Litovali jste zpětně výberu svatebních šatů?

Ahoj holky, snazim se zpětně vypořádat s tím, jaké šaty jsem si zvolila na svůj den D. Měla jsem původně představu splývavých šatů, kterými bych vyrazila všem dech. Nakonec jsem se ale rozhodla pro úplný opak, jednoduche saténové šaty s velkou sukní. Podpořili mě v nich i dvě kamaratky, ale zbytek (mamka, sestra, tchýně) mě od nich odrazovali. Tvrdohlavě jsem si je však prosadila a nyní když dívám na fotky, přijde mi líto, že jsem se nedržela puvodni představy a nezkusila více salonů, připadne si je nenechala ušít. Něco tomu prostě chybělo. Vím, že je už pozdě, ale potřebuji se s tím nějak vnitřně vypořádat. Vy jste si byli 100% jisté před svatbou i po ní, že jste zvolili správně? Neměli jste pochybnosti?
Odpovědět
Já jsem to měla naopak.... ještě večer před svatbou jsem hysterčila, že mám příšerné šaty, že jsem v nich tlustá, že vypadají lacině a že jsem blbá, že jsem si nesehnala jiné. A teďka víc než půl roku po svatbě mi to je úplně jedno a z fotek mi přijdou vlastně fajn. Jak dlouho máte po svatbě? Přijde mi to jako malichernost aby ses tím užírala - můžete si třeba na první výročí udělat partnerské focení a vzít si nějaké splývavé a vynahradit si to.
Odpovědět
Mám něco podobného. Ne že bych výběru litovala, to určitě ne. Od té doby co jsem je viděla poprvé jsem věděla, že to jsou ONY. A na mojí postavu uplně ideální. Ale původně jsem měla zamluvené jiné kterými jsem si nebyla jistá. Nyní zpětně si řikám jaké by to bylo kdybych si nechala ty první.. :-D
Odpovědět
Holky, já mám šaty koupené a spíš se bojím, že mi třeba nebudou a nebo budou během dne nepohodlné... ale to je asi normální :-D
Odpovědět
Já jsem si šaty nechala šít, takže nemám srovnání s jinými. Byly celkově fajn, ale na prsou jsem si vymyslela řešení, se kterým si švadlena nevěděla moc rady a výsledný vzhled byl závislý na tom, jak mi někdo šaty utáhne (a jak dlouho to v tom stavu vydrží), nakonec na mnoha fotkách vidím, že jsou na jedné straně dost povolené a to mě mrzí, možná si toho ostatní tolik nevšímají, já ale ano. Jenže nebyl čas na to, něco pilovat (svatba byla dost narychlo) a neměla jsem u svatbě po ruce někoho, kdo by mě neustále kontroloval. Myslím, že to ideálně dopadne málokdy (měla jsem hostinu v hotelu i s jinou nevěstou, ta měla šaty půjčené a stěžovala si, jak jsou těžké....) a navíc - za deset či dvacet let budou všechny šaty retro a mimo, stejně jako když se díváme na trendy staré dvacet let my :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem obešla 7 salónů, konečně jsem se sama sobě v něčem trochu líbila, zaplatila zálohu a když měli novou kolekci, vyměnila jsem je za jiné, mé svatební. A dodnes přemýšlím, jestli se vůbec hodily k typu svatby a jesli jsem v nich nevypadala jak v tílku s obří sukni. Ale i když nad tím dál přemýšlím, tak je to putna. V ten den jsem se sobě líbila a hlavně vyšlo to nejdůležitější :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla představu celkem jasnou, bohužel pro švadlenu to byl oříšek a nedopadlo to vůbec dle představ. Jelikož mi šaty předávala asi dva dny před svatbou, byla jsem dost špatná z toho, že už s tím nic nenadělám. Nyní mi je to celkem fuk, sice na nějakých fotkách je vidět, že to nebylo to pravé, ale nakonec si s tím hlavu nelámu už vůbec... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se svými šaty byla moc spokojená. Volila jsem hlavně pohodlí a aby seděly mé drobné postavě. Občas si říkám, že jsem si mohla dovolit ukázat víc a vzít si šaty uplé, na plesy je nosím, ale jsou fakt nepohodlné a já prostě ve svatební den dala přednost tomu pohodlí.
Odpovědět
@shigella Je to půl roku po svatbě. V den svatby i po jsem byla spokojená, líbila jsem se sama sobě. Až teď když si přezerám fotky si říkám, že jsem to vlastně chtěla úplně jinak. A jaké by to bylo kdybych si za tím snem šla. Ale s focením na výročí je to skvělý nápad. Asi to zrealizujem :-)
Odpovědět
Taky je pravda, co jsem si neuvědomila, že i kdyby jsem si ty šaty nechala ušít, taky by to nemuselo dopadnou na 100%. Prostě to musím hodit za hlavu a vyřeším to asi tím, že si uděláme hezké výroční focení (už i s druhým prckem) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla taky představu úzkych splývavých šatů, ale záleželo mi na názoru mojí mámy, která ze mě chtěla princeznu. Tak jsem měla velké princeznovské šaty. Jediné, na čem jsem opravdu trvala, byla dloooooouhá vlečka :-D Nebyl to úplně můj styl, ale je mi to jedno. Stejně byli pro mě božské, cítila jsem se v nich nádherně a brečela jsem, když jsem je vracela :-D Ale přemýšlíme o výročím focení, tak mě napadlo, že bych si někde sehnala úzke svatební šaty, jaké jsem vždy chtěla. Nebo, existuje taky možnost obnovy slibů po nějaké době :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja si saty sama navrhla a mela je usite na miru (maminka si dala zalezet, povedly se vyborne), takze jsem nezalitovala, naopak! nicmene bych to vubec neresila, svatba probehla uspesne, ne? na fotky se stejne casem budes divat tak 1x za rok jestli vubec :-D :-D
Odpovědět
Já jsem měla představu a nechala jsem si šaty ušít. Bohužel to nedopadlo podle mých představ a ještě pár dní před svatbou jsem váhala jestli si nemám koupit jiné šaty. Ve svatební den, jsem to naštěstí moc nevnímala, byly pohodlné, to zase jo, ale i těd po půl roce, mě mrzí, že jsem nezvolila jinak nebo že jsem si v tom salonu netrvala víc na svém a nechala se ukecat, že takhle je to ok.
Odpovědět
Článek se načítá
když jsem je zkusila poprvé udělala jsem si mázlo fotku, kterou jsem ukázala pár vyvoleným a nelíbili se jim... trochu to ve mě vrtalo, ale já se v nich cítila fakt dobře. Na zkoušku jsem si vzala sestřenku, jednoho z nejkritičtějších lidí, které znám... Řekla, že v nich vypadám jako bohyně a já si je pak i odkoupila. Miluju je. Vždycky jsem si říkala, jak je trapné, že nevěsty shraňují šaty po svatbě... No a přepadlo mě to také... naštěstí nejsou bílé, tak je zcela jistě využiji na plesy...
Odpovědět
@harley23 Chápu nevěsty, že si chtějí při zkoušení udělat fotku a doma v klidu se rozmyslet. Jenže ta fotka většinou není dobrá, není odstup, nevěsta není učesaná, nemá správné prádlo... To vše ovlivňuje dojem ze šatů.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?