Neumím si vybrat svatební šaty, rozhodnout se :((

Jsem ze sebe neštastná, neumím si vybrat šaty :(( už je to fakt se mnou hrozné :(( Líbí se mi takové ty s volány a ozdobnou sponou na boku ale ty téměr nemají nebo do 5000tis se nevejdu a pak už se ztrácím ach jo, tak já nevím :(( jsou krásné všechny zase nechci být pak moc obyčejná, tak já fakt nevím :(( pomóoooc
Odpovědět
1
2
a mezi kterýma se rozhoduješ?
Odpovědět
Profilova fotka
Hoď sem nějaké fotky v šatech a můžete Ti říct svůj názor, které šaty Ti podle nás sedí a sluší :-)
Odpovědět
původně se mi nejvíce líbili ty první - ale ty už jsou prodány a jinde jsem je za cenu do 5000 tis nenašla, a poté ty další a prostě nevím, 1) nemám moc štíhlý pas, takže mi sluší trochu delší korzet abych jakoby měla nějaký pas a dole bohatší a přitom vzdušné se mi líbilo i bych řekla slušelo, 2)taky se mi líbí ale jeslti nejsou moc obyč? a jak vypadají na živo?? :( 3) vlnky se mi líbí ale nevím jestil nejsou moc obyč a není málo zdobený ten živůtek 4) jsou zajímavé ?? 5) hezký taky zajímavý ale původně zase uplně jiný než jsem chtěla, tak já nevím :( :( díky za názory
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud chces radu, tak sem hod fotky satu na tobe.. na modelce a profi fotografem upravene a retusovane fotky se zajimavymi saty vubec nemusi ve skutecnosti na realne neveste vypadat tak bombasticky a naopak, obycejne vypadajici saty na raminku muzou ve skutecnosti vypadat skvele..
Odpovědět
Přidám nějaké na mě ale to nejsou tyto, chci si raději koupit do 5tiš než si za 6000 šaty pujčit
Odpovědět
Profilova fotka
Naozaj, ťažko sa dá odhadnúť, ktoré šaty sa Ti hodia, treba vidieť. :) Záleží od typu postavy, od bruška i poprsia. Od Tvojho vkusu ... Mňa osobne zaujali štvrté šaty a pri tom to nie je absolútne môj štýl. Možno takto pôsobia nádherne a reálne v predajni ee. Ak máš poprsie kyprejšie (respektíve ak nemáš lentilky), rozhodne by som sa vyvarovala akýmkoľvek šatám okolo krku, ako sú tie posledné. Vizuálne to veľmi zväčší objem. Štvrté sa mi páčia najviac, ale ak budeš chcieť mať bolerko, tak máš problém. :) Predošlé sú pekné šaty, ale ja volím 4. :) A rozhodni sa, ktorý typ Ti ide viac - či vykrojený srdiečkový korzet, alebo rovný.
Odpovědět
Profilova fotka
@dagik Uprimne receno, nemuzes cekat ze za 5tis. sezenes ke koupi nejake originalni dokonale designove saty, ktere salon kupuje za 40tis. a vice (tedy pokud nerisknes kopii z Ciny..). Jestli je tech 5tis. limitni cena pres kterou nechces/nemuzes jit, tak bych sehnala v teto cene saty, ktere ti budou hlavne sedet a pak bych vymyslela jak je udelat zajimavejsimi treba pomoci doplnku, pripadnym dositim nejake vyrazne aplikace primo na saty.. ale uvidime az sem das nejake fotky satu na tobe, treba te komentare prekvapi a co tobe pripada obyc tu bude mit dobry ohlas ;-)
Odpovědět
pár šatů na mě ještě pošlu nějaké
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,kdyžtak se mrkni na www.kmsvatby.cz tam ti je ušijí přímo na míru a ceny jsou do 5.000,- Já sama si je tam nechávám šít.
Odpovědět
Profilova fotka
Já hlasuju pro ty druhe , které jsou focené na tobe....
