Nechával si někdo šít krajkové svatební šaty?

Vyhlédla jsem si krajkové svatební šaty v salonu, chtěla jsem si je u nich koupit, ale všichni z okolí mě zrazují, ať si je nechám ušít, že je to levnější... Ale většinou si nechávali šít princeznovské šaty, nebo tylovky apod. Proto chci zjistit, jestli si někdo nechával šít krajkové šaty, jaká byla cena, spokojenost, jestli to bylo porovnatelné se šaty ze salonu, případně jestli můžete přiložit fotku... Nechci si je nechávat šít někde v salonu, nebo přes internet, ale u jedné krejčové u nás ve městě... Díky
Odpovědět
Pokud chceš opravdu krajkové šaty (ne ze záclonoviny nebo jiné náhražky), tak to rozhodně levnější nebude, jelikož metr kvalitní krajky stojí od 1000Kč nahoru. Navíc v ČR je výběr krajek dost omezený. Spíš bych zkusila nějakou půjčovnu, jestli hledáš kvalitní šaty.... :-) Třeba Watters nebo Pronovias dělají pěkné krajkové šaty. ;-)
Odpovědět
Ahoj zmrzko:-) já jsem si nechávala šít krajkové šaty u švadleny v Brně, protože jsem byla v době svatby v 6.měsíci těhotenství a to se šaty v salonu dost blbě shání:-) šaty byly super a vyšly o dost levněji než půjčení, celkově jsem za ně dala něco kolem 4tis. Kč a to i s dýškem švadleně, protože jsem s ní byla velmi spokojená. Vyšla mi vstříc a došívala šaty na poslední chvíli, protože jsme nevěděly, jak moc bříško ještě vyskočí. Je pravda, že mě to stálo trochu úsilí se sháněním látky - něco jsem si oběhala sama a něco mi pomohla sehnat švadlena a měla jsem nakonec velké štěstí na levnou krajku - asi proto, že jsem nebyla zaměřená na takové ty přezdobené typy plné perliček a výšivek. Takže na spodku jsem měla elastický satén a ten byl celý potažený elastickou krajkou + kolem celé vlečky a kolem ramínek a výstřihu mi ručně všila krajkovou stuhu. Šaty byly jednoduché, ale pěkné a hlavně pohodlné a na míru:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krasne krajkove saty delaji Allure Bridals
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?