Nevěsta a ženich v džínách, zažili jste to?

Ahoj holky, mám jednu otázku: Byly jste už na svatbě, nebo alespoň z doslechu znáte někoho, kde nevěsta a ženich byli v džínách? Nemyslím tím nějakou velikou svatbu, spíš neformálně se vzít za ruce a jít se oddat na radinici, třeba jen za přítomnosti svědků, maximálně rodičů. Ráda bych uvítala tipy - nemyslím tím nějaké škaredé ošoupané out džíny a kecky, doufám, že mi rozumíte, ale být hezky sladění podle toho, co je in... Co vy na to? Setkaly jste se s tím? Já totiž z určitých důvodů nechci mít klasickou svatbu...
Odpovědět
Jedni naši známí se brali podobně, jak to popisuješ. Ženich v džínách (tmavě modré, trochu s vyšisováním), bílá košile, bíle sako a bílé luxusní botky (takový styl malinko kovbojek, ale ne klasických). A nevěsta v krátkých bílých šatech s červenou mašlí v pase :-) moc jim to slušelo :-)
Odpovědět
@verush11 Jasně, proč ne. Moji známí měli motorkářskou svatbu. Ženich měl černé kožené kalhoty a jen košili a nevěsta krátké kožené a taky černé šaty a jako kytku měla pár rudých růží a vypadalo to skvěle. Druzí známí měli zase oba kalhoty. Ženich letní lněné béžové a košili a nevěsta široké bílé kalhoty s krajkovým růžovým topem a bylo to bezva....svatba přeci není o oblečení a ať si říká kdo chce co chce, obléct si můžeš cokoli ! Tak vzhůru do toho !
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?