Nemá někdo tyto svatební šaty ze Sexyfashion?

Ahoj holky, nepořídila jste některá tyhle šatky? http://www.sexyfashion.cz/hot-luxusni...
Odpovědět
Profilova fotka
Moc bych na tu stránku nespoléhala, loni si švagrová objednávala od nich svatební šaty a týden před svatbou ji dali vědět, že šaty nebudou .... na poslední chvíli tak musela shánět jiné.
Odpovědět
den89, ale to si je asi švagrová sháněla taky na poslední chvíli, ne? ;-) Já mám svatbu v srpnu, ale díky za názor ;-)
Odpovědět
abych pravdu řekla, byla bych na tyhle obchody docela obezřetná. Obvykle slouží jen k přeprodávání věcí z e-baye (viz. poznámka o číslování pod mírami). Šaty ušijí v Číně z ne nějak extra kvalitních materialů (no za tu cenu se nic lepšího než polyesterový satén nevalné kvality nedá sehnat).Krajka je obvykle našitá na tylu. Fotky mají evidentně stáhnuté z profesionálního katalogu (a když se tak dívám na slečnu odhaduju, že v reálu měří tak 2,5 metru - photoshop je malý zázrak. Objednala jsem si pstřihově podobné šaty v obdobném obchodě a byla jsem z nich velmi zklamaná.
Odpovědět
@chanelle1 Jako je mi jasné, že v žádných šatech jako modelka nikdy vypadat nebudu ;-) Paní z obchodu mi uvedla, že fotka šatů na figurině je jejich a na té figurině se mi líbí snad ještě víc než na modelce. Holky, já když jsem viděla co mají u nás v půjčovnách za hnusy za 6 000 a výše, tak jsem to vážně vzdala......šaty nechutně ušmudlané, zažlutlé od potu (slušný humáček), kdoví jak staré modely (klidně bych se vsadila, že tam najdu i šaty co jsem měla před 8 lety na polonéze :-D ) a hlavně já bych si tam prostě nevybrala! Maximálně jedny šaty z takové hromady. Všechno přezdobené, sukně jak dorty, mašličky, ozdobičky a to já razantně odmítám. I pokud risknu tyhle šaty, tak ta mašle půjde určitě pryč :-)
Odpovědět
Hele a nebylo by jednodušší si vybrat látku a dát si šaty ušít podle svého gusta? Nejsou to zase tak horentní sumy a šaty můžeš potom používat I na ples či jiné společenské události. Já měla docela kliku - taky nesnáším ty šílený činčurády, záclonky, šlehačky, mašličky, paví chvosty a šaty jsem vybrala jednoduché s výšivkou na korzetu a boku a jinak celé hladké. Záleží odkud jsi :-) Ale souhlas v půjčovnách mají ledasjaké obstrašující modely.
Odpovědět
@chanelle1 Jasně, že vím, že se dají šaty i ušít ;-) Ale já chci zkrátka zkusit tuhle pro mě jednoduší cestu. Nevyjde to, tak je vrátím....nevím ve svém okolí o žádné švadleně a jen tak bych k někomu taky nešla. A teda popravdě si neumím představit, že bych si bílé šaty dala na jakoukoliv jinou událost než na svatbu. :-N
Odpovědět
@pampeliška: svatební šaty přece mohou být I krémové, růžové - třeba z hedvábí (takové dělá třeba Petra Balvínová). Já znám dobrou švadlenu z Loun dala jsem si tu práci a když jsem chtěla šaty z čistého kašmíru tak se mi vyplatilo si za ní dojet. Záleží odkud jsi :-)
Odpovědět
@chanelle1 Jsem z jižní Moravy :-) A teda určitě chci zase bílé, takže to do sebe moc nezapadá.....ale neva, díky za reakci ;-)
Odpovědět
@pampelliska nezlob se na me , ale to trosku prehanis , ne ? jak muzes napsat , ze v pujcovnach maji hnusny ? v pujcovnach maji nadherne saty a pochybuji, ze v tomto byznysu v dnesni dobe , by si nekdo dovolil prodavat a pujcovat hnusny , jak ty pises.... !!!
Odpovědět
@pampelliska Ahoj, přispěju také svou troškou do mlýna. Po obchůzce pár svatebních salónů jsem myslela, že mě omejou, když nejlevnější šaty, co se mi líbily by mě vyšly na 10 000,- jen za půjčení. I když šaty byly všude krásné, tolik peněz si dovolit nemůžu. Tak jsem se porozhlédla na internetu a nakonec je objednala ze zahraničí. Je fakt, že paní psala, že budou z Ameriky, ale když přišly, tak tam byla čínská cedulka, ale rozhodně nejsou ušité z nekvalitního materiálu, naopak. Byly hodně podobné jedněm, které jsem si zkoušela a kvalita byla úplně stejná. Jen cena třetinová :D Takže bych rozhodně v každém případě netvrdila, že když je to z Číny, je to nekvalitní! Můžete mrknout ke mě do fotoblogu, mám je tam vyfocené. Pokud budeš chtít, napiš mi do IP a pošlu ti odkaz na paní ;)
Odpovědět
@sani91 Já jsem to nevztáhla na všechny půjčovny, ale na naše místní! Já jsem tam strávila asi tři hodiny a vím co jsem viděla! Neříkám, že ve větších městech tomu taky tak je! U nás jsem viděla hromadu ušmudlaných, zažloutlých a potrhaných šatů.....z toho důvodu jsem je nazvala hnusnými.....nebo ty máš snad chuť strávit svůj svatební den v něčem co je místo bílé spíš šedé nebo žluté a pod pažemi máš žluté od potu od tvých předchůdkyň...díky, já si teda rozhodně nechám zajít chuť.....proto tyto šaty označuju zkrátka hnusnými, protože je tak vidím a v životě bych si nic takového za takovou sumu nepůjčila Další věc je samozřejmě vzhled šatů samotných......promiň, ale tak jako nechci mít ušmudlané šaty, tak nechci vypadat jak dort v závalu šlehačky, korálků, flitrů a podobného.....a bohužel, tohle je realita místních půjčoven....jestli se to někomu líbí, prosím, nikomu to neberu...ale já to odmítám Každopádně každá nevěsta má asi jiné představy o tom jak chce vypadat....já je mám jasné....jednoduché čisté šaty....ty jsem tam nenašla, bohužel!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já jsem z té stránky sexyfashoin kupovala plesové šaty a byly krásné jak na figuríně. http://www.sexyfashion.cz/luxusni-spo...
Odpovědět
Článek se načítá
Přemýšlím, že si od nich koupím i svatební, tato paní byla spokkojená http://www.beremese.cz/blog/mysljaja/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?