Látka pod korzet - kde se to kupuje, je to potřeba?

Profilova fotka
Nedávno jsem viděla na fotce,že má jedna nevěsta pod šněrováním korzetu bílou látku, aby jí nebyla vidět holá záda.. Po vybrání svých šatů jsem přibrala, ne nějak razantně (cca 2kg) ale nevím, jak se to mohlo odrazit na šatech.. Teď už jdou v čistírně a pak už si je nebudu moct obléct,aby vydržely čisté.. Jsem bezradná, řeším to úplně zbytečně, nebo mám rychle začít shánět látku pod šněrování?? Moc děkuju za radu
Odpovědět
@soda365 Ahoj, myslím, že to řešíš zbytečně, 2 kg nic není a jestli jsou šaty na šněrování, tak by to snad neměl být problém. Jak ti šaty seděli předtím? Já si byla zkoušet v jednom salónu, drtivá většina byla na šněrování a zkoušela jsem různé velikosti.. XS, S i M a většina z nich mi byla.
Odpovědět
Profilova fotka
@corleoni: No, já si nejsem schopná vybavit, zda mi to předtím sedělo i na zádech, ale asi ano, protože jsem je koupila i na tom základě, že mi svědkyně řekla, že jsou mi jako ulité (tzn. že vypadají jako by byly šité na mě), já nevím co mě to popadlo, že najednou tak vyšiluju..celou dobu mi byla svatba tak nějak jedno a náhle řeším jestli mám super šaty a jestli nejsem tlustá.. Mám pocit, že přiletěli marťani a vyměnili mě..
Odpovědět
@corleoni Na mě navlíkly všechno od velikosti 36 do 40 a nesedělo mi nic (i když to v salonu tvrdili), tak si to, že ti seděly všechny velikosti nedovedu moc představit. Velikost mám 34-40...
Odpovědět
@soda365 Já myslím, že to bude dobré, ono dvě kila fakt ani tolik není. @kacenkakaca Nevím no, asi záleží na střizích, typech atd., já se ve všech cítila dobře, některé jsem teda měla víc sešněrované, některé míň, ale víceméně seděli pěkně, jen to zatím ještě nebyly ty pravé.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?