Máte někdo 170cm a cca 70kg? :-)

Ahoj nevěstinky, měla bych k Vám prosbu.. Svatba je sice ještě daleko, ale už teď vybírám svatební šaty.. Ráda bych si je objednala z internetu, ale.. dala jsem se do boje s kilama a do mé původní váhy mi ještě 15kg chybí.. Jsem zhruba na půl cesty.. Měřím 170cm a ráda bych dosáhla 70kil.. Jenže tady nástává ten problém.. Vůbec nevím jakou velikost objednat.. Na internetu je kolonka na boky, hrudník a pas.. Nebyl by někdo tak hodný a napsal mi jaké má míry? Prsa, pas ani boky mám ve standartu, nic většího než je normál.. :-)
Odpovědět
@zafarnice Jsi na nejlepší cestě vyhodit prachy do luftu 😕. Jinou radu, než neobjednávat dopředu, přes net, v procesu hubnutí a ještě bez měr nemám..
Odpovědět
Tyto šaty se dají změnit o 3 velikosti.. Potřebuji jen přibližné míry.. Nevidím v tom problém a pokud budou nevyhovující, kdykoliv je můžu zase prodat.. :-)
Odpovědět
a pokud budou velké, vždy se daji upravit.. Moja mamka dělá zázraky.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zafarnice Míry a váha, navíc neustále měnící se, jsou přece tak individuální věc, že bych se do výběru šatů tímhle stylem rozhodně nepouštěla! Každý může mít při totožné výšce a váze diametrálně odlišné míry (záleží na typu postavy, ale třeba i na tom, zda hubneš především na kg nebo na cm - rychlý úbytek na kg bývá spíš spojen s odvodňováním a ztrátou svalové hmoty, a tedy kg můžou jít zas rychle nehoru a míry se moc nehnou - co jsem se tak dočetla, nejsem žádný odborník), nehledě na to, že ta konečná svatební váha je neznámou proměnnou. Z internetu je to už tak velký risk (kvalita, provedení, skutečné rozměny) i u velikostí XS :-D Jinak samozřejmě fandím, aby se to povedlo! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zafarnice Tak s tím prodejem to nebude tak snadné, viz přetlak nabídky i ve zdejší inzerci. Šikovná maminka se samozřejmě hodí :-) Máš obrázek?
Odpovědět
Jestli vám to pomůže, já mám 175 a 70 kg. A vel. šatů mám 38-40 a normální oblečení převážně 40, něco málo 38, ale toho moc není. Ale asi těžko podle toho usuzovat, jaká bude vaše velikost, když budetr mít vysportovanou postavu, můžete mít menší velikost než já a klidně na váhu víc, protože svaly jsou těžší než tuk.
Odpovědět
těžko říct, jestli vám to nějak pomůže, protože každá jsme se stejnými kily úplně jiná, ale i tak - mám 170cm, 66kg - přes prsa 93cm, pas 86cm
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle je naprostej nesmysl dve zeny stejny vahy a vysky muzou vypadat naprosto odlisne. Ja bych neobjednavala bez zkousweni a uz vubec ne bez rozmery. Mluvim za sebe jako nevestu stejne tak za sebe jako stylistku ve svatebnim salonu.
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle je fakt úplně nesmysl...každej jsme jinej a dvě naprosto stejně měřící i vážící ženy mohou vypadat úplně odlišne a mít i jiné míry...kazdej mame jinej typ postavy treba...kachna001 např. píše, že má přes prsa 93cm...a to mám já taky...ale mám na 168cm 57kg a prsa mám jedničky!! Jen mám sširoký záda a velkej hrudní koš s vystupujicimi zebry....93cm přes prsa běžné nacházím v tabulkách jako velikost 40-42...a já nosím 34-36...takže pokud navic hubnes a vůbec nnetušila tak se na tohle vyprdni i když máš mamku kouzelníci... Byly by to fakt vyhozený peníze (nebo zázrak že by ses trefila)
Odpovědět
@zafarnice :jukni ke me do inzeratu,mam tam miry,takze si muzes udelat predstavu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím z laka_lacenda takhle se to opravdu nedá posoudit šiíjeme každý rok spoustu svatebních šatů různých velikostí a ať se zdá že jsou některé šaty podobné ne vždy sednou druhé nevěstě není velikost jako velikost. Malokterá z nás má přesně konfekční velikost dle tabulek . Takže já bych do toho taky nešla, ale je to jen věc nevěsty a nikomu nic nerozmlouvám :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?