Nechat nebo vyměnit?

Profilova fotka
Ahoj holky, mám dilema. V lednu jsem si vybrala svatební šaty. Jsou nádherné, byla to láska na první obléknutí. Měla jsem z nich ten WOW efekt a ani za nic jsem si je nechtěla svléknout. Mrzelo mě, že jsou jenom půjčené, ale byli pro mě dokonalé. Teď o víkendu jsem si byla k nim vybrat bolerko, ale když jsem je znovu oblékla, tak už jsem ten pocit z nich neměla a teď mám pochybnosti. Mají tři detaily, kterých bych se nevzdala (skvělý materiál, kapsy a až neuvěřitelně dlouhá odepínatelná vlečka), ale teď mě o to víc trápí, že jsou jenom půjčené. Nikdy jsem totiž půjčené nechtěla a salon jsem navštivila jenom proto, abych zjistila, jaké šaty se mi hodí. Co mám dělat? Nechat si je nebo vyměnit za jiné?
Odpovědět
Profilova fotka
A nemas foto, jak ti sedely? Takto se to tezko posuzuje... Ale co se tyka usiti... Ja take vzdycky chtela svoje vlastni a ne pujcene. Ale kdyz si vezmes, kolik by te takoveto luxusni saty z krasneho draheho materialu staly na usiti.... To by urcite pod 20tis. neslo, mozna ani pod 30. A zase delat kompromisy na vzhled satu, aby byla cena dobra? A pak ti budou lezet doma v truhle... No nevim no. Nemyslim, ze je to rozumny napad. Aspon teda za me.
Odpovědět
Profilova fotka
@lizarde Právě, ušití podobných šatů by nebylo zrovna levné. Sice nemají žádnou krajku ani kamínek, nic ozdobné, ale materiál je materiál. Fotky jsem pro jistotu zmazala, protože nastávající se mi dokáže všude lehko nabourat ("ajťák", co vám povím). Moje máma byla z nich taky unešená, říkala, že jsou úplně jiné, než jsem kdy zkoušela a jsou jako ušité pro mě, a pak jen hledala peněženku na zaplacení zálohy. Koupené/ušité jsem chtěla i proto, že bych se nebála, že je na svatbě poškodím a jestli bych je neprodala jiné nevěstě, tak bych je prodala nějakému salonu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem si myslela, ze jste ty saty v albu mela! Tak je hodte na chvili tady do vlakna, pokud jste je nesmazala uplne.. To je budouci manzel tak horlivy, aby je videl? :-) To kdyz si nas synek pred snoubencem prohlizel fotky na mem mobilu, tak najednou snoubenec krici "saty" a zakryva si oci. Az to bylo vtipne. Pokud byste je stejne prodavala, tak bych o to spis byla pro pujceni. Ale s tim znicenim to chapu... No ale kdyz znicite sice svoje, ale saty za 30tis., tak vas to mozna bude mrzet jeste vic ;-) Pak uz se neprodaji, takze to vyjde nastejno, jako zaplatit salonu penale za opravu/zniceni.
Odpovědět
Myslím, že pokud to byl wow efekt, tak je berte. Možná to teď cítíte jinak, ale to je tím, že už víte jak šaty vypadají a proto to není to co předtím. Zjistila jsem ve svém životě, že vždy to prevní rozhodnutí je to pravé. Často jsem dala na druhé rozhodnutí a bylo to většinou špatně. A co se šatů týče, nikdy vám s přesností švadlena neušije, ty co máte vyhlídlé. Šla jsem loni sestřence a nechávala si šít podle obrázku a nedopadlo to přesně dle mých představ a byla jsem zklamaná. Nedokáží totiž často koupit identickou látku, a pokud je na šaterch nějaká krajka, tak ani tu Vám nesežene identickou a i tento detail pak může kazit dojem, protože vy stále budete mít v očích ten z šatů z půjčovny. Nekoukejte na to, že jsou pouze na půjčení. Pokud to jsou ty pravé, berte je všemi deseti. Mohla byste být pak zklamaná.
Odpovědět
Profilova fotka
@lizarde Před tím jsem je tady měla, ale po pár dnech jsem smazala, protože moc se mi nelíbilo, když některá náhodou napsala, že hezké, ale jiné byli hezčí. To trošku mrzelo :-D On není horlivý, jenom se všude dokáže dostat, a tak mu nerada nechávám "stopy".
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?