Máte zkušenosti se svatebními šaty z eBay?

Holky, nevíte jestli jsou šaty kupované na ebay autentické jako na obrázku?
Odpovědět
To by mě taky zajímalo, protože jsem si už jistá, že nechávám přes ebay šít. A hlavně jak je to se clem???
Odpovědět
kámoška takhle vyhodila 3500kč šaty které si objednala byly krásné ale bohužel jen na obrázku. Přišla hrůza byla i za švadlenkou jestli by se s tím nedalo něco udělat ale střih byl totálně špatný takže šaty neseděly. A doporučení měl 100%. Myslím že né všichni jsou stejní ale risk je risk
Odpovědět
Ahoj, ja jsem si saty z ebay objednala a jsem spokojena, jsou krasne a presne na miru.
Odpovědět
Já bych obrázkům moc nevěřila, i když se může najít výjimka. Neriskovala bych nechat si šít svatební šaty bez možnosti zkoušky, z bůhvíjakých materiálů... Hodně bych se bála výsledku
Odpovědět
Mám a byly hezčí než na obrázku :) seděly úžasně a co se týka cla, tak jsem platila 260 kč.
Odpovědět
Profilova fotka
no já jsem si taky objednala šaty na míru a čekám až dorazí. Co jsem ale četla na diskuzích, tak téměř všechny, co si šaty nechaly šít na míru (custom size), tak byly spokojené. Já mám zatím velice dobrou zkušenost, co se týká komunikace s prodejcem - jelikož jsem těhotná a šaty jsou pro těhule, zajímalo ho, v kolikátém jsem měsíci a v kolikátém bude svatba, ať to prý můžou trošku nastavit a bylo to OK. Tak uvidím, ale věřím, že jsem udělala dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
Jediney Madora v mikulově
Odpovědět
taky přemýšlím že si je z ebay objednám, je mi jasné že obrázek bude jiný než realita ale menší úpravy bych si na nich klidně nechala udělat, jedna paní takto šaty nabízí i na netu a nafotila mi je z realu jak vypadají a nevím no, připadají mi jiné.. a holky co ste si objednaly šaty z ebay, nemohly byste sem hodit foto jaký byl obrázek vs realita?? :-)
Odpovědět
take o tom premyslim,ale bojim se,pac ja se do tech jejich tabulek nejak nevejdu!?:-(Myslim tim miry....
Odpovědět
Záleží jak nároční jste. Někomu se šaty mohou zdát pěkné , ale jiní by je na sebe nevzali, takže proto taky ta rozdílná hodnocení šatů z Ebaye.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky u těch zásilek ze zahraničí, do 22eur se neplatí nic, 22-150 eur se platí DPH, nad 150 se platí clo i DPH.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?