebo si je jen půjčit, mají i nektere hotove na pujceni ale momentálne sije az na příští rok :)
Odpovědět
Článek se načítá
@monikaposmurna děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si je nechavam sit od Petry Brzkove, nakonec vyjdou mene nez pujcene a budou jen moje
Odpovědět
@zuste87 mohu se zeptat na nejaky kontakt na ni nebo stranky web?? Dekuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?