Které svatební šaty si mám vybrat?

Profilova fotka
Potrebuji pomoct 8-) Opet se mi rozrostl vyber:-)Jsem silnejsi a potrebuji zakryt brisko a schovat ramena:-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Ty poslední jsou krásné, ovšem je otázka, jak by vyadaly v bílé..
Odpovědět
Profilova fotka
@veroniquecz Ani bych bile nechtela,libili by se mi fialkove nebo takhle bordo
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se osobně z těch obrázků tady líbí ty druhé nejvíc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mně se nejvíc líbí ty poslední, v té barvě jsou dokonalé :))
Odpovědět
Profilova fotka
A mně ty první, jen bych zmenšila tu kytku - tak to jsme ti pomohly :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ladus88 Aha, tak to jo, v té barvě jsou skvělé!
Odpovědět
Mne se nejvíc líbí druhé šaty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se nejvíc líbí taky druhé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
vsechny jsou krasny .. to jsem asi moc nepomohla :) asi bych sla do dvojky
Odpovědět
Ty první nebo třetí jsou lepší (ženštější, elegantnější).Ty druhé mají jednu velkou vadu - krajka na bolerku dělá "zápasnická" ramena a široké ruce díky volnému střihu rukávů. Když by se to bolerko odstranilo, tak střihem by byly asi nejmodernější. :-)
Odpovědět
Všechny jsou nádherné, myslím že neuděláš chybu, ať vybereš jakékoliv. Ty první mi přijdou takové dívčí a romantické, dvojka to je krásná klasika a ty třetí jsou hodně elegantní.
Odpovědět
Článek se načítá
Třetí mi nepřijdou jako svatební, ale jako plesové a sedí na ně " ne jako princezna, ale jako královna" ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych šla do těch třetích(mě by se hodily v modré barvě :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem clovek ketry ma rad originalitu a u tech prvnich mi nesednou kytky,a pritele bych horko tezko ladovala do ruzove kosile ci kravaty.I kdyz jsou vsechny tri u firmicky ktera sije na zakazku a je mozno vybrat z 70odstinu.Takze se mi zuzil vyber na 1 a 3.
Odpovědět
Dobrý den, ty bílé jsou krásné, i bolerko, ale ty třetí, vínové, ty jsou moje favoritky. Na vínovou ulítám :-) . přikládám obrázek dalších šatů, co je třeba doplnit bílým kabátkem, bílou kytičkou, a vhodnou bižuterií :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych si vybrala ty první :) Ty třetí mi taky přijdou spíš plesové...i když barva je to hezká.
Odpovědět
Mě se bordo barva až na vyjímky skoro na nikom nelíbí.Připadá mi, že dělá každého staršího.Jen můj názor, samozřejmě to každý může vidět jinak
Odpovědět
mně zas přijde divné to drapování a řasení. Na silnější postavu se myslím moc nehodí. Ty fotky nahoře se mi líbí - jsou to počítačově upravené fotky, že. Ale ty modelky na mě působí jak kolos. A není to tím, že by byly silnější postavy. A ta bílá nahoře taky, kvůli těm zvonovitě rozšířeným rukávům, působí na mě hrozně mohutně kvůli tomu. Kdyby nebyly do zvonu, přišlo by mi to elegantnější.
Odpovědět
Taky hrozně moc záleží na tom, jak kvalitně šaty ušijí. Budeš asi potřebovat stáhnout břicho a to dovedou jen hoodně vyztužené kvalitní korzety. Nevím u koho si je chceš nechat ušít, pokud to bude nějaký čínský prodejce, tak tam to vyztužení většinou není, nebo jen minimální, které vůbec nestačí.
Odpovědět
A co zkusit nějaké šaty v duchu uživatelky "petrajavor"? http://www.beremese.cz/fotoblog/petra... nebo střihem něco takového http://www.beremese.cz/fotoblog/janic... Orientovala bych se spíš na zúženější střih do áčka nebo mořskou pannu, klasické korzetovky se širokou sukní se nejlépe hodí na slečny, které jsou vyhublé a spíš potřebují dodat objem. ;-)
Odpovědět
A co něco takového? http://www.kiyonna.com/plus-size-clot... http://www.kiyonna.com/plus-size-clot... http://www.kiyonna.com/plus-size-clot... Já osobně bych se vyhnula šatům s nabranou bohatou sukní, připadá mi, že působí dobře jen v kombinaci se štíhlým pasem, jinak vytváří dost mohutný dojem. A asi bych taky vynechala šaty, které obepínají trup, to znamená korzety. Podle mě vypadají výborně na plnoštíhlých ženách šaty, které jsou upnuté těsně pod prsy a dál už jen splývají a nic neobepínají, takový ten styl řecké bohyně. Budeš si šaty kupovat nebo půjčovat?
Odpovědět
Profilova fotka
@lysecek dekuji za napy dvoje se mi libi,mam jeste v sachu tyhle,do tech sem se zamilovala hned napoprve.
Odpovědět
@ladus88 Ano, tyhle se mi zdají nejhezčí, do tvého fotoblogu jsem se podívala až potom, co jsem napsala svůj příspěvek:). Nevím, jak moc potřebuješ schovávat problematické partie, postavě se dá pomoct i dobrým stahovacím prádlem, ale to určitě víš:). Každopádně si vyber šaty, které se líbí nejvíc tobě a ve kterých se budeš cítit výjimečně pro svůj svatební den. Tvému nastávajícímu se určitě budeš zdát nejkrásnější v každém případě.
Odpovědět
@ladus88 Tak ty se mi taky líbí nejvíc z těch, co se tu objevily k hodnocení. :-) To řešení v oblasti prsou je velice zajímavé. :-) Nicméně určitě bych si je nejdřív v reálu někde zkusila, jelikož na každé nevěstě vypadají stejné šaty jinak.
Odpovědět
Profilova fotka
@ladus88 mě se líbí ty poslední co jsi posílala dnes, jinak ty druhé
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?