Které svatební šaty? Prosím poraďte.

Profilova fotka
Ahoj holky, měla jsem tady fotky šatů a dostala jsem dost negativních hodnocení, takže se vám chci zeptat, které jsou lepší. Můžu je v naive vyměnit, ale chci znát názor co nejvíce lidí...
Odpovědět
Profilova fotka
Volila bych 1 :) Určitě tě sluší nejvíc a padnou jako ulité :)
Odpovědět
Určitě ty první, jsou krásně a sedí Ti :-). Druhé Ti jsou velké přes prsa, přes boky Tě zbytečně rozšiřují.
Odpovědět
Ty druhé jsou originální :) V čem se víc cítíte? Já bych klidně dala ty druhé šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
Vic se citim v tech druhych,maji kapsy a ty kapsy jsou naprosto super...
Odpovědět
Profilova fotka
Ale tak trochu vidim,ze mi slusej ty prvni...Ale fakt nevim.Kdyz jsem ty kapsovy dala do alba,co mame vybrane,sesypala se na me kritika,jak mi neslusi,tak jsem zoufale psala do naive...
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se víc líbí ty saténové, přijdeš mi do nich jako vhodnýj typ, ale také se mi zdá, že jsou ti větší přes prsa (padají dolu) - nešly by více stáhnout?
Odpovědět
Vyber ty, ve kterých se cítíš lépe. Vůbec nezáleží na tom, které se ostatním líbí víc, nejdůležitější je tvůj pocit. Vím, o čem mluvím, taky mě poznámky o mých šatech rozhodily. Byla jsem z toho tak vedle, že jsem taky uvažovala o výměně. Ale proč? Každému se nemůže líbit všechno a z nějakého důvodu jsem se do těch svých zamilovala. Takže je podle mě blbost jít do šatů, které se možná budou více líbit ostatním, ale o kterých já nebudu přesvědčená. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavní je, které se líbí tobě. Mě třeba na tobě sedí ty druhé. Mají šmrnc. Jen by opravdu potřebovaly upravit přes prsa, ale je jasné, že pokud je máš jen půjčené ze salonu, tak ti to na první zkoušce neudělají a úpravy budou následovat až před svatbou.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucira mela jsem je jen naspendlene,byly mi vetsi,takze si myslim,ze by stahnout jeste sly.Ale jsou site tak,aby byli niz posazene.Divala jsem se,jak byli nafocene na modelce a ta je ma taky niz...
Odpovědět
mi zas ty druhe neprijdou tak hrozne kdyby se upravily na vasi postavu.....jsou jine nez klasicke saty takze bylo jasne ze vam je spoutu lidi zkritizuje....urcite nedejte na druhe..pokud se v nich citite dobre a libi se vam...coz sem pochopila ze ano..tak si je vemte....je to vas den... :-)
Odpovědět
Určitě ty první, ty druhé a třetí jsou jak z minulého století a vůbec Vám nesluší. Ty druhé vypadají jako by jste měla pod krkem bryndák... V těch prvních jste krásná.
Odpovědět
Tak já se taky vyjádřím...první jsou fajn, s těmi nic nezkazíš. Druhé jak už psaly holky výše, by potřebovaly trochu přitáhnout, ale pasují mi k tobě :-) Rozhodně si nezaslouží takového hanění...Jestli je to tvůj styl a dají se upravit aby sedly přesně, tak bych do nich šla..Mně kapsy na šatech dost berou ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Mně se líbí ty kapsové. Je jasné, že jakmile ukročíš od průměru, od spousty holek to koupíš. Ty první ti sluší, ale jsou zoufale nudné. Ty druhé mají neotřelý design a typově k tobě moc pěkně jdou. Nicméně na takový kus taky musíš mít sebevědomí. Pokud se v nich kvůli kritice necítíš už teď, tak bych volila spíš ten průměr.
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita já předpokládám, že na předsvatební zkoušce mi je vyladí tak, aby seděly perfektně. Mě právě ty kapsy úplně učarovaly :) najednou jsem věděla co s rukama a i díky tomu jsem se v nich cítila příjemnějc než v jakýchkoliv jiných šatech :) @vineta Netušila jsem, že jsou tu holky takhle rázný, co se kritiky týče. S tím sebevědomím máš určitě pravdu, ale já se v nich cítím dobře :) Jenom mě fakt zaskočila ta kritika tady :( Jako když jsem podepisovala tu rezervační smlouvu, měla jsem trochu pochyby, jestli mi sluší. Měla jsem pocit, že mi dost odhalují honí část hrudníku a že to nevypadá moc hezky. Ale s postupem času jsem to vstřebala...
Odpovědět
@janenina líbí se mi oboje, ale myslím, že ty první ti líp sedí
Odpovědět
Mne se libi ty druhe, maji jakoby dve verze a kapsy jsou proste paradni. Ty prvni jsou pekne, ale uz dost ohrane. Nebojte se trochu vystoupit z davu. ;-)
Odpovědět
@janenina co s rukama bych si starosti nedělala, budete mít přeci kytku. Nevěsta s rukama v kapsách to je takové zvláštní... Nevím no, záleží na Vás jestli se rozhodnete pro šaty, které Vám perfektně padnou a nebo pro neforemný hábit.. Zkuste se zeptat na názor budoucího muže a rozhodněte se podle toho, v čem se mu budete víc líbit a je to. Jo a ještě bych chtěla napsat, že ty druhé šaty vám vůbec nedělají pěkná a pevná prsa a navíc se Vám rýsujou přes ně bradavky.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak zítra jdu na zkoušku těchto dvou modelů a rozhodne se definitivně :) Víc jsem pro kapsový model, ale budu se rozhodovat podle aktuálního rozpoložení. Detailněji proberu úpravu, která se bude dít na předsvatební zkoušce, bude to jedno z kritérií výběru. Pokud mi zaručí, že kapsové upraví tak, aby se na břiše vyhladili a na prsou mi je ještě zaberou, půjdu do nich. Pokud to nepůjde, rozhodnu se pro tu klasičtější variantu.
