Můžu mít tyto svatební šaty ve 33 letech? Kde je seženu?

Není mně už 18, původně jsem chtěla šaty, které budou elegantní, šik, bez velké sukně na tělo a pak jsem šla zkoušek. A zkusila jsem z recese toto a ...... já nevím, můžu? Ve 33? Se 3 dětma? Bude to ujeté, to ano, ale nebude to trapné? A ještě jeden dotaz, kdybych do nich šla, kde jinde než v Andělském studiu je půjčit, nelíbí se mně, že je neupraví pokud zhubnu. Paní mně přímo řekla, že už nesmím vůbec zhubnout. No ale kdo jí to zaručí, že....
Odpovědět
Profilova fotka
POkud jste to vy na té fotce, tak proč ne... :-) I se třema dětma... Šla bych do toho...Kde je sehnat, Vám ale neporadím...:-)
Odpovědět
Za mě určitě ano... Postavu na ně máš, krásně zvýrazňují pas a moc Ti sluší ;-)
Odpovědět
@spoldi Jj jsem to já, ale já právě žiju v domnění, že se to v mém věku nesluší.....zkoušela jsem je jen z recese, ale cítím se v ních dobře. Váhám.
Odpovědět
Profilova fotka
tak pokud se ti líbí, cítíš se v nich tak proč nee. Je to tvá svatba a ostatním je do toho houby. Hlavně abysec ty cítila příjemně. Takže za mě velké ANO
Odpovědět
Profilova fotka
@beruskabeztecek Přesně tak, jak píše kmotrice. Je to tvoje svatba a nikoho to nemusí zajímat... Jen mě tak zajímá? Ty máš v plánu ještě hubnout? Nebo to říkáš jen tak pro případ?
Odpovědět
@spoldi Jen tak pro případ. Jsem teprve 7 měsíců po porodu a obvykle mám ještě o 3-4 kila méně. Tak bych radši salón. kde mně zaručí případné zúžení. Nejde o nějaký svatební hubnoucí plán :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mně je za chviličku jako Tobě a já bych je na sebe nevzala.. jsou na můj vkus příliš princeznovské a tohle si představuji na mlaIďoučké holčině... ( ne že bychom byly staré!! :-) ).. Ale pokud se Ty cítíš dobře a líbí se Ti, tak proč ne? Je to přece Tvoje svatba!! Můžeš mít na sobě cokoliv, když se v tom dobře cítíš a nikdo by Tě neměl soudit..
Odpovědět
Profilova fotka
@beruskabeztecek :-)
Odpovědět
@ddanka No já jsem právě žila v úplně stejném pocitu: "na princeznovské jsem stará" a teď si říkám, že stejně budou všichni něco pomlouvat, tak proč by to nemohly být šaty ;-) No to bude ještě rozhodování - náročné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@beruskabeztecek Ahoj, já myslím, že ti šaty moc sluší a být tebou, tak do nich jdu:-) Nešla bych do toho v případě, že bych se v nich necítila, ale pokud se v nich cítíš fajn, tak nevidím důvod, proč si je nevzít. Postavu na ně máš super a že ti je 33....no a? Sice tu máš obličej začmáraný (možná kdybys byla vidět celá, lépe by se to posuzovalo), ale jak jsem psala, nevidím důvod, proč si je nevzít.
Odpovědět
Profilova fotka
@beruskabeztecek Jestli budou chtít pomlouvat, tak si něco najdou... Já bych se vykašlala na blbé řeči.. na to já vůbec nemyslím a nemíním si tím ani zatěžovat hlavu... a nemluvě o tom, že tam zveme lidi, které máme rády, ne? Mně by tam asi nepomlouvali, všechno to jsou lidi mojí krevní skupiny a tohle nějak není jejich styl.. ale i kdyby náhodou někdo, tak ať si to užije... Já si to totiž taky užiju.. ;-) Ale já tam tetičky mít nebudu... ;-) Máme sice skoro 80 lidí, ale tetičky jsem nezvala.. u nás to není o rodině.. Ale jestli se bojíš tetiček, tak se neboj.. nekousnou... ;-) Jen si to pořádně užij jak chceš a v čem chceš!! :-)
Odpovědět
@pet23 Tady jsou i s obličejem, vlastně se nemusím stydět, a snad tu na nějakého rodinného příslušníka nenarazím :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@ddanka jojo přesně tak tetičky, tetičky od mého chlapa, sestřenice.....kamarádi mě znají, ti vědí, že jsem praštěná.......ale pravděpodobně se na příbuzné vykašlu, ale ještě to musím promyslet.
Odpovědět
@beruskabeztecek mně se na tobě šaty líbí a myslím, že je klidně můžeš mít :)
Odpovědět
moc ti sluší...ale teda připadne mi nefér,že šaty neupraví když zhubneš/přibereš,to bych brala jako samozřejmost. Těchto šatiček je všude plno..Já obešla spoustu pražských salonů a vybrala si v Maggie Sottero.Jsem těhulka a paní neskutečně příjemná a ochotná,u zcela nových šatů mi přešijou zip na šněrování kvůli bříšku a dala mi finální zkoušku týden před,aby bylo vše perfektní... ještě mám bolerko v ceně.. co vím,tak takovýchto šatiček v Maggie mají hodně... jinak šaty jako nové,nádherné.