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se také moc líbí ty druhé...
Odpovědět
Profilova fotka
druhé a třetí na tobě.. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
za mne ty treti na tobe :o)
Odpovědět
ty druhe šaty, cos v nich vyfocena Ti moc sluši, ale ve fiále zaleži jak se v nich cítíš Ty sama. Přeju ať sa podaři najit ty prave šatky ;-)
Odpovědět
já třetí na tobě první ROZHODNĚ NE, druhé asi taky ne
Odpovědět
Profilova fotka
mně osobně se na Tobě líbí asi nejvíc ty druhé šaty...dělají hezkou postavu a vypadá to (dle fotky) že se v nich cítíš dobře. U prvních se mně osobně nelíbí spodní část a u třetích ten korzet. ;-)
Odpovědět
já bych šla ještě dále, jestli je čas:D
Odpovědět
Také se přikláním k druhým šatům :-)
Odpovědět
Ty druhé ti sluší, jen mají podle mně na sukni takové moc chaotické volánky.
Odpovědět
souhlasím s aura1 - ještě bych hledala dál + souhlas s radkaja - když už, tak ty druhé, mají pěkný vršek, ale spodek je takový už moc...
Odpovědět
Profilova fotka
@dagik Prvni maji hezky korzet, ale sukne neee.. druhe se mi na tobe libi a jsou i zajimave :-) princeznovske sukne nejsou muj styl, ale to uz je vec vkusu treti saty se mi moc na tobe nelibi a samotne saty mi prijdou takove o nicem a obycejne
Odpovědět
Ani jedny :-| První jsou peřina s korzetem, co nedělá hezkou postavu, třetí dělají obr prsa a druhý jsou celkem OK, ale určitě jsou i lepší :-)
Odpovědět
Kdyby sis musela vybrat z těch 3, tak určitě ty druhé :) Ale myslím si, že na 100% se dají sehnat lepší.. A třeba tyhle by se ti nelíbily? :) Vypadají ve skutečnosti téměř úplně stejně (drobné rozdíly jsou vždy, protože jsou focené profi fotografy, foťáky a upravovány) :) Já je mám doma (celé bílé) a jsou nejhezčí, které jsem viděla. Jsou šité na míru přes internet za 6500,- a klidně ti je trochu poupraví (třeba barvu si můžeš vybrat, jestli chceš mít výšivky olemované stříbrnou nití atd..) Ale to je samozřejmě můj vkus :) Hodně štěstí při rozhodování! P.S. šaty jsou čistě bílé, ale foťák mi to hází do modra :/ První 3 fotky jsou moje, další 3 na modelce :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se asi jako jediné tady, líbí ty první na tobě...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dagik Mně se taky nejvíc líbí ty druhé :-)
Odpovědět
hlasuji pro ty druhé, ty asymetrie na Vás působí pěkně k tomu držet rovně záda, hezký úsměv a super !! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
druhé:-)
Odpovědět
druhé anebo ouplně jiné
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj dagik, začínám na tom být úplně stejně. Měla jsem jedny vybrané, taková láska na první pohled. Pak jsem ale po čase zjistila kolik chtěljí za půjčení a zjistila, že je to hodně mimo rozpočet. Bohužel jsem si je stihla i vyzkoušet a padly, jako by byly na mě ušité. Od té doby s nimi všechny srovnávám a nejsem si jistá už ani stylem šatů, jaký bych vlastně chtěla... Moc držím palce, ať se nakonec rozhodneš pro ty pravé a celý den D si v nich krásně užiješ :-)
Odpovědět
nejlepsi jsou na Tobe ty druhe. Ty treti urcite ne, obrovská nepřiměřená prsa 8-) Mě naprosto uchvátily tyhle,a jako blondynce by ti i slusely, Jsou s ruzovym, ale ja jsem se zamilovala :-) :-) http://www.annonce.cz/inzerat/plesove...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?