Neobvyklé svatební šaty

Ahoj, včera jsem byla zkoušet svat.šaty v pardubicích a padly mi tam do oka tyto. Co na ně říkáte? Nevím, zda zvolit klasiku (korzetové šaty na zem) nebo tyto vpředu kratší a vzadu prodloužené? :-)
Odpovědět
ještě přikládám fotografii ze včerejší zkoušky :-)
Odpovědět
Mně se líbí moc, hodně originální, ale ne příliš buřičské. Podle mě docela dobrá tradiční klasika spojená s příjemným, praktickým nošením a estetičnem :-)
Odpovědět
No nevím,kdyby měly tyto všude stejnou délku jako vpředu tak asi jo. Ale pokud jsou vepředu kratší a vzadu dlouhé, tak by se mi více líbil výraznější poměr.
Odpovědět
Mě to přijde, jak když je oškubala sekačka na trávu... Jak píše @subrtka - asi by to chtělo výraznější rozdíl délek.
Odpovědět
líbí! ale už se mi nelíbí ta vlečka. nech si dlouhý závoj a bude fungovat i jako vlečka, ale šaty nech stejné délky, jinak to bude vypadat jako oškubané. ale jinak přední část je krásná
Odpovědět
kdybys opravdu mermomocí chtěla vpředu krátké a vzadu dlouhé, tak jiný typ , jak holky říkají - výraznější poměr délek , tj. v přední části musí být délka NAD KOLENA, takto :
Odpovědět
@myfairlady tohle mi přijde jak od kolotočů. Neskutečný kyc. Původní foto satu je o level jinde.
Odpovědět
@martinabrozova27 me prijde ze varianta vpredu kratsi vzadu delsi se ani jinak nez nevkusne moc udelat neda. je sice pravda, ze prvni jsou decentnejsi a hezci, ale s tim prodlouzenim dole to opravdu pusobi jako by slecne pres ty saty prejela sekacka. tak nevim co je lepsi...
Odpovědět
Profilova fotka
me se ty saty libi, nedavno je sem davala jina nevesta: http://www.beremese.cz/blog/luujs/alb... ale rozhodne by to chtelo nejake hezci vysoke a vice vykrojene lodicky na prodlouzeni noh (no v tech zase clovek moc dlouho nevydrzi) a nejaky lepsi postoj :-)
Odpovědět
Mně přijdou super, navíc budou určitě pohodlné a praktické. Z těch, co máš v albu ti jednoznačně sednou tyhle nejlépe, za mě směle do nich!! (a právě jak ty "rádoby moderní" s mini sukní vepředu a dlouhé vzadu mi přijdou bez výjimky ošklivé, tak tyto mají šmrnc a jsou velmi elegantní)
Odpovědět
To je divná délka, ani krátké ani dlouhé, k tomu vlečka.... :-p
Odpovědět
sedí krásně. ale ta vlečka k lady délce je opravdu divná. bez ní by byly perfektní :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Když různé délky, tak co tyhle?:) https://www.facebook.com/144562046906... Nejsou čistě bílé, ale když už nějaké "jiné" svatebky, tak tyhle by klidně šly:)
Odpovědět
Profilova fotka
možná je to tím vzpěračským postojem, ale mi v tom přijdeš s prominutím jako "Mařka co vyrostla ze šatů".. Souhlasím s @myfairlady o kontrastu délek, takhle je to jako by byli levnější, že jim chybí 20 čísel a na krátké šaty mají zase příliš širokou sukni. Máš krásnou postavu, takže se rozhodně nemusíš stydět ukázat z nohou více než kotníky. Přeji dobré pořízení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@misa0605 no krásnou postavu rozhodně nemám...a radši maskovat i kotníky :D asi nakonec skončím stejně u dlouhých. :-D Dnes jdu ještě do jednoho salonu v HK, tak uvidíme třeba se wow efekt dostaví zde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzviz hele já šla do krátkých, a to nejsem žádná modelka, a podle mě jsem nadělala mnohem víc parády.. záleží co upřednostníš a vyzdvihneš ;) Jestli máš pocit, že tě korzet a sukně na zem připlácne a udělá z tebe bílý trojúhelník, zkus mrknout po délce po kolena ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?