Laure de Sagazan - šaty v podobném duchu

Milé nevěsty, dlouho jsem hledala něco, s čím bych se ztotožnila, a v čem bych se chtěla vdávat... Učarovaly mi šaty od Laure de Sagazan - nicméně u nás nesehnatelné, navíc finančně velmi nákladné ... Víte o někom v ČR, kdo by šil šaty podobného stylu...? Přikládám fotky pro představu. Plus ještě druhá otázka - myslíte, že by šaty sedly i ženě menšího vzrůstu ne zcela modelkovské postavy? Měřím pouze 160cm a mám větší prsa, štíhlý pas, ale široké boky (90-66-100) díky za všechny postřehy, A.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Rád bych Vám nabídnul své služby módního designera a make up artisty zameřuji se na tvorbu svatebních šatů na zakazku tzn. od každých šatů pouze jeden kus. Předpokládaná cena šatů v tomto duchu by se pohybovala kolem 15 tis dle výberu materiálů. Pokud se šaty tvoří na zakázku určitě budou lahodit i Vaší postavě neboť šaty se modelují přímo na Vaší postavu. V případě zájmu se podívejte na můj profil nebo webové stránky. S přáním krásného dne Michal Marek
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella Dobrý den, ušít takový styl šatů by pro mne nebyl problém, ale myslím si, že to jsou skutečně spíše modely pro postavy jako na fotorafiích. Pro váš typ by šlo jistě vymyslet něco podobně laděného, ale určitě bych nevolila stejné střihy jako na ukázkách, myslím že byste v tom nevypadala hezky. Samozřejmě by to chtělo vás vidět i osobně.
Odpovědět
Také si myslím, že nejlépe budou vypadat na nekom velikost 34-36.Nic si z toho nedělej mam 38-40 a také jsem se musela vzdát satu ktere jsem moc chtěla.
Odpovědět
@musaci máš pravdu - já toužím vypadat jeden den v životě jako něžná víla, ale spíš bych vypadala jako parodie. Střihově mi sedí pin up šaty, nicméně takových mám hodně a chodím v nich na plesy i normálně a chtěla jsem něco, v čem mě okolí (i já sama) nezná... Nicméně musíme se smířit s tím, co nám příroda nadělila... =-)
Odpovědět
@shigella Pokud zvolíte šaty ze splývavé látky, např. šifonu nebo žoržetu, šaty vám na objemu nepřidají a budete v nich vypadat štíhlejší. Nejhezčí a nejluxusnější šaty jsou z hedvábného šifonu nebo krepu.
Odpovědět
Podívej se na fb stránky a tvorbu Marie Mukařovské, ona šije hodně podobný styl - respektive, nevěsty si přejí, co tady nejde půjčit a ne všechny ty nevěsty jsou jako ramínko na šaty a všechny šaty jim perfektně pasují. Z těch tvých si myslím, že třeba ty druhé od konce by na tvé postavě nemusely být špatné. Ty ostatní s volnými zády jsou fakt jen na chlapecké postavy :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?