Odpovědět
Profilova fotka
myslím že jsou vkusné a sluší ti, myslím si, že horší by bylo kdyby si měla nějakou minisukni, nebo tak něco, ale tohle jsou šaty krásné a nevím proč by je nemohla mít taková hezká třiatřicetiletá mladá nevěsta :-D
Odpovědět
pokud jsi se zamilovala, tak jo:)
Odpovědět
Jsou moc krásné a sluší Ti. Vůbec neváhej:-)
Odpovědět
jsou hezke sluši Ti, ale bys mit užši, menši spodničku, na muj vkus jsou dost široke. Ale hlavne záleži na tobe, jak se v nich citiš, neřešila bych jestli seš mlada maminka nebo neee, my mužeme jen poradit, řict nazor.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ani by mě nenapadlo, že bys ve 33 byla stará a nemohla si dovolit dívčí svatební šaty! Postava krásná, obličej mladistvý, nikdo nepozná, jestli je ti 23 nebo 33! Takže za mě princeznovské šaty určitě ano, usedlé kostýmky si schovej na svatbu svých dětí. ALE nelíbí se mi tyto konkrétní šaty! Nemám ráda tento typ, kdy bohatá sukně začíná téměř od pasu, nesluší to prakticky nikomu, rozšiřuje to v bocích a holka v tom vypadá vždycky nějak 'utopeně'. Není to rozhodně tvou postavou nebo věkem, napsala bych to i dvacetileté modelce - tyhle šaty za mě prostě ne. Nechceš si obejît ještě pár půjčoven a vyzkoušet v nich i jiné ty, tentokrát ne z recese, ale doopravdy? Možná budeš překvapená, jak ti sluší!
Odpovědět
@mysicka_lb No ještě toho budu muset pár obejít, bo nechci půjčovnu, kde mně šaty neupraví na míru tak zkusím i nějaké s níž nasazenou sukní. Jen aby bylo jasno jaký typ šatů byl původně v plánupřidávám foto:
Odpovědět
no myslím, že je mají v Adině - jukni na jejich stránky:-) mají většinu na netu a super půjčovnu v Letňech a menší pobočku na Pankráci... a myslím, že ti sluší a na svůj věk rozhodně nevypadáš!!! :-)
Odpovědět
@beruskabeztecek Kdyby byla maková panenka blondýnka a měla sukni z bílého květu, tak by určitě vypadala přesně jako ty :-) Prostě krása.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, tak ty, kde jsi na fotce úplně sama, trošku smetanové se zdobením na prsou, jsou nádherné... Moc Ti sluší! Přiznám, je to můj styl, ale opravdu Ti seknou! I ty poslední s mašlí v pasu jsou moc pěkné. Rozhodně se mi ty široké moc nelíbí... A dalo by se v nich vůbec tančit??? Máš pěknou postavu, tak proč ji schovávat pod tunou vrstev? ;-) Hodně štěstí při výběru :)
Odpovědět
tyhle dvoje, to je jine kafe...sluši moc, hezka postava
Odpovědět
Mně se na Tobě líbí ty širší i ty užší. Je pravda, že v těch užších působíš subtilnějším dojmem elegantní dámy. Doporučuju zkusit salon Magnolia, není to daleko od Andělského studia, asi 10 min. pěšky a je tam k půjčení hodně užších modelů. ;-) Mně by se na Tobě líbilo třeba i něco v krajce - http://www.svatebka.cz/svatebni-saty-... , nebo http://www.svatebka.cz/svatebni-saty-... . Nebo něco takového http://www.svatebka.cz/svatebni-saty-... . :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, tak to jsem měla trochu jinou představu o "usedlosti"! Oboje šaty, co jsi sem teď přidala, jsou krásné, dívčí a sluší Ti více než ty první. Ty se zdobeném na prsou jsou přímo bombastické, hlasovala bych pro ně.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych taky řekla, že ty užší ti sluší víc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@beruskabeztecek Tak koukám, že mám asi trochu jiný vkus než holky, ale mně se prostě pořád víc líbí ty první s velkou sukní. Jako kdybys sem dala jen ty užší, tak řeknu, že jsou pěkné, ale když vidím i ty první, tak prostě u mě vedou. Tamty jsou taky moc pěkné (akorát na rozdíl od holek se mi tolik nelíbí ty s tím zdobením na prsou, spíš ty poslední, i když bych teda asi zvolila jinou barvu mašle - pokud tedy nemáš svatbu přímo laděnou do bílo (ivory)/černé. No každopádně takové šaty, jako jsou ty první, si už asi nikam jinam pak neoblékneš, ale podobné tomu druhému typu můžeš mít klidně na lepší ples, takže pokud se ti líbí pořád víc ty první, vezmi si je, další příležitost už nebude:-) Pokud se ti víc líbí ty užší, jsou taky hezké, zkrátka nemusíš se bát, ať se rozhodneš pro širokou sukni nebo pro úzkou, budou ti slušet:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, proč bys nemohla mít krásné princeznovské se širokou sukní? Jsi mladá, krásná a moc ti sluší. :-) Já se vdávala vloni, bylo mi 37, 2 děti a měla jsem princeznovské i se závojem a na obřad jsem měla závoj i přes obličej. :-) Cítila jsem se tak moc dobře a jsem ráda, že jsem nešla do jiných. A jestli se to někomu zdá trapné nebo divné, je to jeho věc. Byl to náš den a udělali jsme si ho takový jaký jsme si přáli. :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?