Netypická krajka na svatební šaty

nevíte prosím, kde by se dala sehnat podobná krajka? všude jsou klasické kytičkové
Odpovědět

Odpovědět
@simman to jsou moc krasne saty a byt vami bych se spojila se sikovnou svadlenkou a nechala si saty usit na miru. U takovych strihu musi saty perfektne sedet
Odpovědět
Profilova fotka
Mám takový pocit, že to není krajkam vypadá to spíš jako precizně našité malé kamínky nebo korálky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@simman Podobný typ máme v salonu v krémové barvě mohu vám poslat foto šily jsme společenský model :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim, da se rict skoro na jistotu, ze teto saty nesjou usite s nejakeho metraze, ale vytvoreny a vyrabeny individualne. Je to rucni zdobeni koralkami podle navrhu navrhare. Da se vytvoret saty "podobniho" strihu a pokuset sehnat krajku vhodnou pod takovy strich a rucne rozsit/ozdobid perlickami i koralky. Ale urcite nebudou stejne.
Odpovědět
@simman Na vaší fotografii je model rumunské! značky Ersa http://www.ersaatelier.com/bridal-dre... Jejich šaty se prodávají po celém světě, od Ameriky po Japonsko, bohužel ne v Čechách. Zřejmě proto, že cena je několik tisíc euro. Pokud byste se chtěla inspirovat jejich modely a uvažovala o ušití podobného střihu, ozvěte se.
Odpovědět
všem děkuji za reakce - je mi jasné, že stejnou krajku/zdobení mít nikdy nebudu, šaty si nechám šít přímo pro sebe řekla bych velmi zkušenou krejčovou :) spíš mi jde o to, aby vrch nebyl posetý květinovou výšivkou a podobnýma srandama :) děkuji za nabídku, ale krémová barva by se mnou pravděpodobně splynula :D :/
Odpovědět
Podobná mi přijde tato krajka: https://www.marlen.cz/bordurova-krajk... Držím palce!
Odpovědět
děkuji, už mi pod rukama taky prošla, ale pořád tam je ten typickej, kytičkovej základ...není teda uplně nejhorší, ale narazila sem zatím na trochu lepšího favorita, tak uvidíme, co z toho nakonec vzejde :) děkuju! :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?