Odpovědět
Upřímně můj nazor na ty druhe (kdyz si odmyslím ten "bryndak") je,ze tím jak je korzet tak nizko polozeny ti nedela hezka prsa,pusobi to,jak kdyby ti vyseli az nekde u pupku .Takze za mě,ty prvni ti moc slusi.
Odpovědět
Profilova fotka
@petuliina Budoucího muže se ptát nebudu, nechci aby mě před obřadem viděl. Vím, že je to třeba zastaralé, ale zrovna tuhle tradici si chci zachovat. A co se týká rukou v kapsách, celý den nebudu mít v ruce kytku, třeba při hostině a tak a je mi příjemný, když si ty ruce dám na chvíli do kapes :) Pevná prsa mi teprve budou dělat, až je upraví na míru, měla jsem je jen zašpendlené, takže šaty byly povolené. A bradavky můžu vyřešit podprsenkou :)
Odpovědět
Mě se tedy líbí ty saténové druhé, ale klidně i ty třetí, málo kdo může mít takovýto typ šatů, tj. střihu a látky a ty na to zrovna přijdeš vhodný typ. Takže když se upraví, tak to bude vypadat ještě lépe. Zkus tam použít i nějaký kamínkový pásek, to by to možná hezky rozbilo, např. u těch 3. :)
Odpovědět
@janenina Tak uvidíte zítra no :-) Důležitý je ten pocit, jestli se v nich cítíte krásně a víte, že se tak budete cítit i za půl roku v den svatby, tak jděte do nich. Jen aby Vám pak nebylo líto, že Vám je třeba nikdo nepochválil atd... Na mě ty šaty působí jako by byly ušité z prostěradla, ale je to asi věc vkusu :-) Navíc se v nich hrbíte a celkově Vám nesedí a myslím, že ani zůžení to nespraví. Ty první to je úplně jiná liga, máte v nich hezký dekolt a celou postavu.
Odpovědět
Za mě teda taky ty první no...
Odpovědět
nejhezčí jsou ty třetí, pokud by se lépe zašněrovaly, pak ty první
Odpovědět
Vůbec se neptejte! :-) Jednoznačně ty druhé. Evidentně vám sedí líp - střihově, materiálem a hlavně stylem. Ty první jsou nudná klasika, kterou si oblékají nevěsty, co jim nic jiného nesluší (taky budu mít podobnou variantu nejspíš :-D ). Ale s vaší postavou prostě musíte jít do něčeho originálnějšího, jinak by to byla škoda. A vidíte se, jak v nich záříte? Kéž bych to měla při vybírání na sebe také tak jednoduché, že se podívám a vidím :-D Jediné, co bych zvážila, by byl ten vršek přes to. To body, co máte na prostřední fotce, mi k tomu moc nepasuje. Spíš bych volila nějaký šál nebo něco jako bolerko, ale s lodičkovým výstřihem, nebo nejlíp off-shoulder ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@a_zlutasek Díky moc za vaší reakci, já musím říct, že tohle mi vlilo do žil přesvědčení, že jsem si vybrala dobře :) Fakt moc díky :)To bolerko mít nebudu, i když k těm šatům patří. Taky jsem přemýšlela, že bych ho nahradila něčím trošičku jinačím...
Odpovědět
Profilova fotka
asi spíš ty druhé nebo třetí. Jedničku má každá druhá, ale Vám nepodtrhly postavu. Ty třetí ano, akorát nesedí přes prsa. Myslím, že vám nesluší, když máte holá ramena, tak by stálo za to zkusit k nim přišít ramínka, nějaké, které jsou tvůrčí, třeba trošku širší kolem krku nebo do kříže, tak něco :-). Určitě ne špagátová, to by byl stejný efekt jako bez ramínek. A samozřejmě se musí ten korzet u prsou dost zúžit.
Odpovědět
Profilova fotka
ty prvni, jednoznacne ;-)
Odpovědět
@janenina To jsem ráda. Doufám, že vás tady zase nezvyklají :) Schválně jsem se dívala k vám na profil na další fotky a jsem nadšená. Ty šaty prostě mají styl. A napadlo mě, jestli by na tom nebyl hezký třeba nějaký kratší svetřík na knoflíčky... klidně třeba barevný (podle stylu svatby). Víte, takový ten kus oblečení, co se hodí ke všemu :-D Tím, že mají šaty kapsy, jsou uvolněné a proto bych přes ně vzala také něco ležérnějšího. Klasická bolerka by se s tím stylem asi špatně snesla. Ale teda... ty jsou! :)
Odpovědět
Takhle nějak třeba :) https://cz.pinterest.com/search/pins/...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?